89

Анонимен

преди 2 години

Парите ще дойдат от спиране на кражбите и кредитирането на обръчите от фирми на мафията.

88

Мислете

преди 2 години

Аки вдигнат минималната на 900лв, колкото е в Румъния, ще има пари за пенсиите. Така или иначе, единици са които работят за под 900лв...... И на тях трябва да се помогне. 650 мин. заплата е геноцид. В Сърбия е 720лв след война и извън Ес.

87

Анонимен

преди 2 години

Комунистите винаги лъжат народа и фалирват държавата а те стават мултимилионери от кражби. Вмирисаният зелен чорап е с най голямата заслуга за бедите които следват!

86

Анонимен

преди 2 години

2 МЛН.И ПОЛОВИНА ПЕНСИОНЕРИ+1 МЛН. ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ И НЯКОЛКО ХИЛЯДИ КУПЕНИ РОМСКИ ГЛАСОВЕ СА ПРЕДОСТАТЪЧНИ ЗА ДА СПЕЧЕЛИШ АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА...НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ГЛАСА НА МЛАДИТЕ...А ТАЗИ АКТУАЛИЗАЦИЯ Е ПРОСТО ПАНИЧЕСКО ВЗЕМАНЕ НА ПАРИ ВЪВ ВИД НА ЗАЕМИ ОТ БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ...

85

Бунгар

преди 2 години

Разбира се,че ще се вдигнат данъците и осигуровките. Откъде да дойдат свежи пари в хазната? Това е единствения начин да посрещнем популистките решения на Парламента в оставка. Те решиха,ние ще плащаме. Така е било,и така ще бъде.

84

Анонимен

преди 2 години

Ще вдигнат, ще вдигнат! И не само данъците и осигуровките, ами и инфлацията ще вдигнат! Може да стане като във фалиралата Гърция! Я обратно на 150 лв. пенсия! Само ГЕРп!!!

83

МОДЕЛ

преди 2 години

Ще ви кажа моя Модел на Пенсиониране .Работя 36 години в Металургията , работник , категория първа .5 години при бай Тошо , 31 при Демокрацията , всичко на светло към НОИ .Имам в Частни Пенсионни Фодове от 2000 година внесени 70 000 лева , към НОИ платени осигоровки върху 800 000 лева за 21 години , пенсията ми е изчислена в размер на 2250 лева . Та питам - защо да не я взимам ? Защо разни хора ще взимат разликата от моя Принос ?Питам заради децата си - искам и аз апартаменти в София .

82

В.

преди 2 години

Да не са посмели да ми вдигат нито осигуровки, нито данъци. Да плаща щаба на пандемията Държавната администрация - на 1/2 заплата. И без това работят в къщи

81

дърт

преди 2 години

!етейки "мъдрите" мисли на г-н екс-министъра Постна пица и "гениалните" разсъждения на доста коментиращи, то пенсионерите трябва даплащат за наглоста да живеят.

80

Анонимен

преди 2 години

Да се теглят кредити и да се плащат пенсии. Комунистите винаги фалирват държавата, сега не е по различно! Ток, вода, парно, бензин, храна, всичко излетя по комунистически. Лъжливия фигурант да вдигне юмручето и да поправи кризата която докара.

79

Б Б

преди 2 години

На този баща му се отказа от него и сигурно е имал право! дЕ..БИЛ ЪТ МРАЗИ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА И ЗАЩО ЛИ?

78

Анонимен

преди 2 години

Точно пенсионерите повишават оборота, респективно ДДС в хазната и по големи приходи за бизнеса а не малкия процент богати които спестяват или се фръцкат на Малдивите. Така че по спокойно.

77

Анонимен

преди 2 години

АДМИНИСТРАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИ:ПЕТИМА ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ+ ДВАМА РОМСКИ МЕДИАТОРИ ЧАКАТ ДВАМА РЕГИСТРИРАНИ В БЮРОТО ПО-ТРУДА ДА ДОЙДАТ ДА СЕ РАЗПИШАТ И ДА ИМ ПОКАЖАТ "НОВИТЕ"РАБОТНИ МЕСТА,КОИТО НЕ СА АКТУАЛИЗИРАНИ ОТ 3 МЕСЕЦА...ТАКА НА МЕН МИ БЕШЕ ПРЕДЛОЖЕНА РАБОТА КАТО СЕРВИТЬОР В РЕСТОРАНТ,КОЙТО НЕ РАБОТИ ОТ 2 ГОДИНИ!!!ТОЛКОВА СА МЪРЗЕЛИВИ В ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ,ЧЕ ДОРИ НЕ СИ ОПРЕСНЯВАТ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА СВОБОДНИТЕ РАБОТНИ МЕСТА,КОЕТО СТАВА С ДВА КЛИКА НА КОМПЮТЪРА.

76

Анонимен

преди 2 години

Ако не е кученцето, което е домашно и живее в нас вече 15 години, ще си хвана самолета още утре, казвам ви. Няма на кого да го оставя а не мога и на улицата да го изгоня. Единственото нещо, което ме спира да напусна страната е малката и вярна животинка. Един де, когато то горкото си отиде от тоя свят, аз още на другия ден си тръгвам от тази територия. Тук съм все още и плащам данъци и осигуровки на тази държава, благодарение на животинчето вкъщи а не благодарение на политици и партии. Казах.

75

до 79

преди 2 години

Абсолютно съгласен! Сегашния пенсионен модел е създаден 1918г. когато семействата са имали 5..6..7 деца и средната продължителност на живота е била 50 ...55 години. В момента се опитваме /не само ние, а по целия свят/ да го закърпим с дотации от бюджета, което обезмисля съществуването на този модел изобщо.

74

Shark

преди 2 години

До 82. Така е, ама ни задължават да се осигуряваме и в НОИ. Аз също предпочитам да си внасям в частен фонд, или по лична сметка, където държавата не може да пипа. Да, ама държавата го е измислила този законен рекет. От него можеш да избягаш само ако работиш в сивата икономика.

73

Анонимен

преди 2 години

От съвсем скоро се заговори за малкия и среден бизнес. До момента се помагаше само на големите фирми.Отпускат се милиони с перспективата, че някога ще се извърши дейността за която са отпуснати....Малкия бизнес е оставен на оцеляване и изчезване. Нима там не се дават работни места? Виждаме, че се превеждат огромни суми на големи фирми, но заплати не стигат до работниците. Държавата е натоварена два пъти...Не мога да разбера защо измисляме свои не работещи модели.

72

Exit

преди 2 години

Айде всички на терминала ,да останат само хрантутниците

71

F-16

преди 2 години

Директорът на Ростек Сергей Шемезов обяви пред репортерите, че Су-75 Checkmate включва всички технологии на изтребител от 5то поколение и е предвиден да бъде по-ефектривен и по-достъпен от алтернативите като F-35, SAABs Gripen и френския Dassault Rafale които са на цени от $60 до $90 милиона за самолет. "Нашите цени са ориентирание между $25 $30 милиона за самолет. Цената на летателен час ще бъде 6-7 пъти по ниска от F-35($33-$35 хил долара) и ще бъде сравнима с Gripen NG ($4.5-$8 хил долара)

70

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПЕНСИОННИЯТ МОДЕЛ НЕ СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СЕ СРУТИ...ТОЙ ВЕЧЕ СЕ СРУТВА И ТО ОТ ДОСТА ВРЕМЕ...ТОВА В МОМЕНТА Е ВЗЕМАНЕ НА ПАРИ ОТ БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ...