305

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчиски!

304

Ваксинирани зомби

преди 2 години

От малцинствата, чиновниците и алчните гестарбайтери - всички дето са готови да продадат и майка си.

303

Sik

преди 2 години

Абе на времето имаше една болест СПИН.Какво стана нещо не се говори..Нещо не се получи с тая болест.Или Бил Гейчо натрупа пачките.

302

Кривондел

преди 2 години

Като чета и ме обзема колебание. Дали да повярвам на учена Кожухарова, или на някое от анонимните мнения под статията. И си давам сметка, че традиционното българско поведение е да повярвам на мненията. А и там има огромна промяна. Вече никой не пише, че няма такъв вирус.

301

Анонимен

преди 2 години

Уместно е да споменем,че тази година се очаква и свински грип

300

Анонимен

преди 2 години

Бабишкера няма ли внуци или внучки?

299

Доктор Джаксън

преди 2 години

Еритроцитите пренасят кислорода от алвеолите посредством желязото което се окислява там, а вируса атакува точно еритроцитите е кръвта и се свързва с желязото и така кислород не отива до органите. Имунната система реагира, първо бъбреците, слезката, накрая черния дроб. Това е и пътят да се измисли лек против рака - "да се затвори в желязна клетка". Сетихте ли се вече как. Вангелия го е казала. Ако раковста клетка се свърже с желязото няма да получава кислород и ще загине.

298

Тото

преди 2 години

Защо от ковид не умира никой в Африка ,просто защото няма статистика (стъкмистика)затова ,при двойно население спрямо Европа ,да са измрели спрямо мисирките по кабеларките ,но уви не е така.

297

Анонимен

преди 2 години

Кожухарова да се информира, дали нейното твърдение е валидно в Израел.

296

Анонимен

преди 2 години

В дом за възрастни хора в Оберхаузен Германия трима от обитателите е трябвало да бъдат реанимирани след поставяне на третата бустерна доза от ваксината. Единият от реанимираните е починал. Съобщение в Berliner Morgen Post от 08.09.21 19:12 часа.

295

Накратко

преди 2 години

Миналата година през септември месец бяха около 250 с ковид а тая са около 2000 без да са почнали учениците.Та си правете сметката.

294

В.

преди 2 години

Липсата на логика стана пандемия в световната медицина. Ами нормално.

293

Анонимен

преди 2 години

Ковидът ни спаси от грипа. Да е жив и здрав, за много години.

292

Анонимен

преди 2 години

Ковид-22 да пускат.

291

До 7

преди 2 години

Супер коментар.Браво!

290

Ямболски цървул

преди 2 години

Поредната оядена пропагандаторка!

289

Реалист

преди 2 години

Значи според Гане искат да убият тези които се ваксинират за да намалят населението. Да речем че е така. Това означава да останат около 20-30% от населението. А тези 20-30% най-мал0умните. Те ако останат сами няма как да оцелят защото няма достатъчно сиво вещество. Е тогава така или иначе всички ще умрат.

288

IT-спец

преди 2 години

така е, ама ако добавим че някои хора получават увреждания след ваксина а и някои дори умират тогава кво става... да ги изчислим или неможем ?

287

Анонимен

преди 2 години

Има ваксини срещу вируси и срещу бактерии. Прочете какво са ваксините и няма да говорите, каквото са ви казали, а каквото разберете (като цяло е достъпно написано). Който си е слагаш ваксина за грип, знае шансовете за заразяване. *** е маркетинга, чрез който лидери и медии ги представиха, а и ефективността на тези препарати не е очакваната :)

286

Генерал Годжи

преди 2 години

Ваксинирани няма, понеже няма ваксини. Ваксина е продукт, предпазващ от заразяване и разпространение на конкретен патоген. Натрапваните ГМО бъркочи не влизат в тези рамки -- все така лесно се заразяваш и все така успешно предаваш на другите заразата. Няма и патоген, срещу който би трябвало да са направени бъркочите. Никой, никъде на света, никога не е изолирал, пречистил, снимал и показал нов вирус, от рода на коронавирусите, доказано причиняващ конкретно заболяване, с конкретни симптоми.