53

Анонимен

преди 2 години

Дамаджан Чашков сигурно вече не знае къде се намира и коя година сме.

52

Анонимен

преди 2 години

За всички празнуващи 9-ти септември,организирам безплатна екскурзия.Чемадан,вакзал,пРосия.

51

Анонимен

преди 2 години

Антъни Блинкен: Северна Македония има пълната подкрепа на САЩ за членство в ЕС. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен е изпратил писмо до македонския си колега Буяр Османи, в което му честити 30-тата годишнина от независимостта и уверява Скопие в подкрепата на Вашингтон за европейския път на Северна Македония. Вчера американският президент Джо Байдън изпрати поздравително послание до държавния глава Стево Пендаровски.

50

Анонимен

преди 2 години

бсп и герб дпс са паразитиращи партии които са доказали че не искат България да се промени по пазарен модел . Тия искат само да се облагодетелстват от властта и нищо да не се променя. ***.

49

Анонимен

преди 2 години

До до 46 - много глyпави хора пишат тук, но такъв глyпав *** като теб никъде няма.

48

Истукан

преди 2 години

БСП отдавна не е някогъшното БКП. Откакто го няма Живков, партията се е превърнала в престъпна групировка за разграбване на България. Никога не съм гласувал за тази престъпна групировка, нито за нейните версии ГЕРБ, ИТН и ДПС.

47

Анонимен

преди 2 години

На 27 август Газпром спря да продава на спотовите пазари газ за 2022г. Предлаганата газ вече е само за 2023. Газпром ще изпълни договорите за заявените количества, но няма да увеличава доставките.

46

до 46

преди 2 години

Ми аз не познавам всички българи, ама щом казваш че всички ровят. Тези които познавам, живеят по-добре сега от преди, ходят на море когато си поискат и за Варвара не им искат паспорт. Ако ти ровиш по кофите, щом сега ровиш, значи си ровил и преди.

45

Анонимен

преди 2 години

И зеления чорап бил ги събрал служебните извънредно. Сигурно празнуват с кИфтета

44

Анонимен

преди 2 години

До СССР - "Поклон до земята пред освободителната Червена Армия!! Освободителите на България от фашисткия режим!! И днес погледите на всички Българи са вперени с надежда за спасение в Русия!!" - не, не са вперени в Русия. Българите са готови винаги да целуват американски *** и да слугуват на запада за банани и да чакат някога да заживеят като западняци.

43

Колко долно

преди 2 години

Кланят се на окупацията ни, гражданската война, терора и тиранията...

42

Анонимен

преди 2 години

До до 37 "какъв по-добър индекс за богатство, като сме втори в Европа по изхвърляне на храна в кофите," - за това българите ровят в кофите за огризки, защото България е богата европейска страна членка на ЕС и НАТО и в кофите има много огризки от храна и българите ровят и се хранят.

41

Анонимен

преди 2 години

Защо го чествате на паметника на Съветската армия ,а не отидете на стрелбището където е разстрелян Вапцаров.Там никой не отиде.

40

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, че тази дата вече разделя обществото ... възрастните хора, които си искат комунизма вече си отиват ... разделителните линии вече са други.

39

СССР

преди 2 години

Поклон до земята пред освободителната Червена Армия!! Освободителите на България от фашисткия режим!! И днес погледите на всички Българи са вперени с надежда за спасение в Русия!!

38

до 37

преди 2 години

какъв по-добър индекс за богатство, като сме втори в Европа по изхвърляне на храна в кофите, дори компост не правим, стъкло, пластмаса, храна в една "торбичка" вързана. Не сме научени как да живеем и явно и комунизма не е дал много за да станем народ, така че не излизай с безсмилени риторични въпроси, явно сме по-добре

37

Анонимен

преди 2 години

Волен Гюлето Сидеров няма ли да даде двадесет и четири часов караул пред паметника.Така и така не е ходил войник на времето?ЧУКалов и той..

36

пенсионер

преди 2 години

това да се чества 09.09 трябва да се забрани ! това е деня е който България е превзета от комунистите а по късно окупирана от ссср . това е датата след която почва масово избиване на инакомислещите и интелигенцията на България . това е датата след която почва отнемането на имуществото на народа и вкарването им в ТКЗС . след тази дата се издигат прочутите лозунги - ДА ЖИВЕЕ КПСС И БКП , НРБ и СССР ВЕЧНА ДРУЖБА ! резултата , 55г. под съветски ботуш .

35

Анонимен

преди 2 години

Хората в Русия вече имат претенции към властта и Путин - защо върнахме Крим, а Донбас и Абхазия не. Защо се държим така страхливо - какво ще направи така наречения колективен запад, нека да видим. Защо по-рано нe затвориха Навални ами го оставиха да се разхожда в чужбина. Защо Русия не отвръща симетрично на провокациите на запада ами винаги търси компромиси и дипломация. Руснаците искат днес света да гледа на Русия така както гледаше на СССР или като на империя каквато беше при Александър III. Новото поколение в Русия иска смяна на политическия строй.

34

Анонимен

преди 2 години

До do 31 - за това пък при демокрацията българите забогатяха, и в кофите има много огризки от храна и българите ровят в кофите и се хранят.