20

Анонимен

преди 2 години

Съвсем лъсна за какво юмручкото и чалга-"промянаджиите" обърнаха страната с главата надолу и НЯМА да мирясат, докато не започнат пак да си разиграват мурафетите, както в зората на "прехода". Е, стана ли ви малко по-ясно кои са "комунистите", "мутрите", кой е диктаторът и защо натиска НС за още пари?

19

това

преди 2 години

което говори6 е малкоговоритвлка

18

Анонимен

преди 2 години

Говоря за дела срещу лица, които медиите наричат, олигарси -----////------ И какво ме интерессува мене как медиите наричат някого? Интересува ме ти какво си представил в дъда като доказателства срещу тях? Имаш ли две ясни и недвусмислени доказателства или имаш 11000 страници косвени доказателства?

17

Анонимен

преди 2 години

Стяга му се на Гешев около врътлето XD

16

Анонимен

преди 2 години

Гешефта е слуга на д-р Ахмед Франкенщайн....

15

Нощеска

преди 2 години

сънувах, че следващото НС ще успее да излъчи правителство, щото на листчето на Дончева пишеше 700 к. Чува се че и това дело е възложено на Спецсъда. Явно няма да научим какво значи 500 к и наистина ли ако пише друго к правителство ще има. Щото както казал оня мъж на една кифла дето му се цупела че не е такава : Че си к..ва разбрахме, сега само трябва да се разберем за парите.

14

Анонимен

преди 2 години

"Имало риск от смачкване на най-важните дела"То пък ще речеш че досега нищо не е смачкано...Затова от ЕС искат да пратим нови кандидати за прокурори, щото тия дето предлагаме са въздух под налягане!!!

13

интересни

преди 2 години

са саксиите да кво да ти кайа ние само крадемучим се от наи добрите

12

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите си платиха за закриване на спец съда! Невежите се надяват да цъфнат и вържат, но ползите са за олигарсите, а не за глупаците.

11

Георги

преди 2 години

Защо им казват "специализирани" съдилища, като те са си гербаджийски съдилища. Там не играят доказателства. Само се спуска на поредната калинка-съдия кой трябва са бъде опраскан. В такъв съд видях съдийка на 26 години.

10

Handel

преди 2 години

Щом Грyх-грyх го е обявил за катастрофа, значи трябва да се направи колкото се може по-бързо.

9

Анонимен

преди 2 години

Знам, че не е по темата, руснаците/беларуските са направили гавра с България в ютуб. Ето за какво става въпрос, боооклуцитее от Nexta_media са нарочили бронзова медалистка англоафриканка от България, като при положение, че човекът, който ги награждаваше е българин. Вижте разликите в тези видеа и се убедете в руската гавра спрямо нас. YouTube УШЛА, ПОТОМУ ЧТО НЕ Е ГИМН Nexta и руската гавра с Родината ни!Ето я реалността : WATCH! WHAT A BELARUSIAN ATHLETE DID DURING THE CEREMON

8

Анонимен

преди 2 години

Значи е време да разберем гн Гешев дали е катастрофа или не. Закриваме и гледаме / мерим .Скоро ще разберем и че без вас е по добре, но странно защо много от разследванията които трябва да правите седят и са хванали мухъл вече, а за махленски и клюкарски изпълнения веднахчга се самосезирата !!!

7

бяха

преди 2 години

но се хвалят

6

Анонимен

преди 2 години

Щом пеевския каскет реве, значи решението е правилно. Знаем КОЙ го назначи. Важното е най-после и той да се махне, че да се отпуши държавата.

5

Анонимен

преди 2 години

Мафията и олигархията си вкараха депутати и си поръчаха закон, който да ги отърве от съд...

4

Анонимен

преди 2 години

Обърнаха надолу с главата държавата червените, техните чеда и унуци докато се борят за властта.

3

Анонимен

преди 2 години

Рапортуване в Дубай за успешно приключила поръчка...

2

Атанас Велмазов

преди 2 години

Чест и адмирации господин Гешев ! Най-ефективният и деен главен прокурор в цялата ни история ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Ей за това беше целия цирк дето го играят новите два пъти!