220

ГЕШЕВ ГИ ХВАЩА..

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ ГИ ПУСКА................ ТУКА Е ТАКА.....

219

Nekoj

преди 2 години

До ОмразатаСпец. съдилищата съществуват в демократичните държави++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Спец съдилища съществуват само в ненормални държави... Ако държавата беше нормална, съдилищата които съществуват стигат ...

218

Стефан

преди 2 години

Като магистрат трябва да знаеш че ПАРЛАМЕНТА решава как се правят законите, а има и друго ако не ти харесва ПОДАВАШ ОСТАВКА и си тръгваш, така поне правят ДОСТОЙНИТЕ хора.

217

Омразата

преди 2 години

Като чета коментарите настръхвам! Разни платени същества сипят обиди, внушават лъжи -11 % растеж - лъжа и измама! Спец. съдилищата съществуват в демократичните държави, ама нали искат военна диктатура, какви тук някакви съдилища! Как така ще разследват олигарсите, партийни секретари, дето окрадоха труда на родителите ни и станаха мастити бизнесмени, изедници, защото няма нищо по-страшно от бивш комунист настоящ капиталист!

216

Анонимен

преди 2 години

герб са БЕЗНАКАЗАНИ И ТОВА Е СКАНДАЛНО! ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ И НЯМА ДА Е ВИНАГИ ТАКА ЗАЩОТО ГЕРБАСТИ ВЕЧЕ ВЛАСТ НЯМА ДА ИМА ЗА ВАС. ОПРАВЯЙТЕ СИ НАГЛАСАТА ЗА ЗАТВОРА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СРЕД ВАС КОИТО НЕ СА НИКАК МАЛКО.

215

до Обективно, к.228

преди 2 години

В.Б. няма как да бъде осъден: поискал е заплащенето на отчисленията от спортни игри да става по друг начин, комисията по хазартни игри се е съгласила и това се е правило ако не се лъжа 8 години. За това са знаели премиерът и фин.министър Вл.Г. и си поискали суми и за тях и В.Б. или сам, или чрез близко на премиера лице е предал общо към 60 млн.лв. Сетне нещата са се разсъхнали и двамата са предали нещата на И.Г. Божков забягнал в Близкия изток, а хората на Гешев конфискували сбирка за 2 млрд.лв.

214

izh

преди 2 години

Да, червения мутробизнес си мисли, че е повел в резултата. Да, ама не. Колкото и да лъжат и мажат медиите плюс форумните близачи, помни се, че се яви на терена прокурор който размаха юмрук на мутромилионерите. Така, че слугите им нека си лаят. Началото е поставено

213

999

преди 2 години

ТЕ И КЬОВЕШИ ИСКАХА ДА ИЗЧЕГЪРТАТ КАТО ГЕШЕВ, АМА ТАМ НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ!!! ЗАТОВА ЩЕ ИМ ГЛЕДАМЕ ГЪРБОВЕТЕ НА РУМЪНЦИТЕ! НАРОДЪТ СМЕ С ГЕШЕВ!!!

212

Обективно

преди 2 години

Просто е! Изпълняват ПОРЪЧКАТА НА ЧЕРЕПА:" ДА НАПРАВИМ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР - ФИГУРАНТ!" Толкоз!!! Хаджигенов да ходи да спасява Брендо н Украйна, че ще загази нашия! Ама споко - те утре закриват СпецСъда и Божката ще черпи!!!

211

този

преди 2 години

Може и абсурди да са това, но ако си толкова загрижен трябваше да си подадеш оставката и нямаше да го направят.т.е. Ти си косвен виновник за случващото се.

210

Анонимен

преди 2 години

Юридическа катастрофа беше, когато Цацаров и Боце назначиха милиционера Гешев за глав.прокурор - Боце си го избра, понеже двамата с Иван Г. са учили и завършили Милиционерската школа - Симеоново, а Цацаров гласува с две ръце за Иван, който два-три месеци по-късно го уреди с поста председател на КПКОНПИ. И тримата дружно управляваха българския народ. Глупостта на милиционера да нахлуе с въоръжени хора от отряда за защита на свидетелите,военни прокурори и спецпрокурори инициира протести

209

Анонимен

преди 2 години

Гешевските ***: Хем Гешев бил вкарал "олигарси" в затвора /което е лъжа - всички са си вкъщи/, хем той не съдел престъпниците... Айде да си изясните малко нещата - каскета вкарва ли в затвора, или не вкарва?

208

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Еми затова ББ е прав,че 80% не стават. Лапате като шарани. Затова и лапате глупости за ваксините на мангъра и кацара и не се ваксинирате. "11 процента". Ръста е 9% и е спрямо първите месеци на миналата година когато имаше пълен лок дори между градовете не се движеха хората. Това е нищо !!!

207

Кратун

преди 2 години

"Хванатите" олигарси, бяха тикнати в затвора, докато си платят откупа. Някой да беше осъден за нещо? Това си беше чисто отвличане организирано от Баце. На Гришата Ганчев посегнаха дори и на сина му. Баце използваше държавата, за да си върши същите номера, които е вършил като улична мутра на млади години. Само мащабите са други.

206

Анонимен

преди 2 години

В цялата си дълга кариера на обвинител, Гешев няма нито един престъпник вкаран в затвора. Нито един.

205

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата не съди олигарсите, съдът го прави. КПКОНПИ доста поряза с глоби и конфискации. Поне си полежаха в ареста, вкарани от прокуратурата там. Учудвам се на хората, които се прехласват по престъпниците, които ги грабят.

204

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов е с десетки дела в спецсъда. А лобираше най-яростно за закриване му. Това, ако не е политическа поръчка, какво е? А в същото време хвърляше камъни по държавата в "защита на правото". Подведе хората да го вкарат в парламента, за да си уреди делата. Честити ви партии на протестите - вкарахте криминални елементи в парламента.

203

Анонимен

преди 2 години

Всички "олигарси", уж хванати от Гешев са си отдавна вкъщи - кой на почивка, кой съди държавата в Страсбург...

202

Анонимен

преди 2 години

Гешев оревава орталъка. Главният прокурор, който няма нито един осъден в кариерата си.

201

Анонимен

преди 2 години

Катастрофа е ,4е ти подметко още си главен прокурор!!