205

Анонимен

преди 2 години

Против ваксините са, а като го наречеш антиваксър се обижда. Какво е тогава? 20 процента са ваксинирани българи 80 процента не са. Неваксинирания вика на ваксинирания, че е типичния заядлив българин. Така ще да е.

204

Пенсиите За

преди 2 години

Пенсия! Да не ни Поучават нас младите, умните и наистина информираните!!

203

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен.........."съгласен си със всички ефекти на ваксината, каквото и да стане, нито държавата, нито производителя носи отговорност.".......... Не е вярно. Нали затова допълват листовките със страничните ефекти. Ако дадения ефект не е описан, спокойно можете да търсите отговорност. Вече са присъдени обещетения - за това и Днес бг писа преди време. Слаба опорка е тази.

202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Спутник-V се оказа най-ефективната и най-надеждна ваксиниа. В Русия са ваксинирани само 25% от населението и случаите процентно са пъти по малко от страни като Англия и Израел, където са ваксинирани над 70% и почти 100% от възрастното население.

201

186

преди 2 години

Ммм да все пак е добре да се види кой е по агресивен ваксинираните или антиваксърите. Дори не пападнах Мангъров, само споменах, че въпреки, че се харесва на антиваксърите той не е твърдо против ваксината, а прогив това да е задължителна. Според мен повече антиваксърите се заяждат с ваксинираните отколкото обратно. И ивенно поради агресивния им подход са по успешни от официалните ваксиназинни кампании.

200

Анонимен

преди 2 години

40-та година пръскаха децата с ДДТ за здраве...

199

Анонимен

преди 2 години

Според Гaньо Умника правителствата харчат милиони за ваксини защото има излишни пари в бюджета. Или, пък въвеждат мерки за да "убиват" бизнеси от, които ще загубят милиони от данъци и ще платят милиони обезщетение... Нещо... не се вижда логика...

198

Анонимен

преди 2 години

Защо като са толков загрижени за хората, и като са толкова безопасни ваксините, карат ваксинираните да подписват декларация за информирано съгласие? За да не съдят хората фармацевтичните компании в случай на странични ефекти или смърт - а такива случаи вече са обезпокоително много. Дали става дума за грижа за хората, или за интересите на фармацевтичните компании.

197

Анонимен

преди 2 години

Медицинският естаблишмънт избягва аутопсиите при случаите от смърт, причинена от ваксина. Не искат да ги признават. Хората, съсипани от ваксината, не могат да получат помощ от медицинския естаблишмънт. Най-накрая започнаха да правят аутопсии и първата на починал от ваксина потвърди, че: Това посмъртно проучване потвърди най-лошите ни страхове, че коронавирусните инжекции предизвикват повече негативни отколкото позитивни и може би дори ускоряват разпространението на вируса.

196

Павел

преди 2 години

А 34-тия се е разбрал с доктора да му удари физиологичен разтвор, но да му изкара сертификат. Шегувам се. Всъщност - не се шегувам. Ваксините наистина няма как да имат 100% покритие, но е вече публична тайна, че има хора, които са със сертификат, без да са ваксинирани. Това много ще прецака статистиката. Вече се започна с "болницата е пълна с ваксинирани".

195

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Кожухарова (вече не мога да Ви нарека доктор Кожухарова), защо не коментирате един конкретен страничен ефект на ваксините - бумът от скоротечни ракови заболявания сред ваксинирани поради подтискането на имунната им система?

194

Гот

преди 2 години

Ваксинираните пропускат фаза боледуване, отиват директно на умиращи за 24 часа, тези от тях които е противопоказно. Системата не вдъхва доверие когато бият ваксини наред без предварително изследвания. А за дългосрочните проблеми съвсем нищо не се знае.

193

Анонимен

преди 2 години

186 Научи се какво е АНТИВАКСЪР. Ти си типичен български заядливи. Хората са против само тази ваксина, а не срещу всички такива. Такива са наистина единици. Но за целта да се заяждаш, си много важен. И си махни ръцете от доц. Мангъров, този човек е толкова интелигентен. Гледах в канала Цанов Напред и Нагоре, как една журналистка съскаше срещу него, а той стои благ. На българина му и трудно да приеме когато някой е интелигентен и смирен. Аз щях да си тръгна, някаква писала, ще ми се зъби.

192

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2000........ Децата се заразяват най-вече в семействата. Ако има някой болен възрастен, вирусният товар в жилището е голям. И колкото и по-малко заразен да е вирусът за децата, пак се разболяват. Когато възрастните са неваксинирани, те с по-голяма вероятност ще донесат вируса вкъщи, защото работят сред други възрастни. Заразяването на дете от друго дете е по-слабо вероятно. Това е и една от причините да не препоръчват затваряне на училищата и да искат от учителите да се ваксинират.

191

Анонимен

преди 2 години

Няма такова нещо като "напълно ваксиниран". Новата програма е от непрекъснати засилващи ваксини на няколко месеца докато се стигне до месечни и седмични ваксинации. А тези който нямат QR код за валидна ваксинация от последната седмица няма да могат да работят, да пътуват, да посещават лекар, търговски обекти и супермаркети.

190

C2H5OH

преди 2 години

Процентът на боледуващите и умиращите от COVID-19, които имат ваксина, на фона на всички останали е нищожен.А процентът на боледуващите и умиращите от нещо друго, които имат ваксина, колко ли е?

189

смъртността е висока

преди 2 години

Само Спутник-V има ниска смъртност сред ваксинираните. От другите ваксини почти няма ефект. Към 19 април средният коефициент на смъртност от корона вирус при ваксинирани, според авторите на изследването, е следният (смъртни случаи на 1 милион дози ваксина): Файзер/Бионтех - 39,4; Модерна 20,2; АстраЗенека12.8, Джонсън и Джонсън - 7,5, Спутник-V - 2.0.

188

Анонимен

преди 2 години

Препоръчвам на всички - ваксъри и антиваксъри да прочетат за изследването от Испания на Рикардо Делгадо: "Това, което ще направим отсега нататък, е да покажем изображенията, които имаме от оптичния микроскоп и анализа на електронния микроскоп на флакона с ваксината. Ще ви покажа поредица от снимки. Огледайте внимателно и след това ще ги сравним с графеновия оксид. Също така ще покажем същите снимки в сравнение с този материал и вие можете да си направите заключенията."

187

Анонимен

преди 2 години

Декларацията за информирано съгласие в Русия гласи, че ваксинираният е информиран и съгласен със страничните ефекти ОПИСАНИ В ИНСТРУКЦИЯТА НА ВАКСИНАТА. За западните ваксини се подписва празен чек - съгласен си със всички ефекти на ваксината, каквото и да стане, нито държавата, нито производителя носи отговорност.

186

Анонимен

преди 2 години

Спутник...а бе бродяга нали нямаше според вас такъв вирус? Какво ни намираш ваксини изпращащи хората в путлеровият рай?