9

Анонимен

преди 2 години

5 съд и затвор има за един такъв като теб писал ей такива глупости по мейли. Продължавай, накрая ще отидеш при него

8

Вьзмутен

преди 2 години

Какьв глад беше при управлението на - герб и постния - Дянков , сега акьл взел да дава но поне не разрешаваше на - гербврите да теглят милярди за чекмеджетата

7

АнонимеН

преди 2 години

НИЩО НЯМА ДА ВДИГНАТ!!! САМО ЩЕ СЕ КРАДЕ ПО-МАЛКО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ! САМО НАП Е ОТПИСАЛ 10 МИЛИАРДА ВЗЕМАНИЯ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ! ДЪРЖАВАТА ПРИ ГЕРБ НЕ СИ СЛЕДЕШЕ НЕЩАТА!!! ЩОМ ИМА ДЛЪЖНИК ВЕДНАГА СЕ ЗАПОРИРА ДОКАТО НЕ СИ ПЛАТИ И ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ СИ ПЛАТИ! И СЕ ПОЧВА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КЪМ НАЙ-МАЛКИТЕ! НО ДЪРЖАВАТА БЕШЕ НАПЪЛНО АБДИКИРАЛА ПРИ ГЕРБ УПРАВЛЕНИЕТО!

6

Анонимен

преди 2 години

Да кажем твърдо НЕ на по-високите пенсии!

5

Анонимен

преди 2 години

Оставка, съд и затвор за румен радев!

4

Анонимен

преди 2 години

Лъжите от 30 години са едни и същи. Не можело по високи заплати, не можело по високи пенсии. И седят ония в КРИБ и си правят договорка за коктейлите вечерта с крадливите депутати. После пуснат някой за шоу от синдиката, неутрезнял след среща с Евгени Минчев и няколко скеча по медиите.

3

Анонимен

преди 2 години

Данъците ще се увеличат заради стремителното нарастване на заплатите на неефективната държавна и местна администрация. Гласуваха издръжката й за 2021 г. по късна доба, за да не чуем, че продължава да паразитира в бюджета. Пенсионерите бяха последна грижа на депутатите от 46 НС.

2

тотално вдигане!

преди 2 години

с едната ръка ти дават а с другата ти го вземат

1

Асан

преди 2 години

Минавам в сивата икономика :)))