185

Тая е Старческа

преди 2 години

Деменция, говори Тотални, да не казвам какво, че ще ме Цензурират! Пандемия Няма!!

184

Анонимен

преди 2 години

малките деца се заразяват предимно от родителите си, които смятат, че нямат нужда от ваксини.Къде е логиката на този коментар, има специална връзка при зараза с родителите ли? Нещо не разбира. Децата са в мол-а, по улиците и шанса за зараза от майка им, баба им или непознат е равна. Моя приятелка гледаше майка си Ковид 19, тя имаше контакт само с нея. Значи тя я е зарадила, но самата тя нито се разболя нито анти тела има. Ти да видиш чудо.

183

Анонимен

преди 2 години

Оставка на корумпираното правителство и мутрата! До кога ще ни заблуждавате?

182

Анонимен

преди 2 години

187 ваксините са експериментални. Колкото и да го крият това е факт. СЗО разреши Спутник, но ЕМА не. А ние сме членове на ЕС и за да си вържем гащите при евентуални проблеми се оповаваме на решението на ЕМА. Ако пуснем Спутник ще е на лично решение на ИАЛ, а това значи България да носи отговорност пред българите за странични ефекти. Сега тази отговорност я носи ЕМА, а тя пък се оповава на СЗО, което пък си е вързало гащите с израза временно разрешение по време на пандемия. Прецени сам!

181

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел......... Ти го изкара много академичен този сайт. Ще започна да се гордея, че пиша тук. А ти акедемик ли беше, че забравих?

180

Анонимен

преди 2 години

Производителите на ваксини, най-вече Файзер и Модерна регистрират рекордни печалби и очакват пандемията да има осигури разцвет в бъдеще.

179

Анонимен

преди 2 години

Цената на единична доза ваксина на Файзер се е увеличила от 15,50 евро на 19,50 евро, а цената на ваксината на Модерна се е увеличила от 19 евро на 21,50 евро. Фармацевтичните гиганти непрекъснато увеличават и без това гигантските си приходи.

178

Анонимен

преди 2 години

От къде ги изравят тия учени...

177

Анонимен

преди 2 години

СЗО обяви 60 % покритие на ваксината (дял от населението, което е получило поне една доза ваксина) за еталон за всички страни. Израел започна ваксинацията в средата на декември 2020 г. и достигна този стандарт до 19 май тази година. Всички очакваха с нетърпение чудо в Израел: превръщането на тази страна в територия, свободна от COVID-19. Чудото разбира се не се случи, ваксините се оказаха напълно безполезни и вече се говори за поставяне на четвърта ваксина, може да помогне, а ако пак е без полза ще има пета, шеста... десета и т.н.

176

Анонимен

преди 2 години

И тъй като чудото с ваксините не се случи, те не намериха по-добро оправдание от това да припишат запазването на напрегнатата епидемиологична обстановка в страната за новия щам делта. Видите ли, ваксините на Модерна и Файзер/Бионтех не са били напълно изострени за тази модификация на вирус

175

Анонимен

преди 2 години

177 току що доказа защо белия сват задължително ваксинира старите хора против ковид и не закача лицата под 16 г. А за тези в диапазон 16-18 ваксинирането е пожелателно при наличие на хронично заболяване. Логиката на ковид заболяването и смъртните случаи от него изискват пълно ваксиниране на хората над 60 год. Докато това не се направи няма да има спад на смъртния рейт. А и нашите възрастни са особен вид хора, те само ходят насам натам, не си стоят по селските къщи мирно и кротко.

174

Анонимен

преди 2 години

От тая пандемия едно стана ясно, доста тарикати са взели научни звания, без ценза им да ги покрива.

173

Анонимен

преди 2 години

Защо не пуснат и руската ваксина, като са толкова загрижени за хората. Хората се страхуват от страничните ефекти на западните ваксини, Спутник-V се оказа най-ефективна и без никакви странични ефекти, това се признава в целия свят. И много по ефективна - само 30% са ваксинирани в Русия, а показателите на новозаразените са пъти по добри от страни с над 70% ваксинирани. В много страни от ЕС хората биха се ваксинирали със Спутник-5. Или не става дума за грижа за здравето, ами за някакви други интереси?

172

Анонимен

преди 2 години

Много се възмущават антиваксърите, че канят професори и то на възраст да говорят неща, които противоречат на конспиративните им теории. Само Мангъров трябва да канят. Той им харесва, въпреки, че не съм го чул да е твърдо против ваксините. Хайде разровете се в нета и дайте негово изказвате, където е твърдо против ваксините. Против задължителното е, но не е против по принц.

171

Кал-Ел

преди 2 години

Нищожен процент сте само вие платените "професори", "доценти" и всякаква друга ***. Има си достатъчно професори и тук - Бау, Златена, Веганиста, Германец, Слоар Факър и тнт.

170

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са перфектен щит - гарантирана 100% доживотна защита срещу заболявания с огромна смъртност. Само ваксината за хепатит е със срок 5 години. За морбили и полиомиелит на практика носят доживотен имунитет. Да сте чули някой ваксиниран с тези ваксини да се е разболял? А препарата срещу ковид-19 който наричат ваксина е търговска спекуалция която да донесе бързи десетки милиарди печалби на фармацефтичната мафия и милиони комисионни на хората около Урсула и може да доведе само до уврежнане на здравето и имунната система.

169

Анонимен

преди 2 години

А колко са починалите от ваксините.

168

Анонимен

преди 2 години

До Лъже"Всички ваксини имат 100% и доживотна защита" ---- Това също е абсолютна неистина. Чудя се, кой можое да повярва на тези глупости. Нали много хора се реваксинират срещу разни неща. Графици има пред кабинетите на личните лекари....

167

Анонимен

преди 2 години

До 169 Както виждаме целта е да се ваксинират всички, деца, стари, млади - всички. Със сигурност ваксината не само стерилизира хората но и съм убеден че ваксинираните ще развият автоимунни заболявания в следващите няколко години. Най-хубавото на ваксината е че няма как след това да свържеш болестта си с нея тъй като се е развила постепенно, няколко години след ваксинацията. Никой няма да търси причина там. Едиствено може да направят връзка с импотентността си но се съмнявам

166

Анонимен

преди 2 години

162 военните ще поемат локдауните само ако са напълно ваксинирани. И сега да попитаме в армията какъв е % на ваксинация? А в полицията? Упс!