33

Анонимен

преди 2 години

Тази партия отдавна е антинародна партия нямаща нищо общо с БКП ;) През соца дупитатите не вземаха такива пари . Тия искат да им плащаме десет пъти по голяма субсидия от Германия и да издържаме десет пъти повече приторянци от римската империя . Ако тия искат да си живеят на гърба на народа защо искат властта ако въобще я искат де. Те май искат друг да управлява а те само да вземат пари на гърба на данъкоплатците .

32

do 31

преди 2 години

то такава беднотия беше, че нямаше смисъл да се рови по кофите, дори и там нямаше огризки

31

Анонимен

преди 2 години

Седем милиарда евро за Будапеща и цели 57 за Варшава. Но в Брюксел решиха те да постоят на финансова диета. Може и да не лекува от коронавирус, но кой знае, може да лекува от непослушание. Полша, за да получи тези средства, трябва да прекрати съдебната реформа, която според ЕС, превръща Темида в слугиня на управляващата партия. Унгария трябва да отмени закона за забраната на ЛГБТ-пропагандата сред непълнолетните. Тоест в груба форма я склоняват към нетрадиционна близост срещу пари. Тези, които познават Орбан знаят, че това е безнадеждно.

30

Анонимен

преди 2 години

На 9 Септември болшевиките окупираха България и така 45 години. Кога Русия ще си плати за престъпленията по време на 45-годишната окупация?

29

Истукан

преди 2 години

БСП е майката партия на всички дето ни управляват досега, включително и ДПС. Дори и превратът през 1989-та година е бил противоконституционен и нелегален. Живков трябваше да освободи веднага предателите в БКП и да ги ликвидира. Така правят комунистическите лидери, които си знаят реномето.

28

до ЦИНИК

преди 2 години

По времето на комунизма пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

27

Сержант от запаса

преди 2 години

Тези по снимките ми мязат на "последните мохикани". Лошото е, че са увредили мозъците на техните деца и внуци, които са също с една педя червена тиня у глЪвите.

26

Анонимен

преди 2 години

Русия напразно позволи на Нацистка България да забрави нацисткото си минало. До есента на 1944 г. Нацистка България е последователен съюзник на нацистка Германия и дълбоко мотивиран - тя се интересува от анексирането на териториите на съседни държави които според българските нацисти са незаконно окупирани от съседите и.

25

ЦИНИК

преди 2 години

Язе си аресвам при комунизмо от секи си крадеше от ТКЗС-то,и по заводите.Кой кво работеше тва си зимаше и пак имаше.Пък сагъ едни крадът и с гза си а други няаат за ляп.Ъъъ !

24

better dead than red

преди 2 години

прекрасно събитие на дъртаци без маски, надявам се делта варианта да си свърши работата с тези грипове с най-високи пенсии, заради това че са червени

23

Анонимен

преди 2 години

Какво ще стане когато ЕС се разпадне? Какво ще прави момата България която е 100% зависима от ЕС. На кого ще ходи да се предлага и да проси със скъсаните цървулки и торбичката? Дали изобщо някой има нужда от употребената мома България?

22

Анонимен

преди 2 години

Кривоглавите комунисти почитат 9 септември, а дрехите им са втора употреба внос от новофашистка Германия. Слава, другари! Така се прави! Урааааа!

21

Анонимен

преди 2 години

Корнелка да не каже после, че БСП не са наследници на БКП.

20

Анонимен

преди 2 години

Они показали, кто там работает - Путин о флаге ЛГБТ на посольстве США

19

Анонимен

преди 2 години

въртоглавите са си въртоглави

18

ЗАРАДИ БКП....

преди 2 години

ДНЕС ИМАМЕ....... -РУМЕН РАДЕВ, КИРО ПЕТКОВ, ЧЕРЕП, БОБОКОВ, БОЙКИКЕВ.....

17

Анонимен

преди 2 години

Китайската инфраструктура няма равна в цял свят. Китай притежава 30% от световните производители, срещу 16% на Америка и разликата се увеличава. Той стана най-големият потребителски пазар в света през 2020та година. Икономиката му е яростно конкурентна. Китай има много проблеми, но действа единно и над тях.

16

Анонимен

преди 2 години

Нацистка България депортира десетки хиляди евреи в концлагерите на Хитлер като почти всички от тях намират смъртта си там. Нацистка България окупира Македония и част от Гърция, която в резултат на следвоенните събития се озова в западния блок и издаде милиардна сметка на съседите си. Не е необходимо да си плащат само по една причина - заради застъпничеството на Русия, който прощава всичко на българите и иска от другите да простят. Очевидно не си е заслужавало.

15

КЪДЯ Е РАДЕВ..??

преди 2 години

ЩО ГО НЯМА НА ПАМЕТНИКА...??....... ДА НЕ Е НА УЧЕНИЕ НА НАТО..?...... ША СТАВА ЛИ ПРЕЗИДЕНТ...??

14

България

преди 2 години

1944 с Германия на страната на губещите, 2021 с ЕС и САЩ - отново с губиещите.