133

Анонимен

преди 2 години

Как няма да носят цветя, нали съветската армия им даде властта за 45 години, иначе нямаше да видят власт никога.

132

Георги

преди 2 години

9.09.1944 година,е мрачна година за българският народ.От този ден започват репресиите на т.н.комунисти,които всъщност са платени терористи,взривили преди това църквата " Света Неделя" с над 200 жептви.Палачът Мирчо Спасов казва,че всеки ден се извозват по 20 чавека,които се разктрелват в масови гробове,до числото 10 000 българи.Одобрението е от Тодор Живков,изпълняващ заповедите на Сталин! Поклон пре жертвите на комунизма при мемореала до НДК София!

131

ОПА

преди 2 години

До Сержант от запасаФашагите в държавата ни трябва да бъдат пращани повече в запас за да им истинат мозъците от прегряването..тези тарикати-*** който при тато кусаха с черпака а сега са на казана на американците са безмозъчни индивиди-готови за жълти стотинки да продадът родината си--абе кажи му фашага и го забрави

130

Байдън-САЩ

преди 2 години

Трябваше да почете и Хамериканските летци бомбили София!Нали САЩ даде визи и изучи синчетата на шумкарите-***?Каква е тази неблагодарност?

129

Сульо Паси Путков

преди 2 години

Даааааа, мили съграждани, повече НАТО, повече евроатлантици, само така ще надвием талибаните.

128

Анонимен

преди 2 години

До Сержант от запаса--И да я забранят, все тая. Ще си направят нова.

127

Сержант от запаса

преди 2 години

Тази червендалеста партия трябваше да бъде забранена отдавна, но изтърваха момента т.нар. демократуни. Сега ще им сърбаме попарата.

126

Анонимен

преди 2 години

Само погледнете първата снимка...

125

пп

преди 2 години

Нещастници!

124

Щирлиц

преди 2 години

Възстановете паметника на загиналите по време на Балканската и ПСВ,а когато го направите,отидете да поднесете цветя,нали сте гооолеми родолюбци.

123

аббее

преди 2 години

До ЗАПОМНЕТЕ: много сте жалки историята не ви е яснаа бе фашисти извратени.

122

ЗАПОМНЕТЕ:

преди 2 години

В 2021г. за последен път комунистите честват преврата на 9 септември 1944 г., защото след месеци тяхната партия ще бъде поставена извън закона. Който не вярва, ще види.

121

Червените милионери

преди 2 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

120

Комунизмът е илюзия

преди 2 години

Комунизмът остана като една фикция в главите на някои хора , като една неосъществена голяма любов , като невъзможен за отстраняване тумор , като мечта пометена от утопията и погребана от съвременните реалности , но все пак останала като малко зрънце чакащо подходяща почва да се развие . За жалост има все още такива хора...

119

Анонимен

преди 2 години

Симов най- добре им е казал, ама е пропуснал, че не се отнася само за ДБ ;) кой разбрал, разбрал.

118

Анонимен

преди 2 години

Моят прадядо бил професор по философия на науката в Софийския университет до 1944-та година, когато дошли тия от БКП и го изгонили, уж заради фашистки прояви и на негово място наместили техен комунистически кадър. Забранили трудовете на прадядо. Той го понесъл тежко, засрамен и огорчен се разболява от рак и в рамките на 6 месеца умира!Шуробаджанащина е било в БКП!

117

българин

преди 2 години

До: номер 96 Съветска армия ли??? Такава армия няма!!! В България през 1944 г. е нахлула Червената Армия, позната също така като РККА (Рабоче-Крестьянская Красная Армия)!За милионите загинали от тази (Червената) армия е виновен главно Сталин. Виновни са като цяло и лошото управление и слабата икономика на СССР.А от западните армии каква вина има Англия, която е могла да помогне само с авиация?Освен авиацията огромна роля са изиграли и специалистите от Блечли Парк.

116

Анонимен

преди 2 години

Тази дата трябва да е ден на траур!!!

115

Анонимен

преди 2 години

Тази партия е забранена със закон. Все едно в Берлин да рисуватсвастики

114

Даскала

преди 2 години

Нормално е да се почита 9 септември , там е бъдещото! Скоро и Русия ще се завърне натам , където е Китай , а и ние ще ги последваме с остатъците от Европа!Така поне прозря нашата пророчица!