129

СВОБОДА

преди 2 години

Демокрация и капитализъм. Всеки човек да стане отговорен САМ за своите осигуровки на старини. Хората да са активни, разумни и сами да се грижат да осигуряването си и личните си сметки и спестявания. КРАЙ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПЕНСИИ, Край на осигуровките които плащате за разни чужди хора, непълнолетни майки ромейски, други безделници, дето не са работили и не са плащали осигуровки да се ползват от вашите пари. Всеки разумен и отговорен човек определено не би искал така са разпореждат с парите му.

128

Анонимен

преди 2 години

Политпоръчково вряскане срещу осигурителната система. Видиш ли бабите и дядовците да умирали от глад щото не гласували за който трябва. Ей тва са психо"десните"

127

До 142

преди 2 години

Защо не можеш да четеш? Знаех какво ще кажеш и изрично ти го написах - по общия ред, което означава без никакви привилегии. Тази лъжа за 10 години чакане за кола си я знаеш какво

126

ФИНЛАНАТА ЛИНИЯ

преди 2 години

ДА СЕ ТЕГЛИ чертата каквото има да си получат мизерните пенсиии и ПОВЕЧЕ ДА НЯМА ДЪРЖАВНИ ПЕНСИИ. Държавата *** и ЗЛЕ УПРАВЛЯВА ВАШИТЕ ПАРИ ОТ ОСИГУРОВКИ И ГИ РАЗДАВА НА ЧУЖДИ ХОРА, за да си купуват гласове и да раздават осигуровки на хора безделници дето не са плащали и не са работили, които и те трябвало да живеят добре.

125

До 138

преди 2 години

Казваш да ни откраднат парите с разтурването на НОИ. Внасял съм 45 години пенсионни осигуровки, а според теб не трябва да ми се плаща пенсия. Съседът остана безработен, плащал си е осигуровки за безработица, казваш да му спрат обезщетенията. Другият се разболя, операция и пет месеца болнични. Осигурявал се е за това и НОИ му плаща. Ти искаш и неговите пари да откраднеш.

124

Анонимен

преди 2 години

До 139 Може. Ако си бил АБПФК може и две коли да си взел. Ама обикновените хора трябваше да дишат 3 години пясъци в Либия, за да си купят Лада без вноска като се върнат. Е и в Коми на студа ставаше.

123

До 127

преди 2 години

Разбира се че МОЖЕ както без Държавни Пенсионни фондове - черните дупки. Също така и Частните пенсионни фондове, които си работят като брокерски къщи и ощетяват хората в пъти много повече от банковите сметки. Така 1 човек трябва да е отговорен и да инвестира в себе си всеки месец пари и да си отчита инфлацията и контролира и управлява живота и разходите сам без да е РОБ на Държавните ФОНДОВЕ нито на ЧАСТНИТЕ пенсионни фондове.

122

Анонимен

преди 2 години

На пенсионерите колкото и да им дадеш все ще е малко и ще мрънкат.

121

До 133

преди 2 години

Отклоняваш се от темата, а и лъжеш за всичко. Например аз си купих кола през 1986 година по общия ред 26 дни след като си направих вноската за кола, както и повечето хора в България.

120

Анонимен

преди 2 години

Разтурвайте НОИ и спирайте всякакви пенсии и социални плащания.

119

СРЕЩУ Социализма

преди 2 години

Трябва да се СЛОЖИ КРАЙ на ОСТАТЪЦИТЕ от Социалистическата и Комунистическа Държава. Това означава премахване на солидарните фондове. ДА НЯМА ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВНИ ПЕНСИИ - КРАЙ на ТОЗИ ГРАБЕЖ. Всеки човек трябва да бъде отговорен към себе си и САМ да си вноски за стари години в лична банкова сметка.

118

Анонимен

преди 2 години

По-високите пенсии не означават по-високи данъци и осигуровки. Достатъчно е леко да се изсветли малка част от огромния сив сектор.

117

Анонимен

преди 2 години

До 130 Асен Василев е казал така, щото знае че повече от 2 месеца няма да остане. То и на излъгания си съдружник дс знаеш какви работи е казвал.

116

един дедо

преди 2 години

ама червените баби не го разбират това . по бсп тв това не се казва , по бсп тв се излъчват речите на импексова как благодарение на нея пенсионерите станали богати .

115

Анонимен

преди 2 години

Освен че си бил млад едно време какво друго ти е било хубаво? 160лв заплата. 3лв за долар. Празни магазини. И събираш лихвоточки за панелка. Тотален концлагер - нямаш право да излезеш от държавата, задължителен бригадирски труд събиране реколта за московските другари.Като си произввждал рено, що се чакаше 10 години с вноска от мототехника? Аман от изкукуригали АБПФКта.

114

Анонимен

преди 2 години

Пак лъжеш. Булгаррено - 6540 произведени броя между 1966 и 1971 година. Най-много са през 1969 година - 2486 броя.

113

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите ги изкрадоха тези които се писаха и пишат "демократи". Тука все още пишат разни техни синчета и наети те им братовчеди да бълват глупости срещу социалното осируряване. А фактите са че една Франция е една от най-социалните. По закон можеш да искаш помощник да ти помага с прането когато си с деца. Това пишман "западните" екскременти врякащи по медиите не могат да го проумеят.

112

до 103

преди 2 години

ЗАЕМИ НЯМА ДА СЕ ВЗЕМАТ,АКО ОСТАНЕ Асен Василев.Ако се върнат Герб,пак заеми и кражби.Пенсиите не са актуализирани от 2009,откакто Герб са на власт,период на най-голям геноцид към пенсионерите.Василев каза,че докато е той данъци,осигуровки няма да се вдигат.Не може да понесете истината,злобари!

111

Анонимен

преди 2 години

Какво рено си правил бе социалистически глупчо? Булгарено со правил само през 1969та всичко на всичко 1000 бройки. Електрокарите ти ба световно ниво ги купуваха за претопяване.

110

Трябва ли да има

преди 2 години

До Анонимен Тези понятия като Капиталистическа и солидарна система са НАПЪЛНО НЕСЪВМЕСТИМИ понятия. Солидарни държавни системи има при Социалистически и Комунистически държави. Капитализма предполага индивидуални партиди и частни сдружения, а НЕ солидарни държавни фондове за плащане на социални помощи за сметка на страданието на работещите се и трудещите се хора и плащане на чужди осигуровки.