240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ... 258 ... Бай Иван май ще има по-големи проблеми от джуджаците ... Надявам се, да се е запасил с Вазелин ...

239

Анонимен

преди 2 години

Абе сега джуджетата ще ги затворят ли? Иване, събирай оная пач.. ра любена и шаиката й да те пазят!

238

Анонимен

преди 2 години

Това е само прелюдия от любовната игра, Каскет ... Да те успокоя .. Яко ще ти плющaт ушите ... Свиквай ...

237

Анонимен

преди 2 години

Каскета откога започна да разбира от право и съдебна система ... Може би откакто завърши Магнаурската школа .. Мачкайте, тоя скапан Каскет ... Защо протестирахме 1 година, всеки божи ден, всеки час и минута ... Смачкайте го тоя Каскет на кучето в аналното отверстие ...

236

АЕЦ Белене?07

преди 2 години

Целта е Европа да достигне пълен въглероден неутралитет през 2050 година.Това означава, че всички нови автомобил, регистрирани след 2035 година, трябва да бъдат с нулеви вредни емисии. Забраната засяга не само бензиновите, дизелови и хибридните задвижващи агрегати, но и двигатели, работещи на пропан-бутан и метан. За да се улесни прехода,от държавите-членки наЕСще се изисквадаинсталират пунктове за презареждане и зарежданена редовни интервали на основните магистрали - на всеки 60 км.

235

Анонимен

преди 2 години

Каква е точно ползата от съществуването на тези СПЕЦ неща? Нека другаря с каскета да се похвали с един осъден олигарх! На всеки разумен човек му е ясно, че това си е чиста бухалка за пълнене на чекмеджета!

234

Анонимен

преди 2 години

За какво ни е спецсъд, като накрая присъди няма и нищо свършено. Къде са Баневи, къде са Арабаджиеви? Какво им взехте по-точно, хотелите им бачкат, скъпите им возила са в движение. Аман от разпределяне на пари по отдели, подотдели и т.н. Нищоправци много.

233

Койчо

преди 2 години

Каскета не беше ли милиционер.За каква юридическа катастрофа говори

232

За спец-олигарси

преди 2 години

Спец-прокуратура........

231

До Омразата

преди 2 години

И в коя точно държава съществува такъв спец съд или прокуратура? Или май си забравил как ЕК ни правеше забележки, че такова нещо има само у нас?

230

Анонимен

преди 2 години

В съседна медия публикуваха снимка как тоя "герой" си чати с ПР-а на бат ви боце точно по време на заседанието на комисията. После се чудите що бил против - ми щото му отнемат бухалката от ръцете.

229

на

преди 2 години

достоинство разчитат точно наи големите мрьсници които чакат товакоето те самите нямат20 години

228

ПОМОЩ...!

преди 2 години

ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ОКОЛО РУМЕН РАДЕВ МЕ ОКРАДОХА...!!.... ГЕШЕВ, БЪДИ БЪЛГАРИН..!!

227

Анонимен

преди 2 години

А гешеф с какви пари плаща на троловете?

226

Анонимен

преди 2 години

Гешеф, защо още не е в затвора?

225

Анонимен

преди 2 години

Защо не са публикувани заплати на прокурори, съдии и полицаи???? Защо за учители и доктори във учебните и висши учреждения трябва да се гласува бюджет, а за гореспоменатите нищо не се споменава. Това показва че сме полицейско-мутренска държава!!!!

224

Анонимен

преди 2 години

Мачкай, Гешев! Капиталци са бедствие, смажи ги!

223

Анонимен

преди 2 години

Най-важните дела са тези които касаят обикновения българин. С това скрито-покрито, ама ние пазим важните свидетели срещу олигархията нищо, не правите! Олигархията е в Българския парламент, а вие взимате огромни заплати за нищо правене. Защитавате мафията другарю главен прокурор!!!!

222

Иван

преди 2 години

Шегува се разбира се, има тънко чувство за хумор. . Много тънко, горе долу колкото неговата квалификация за работата на която е поставен

221

Българско Лято

преди 2 години

Гешев, Каскетче мило, усещаш ли изчегъркването си?? Българския народ те мрази. Толкова ли неможа да го проумееш?