225

Лекар

преди 2 години

До АнонименКолко пъти трябва да ти се каже че синдрома се казва Гилен-Баре?!

224

Нит

преди 2 години

До Анонимен 83,Тази информация също не е доказателство. Без детаилна информация, всичко изплюто е с манипулативна цел.

223

ъъъ

преди 2 години

Е, сега пък ново 20. За какво ги ручаме вече две години жабетата - не беше ли, защото всеки човешки живот ни е ценен? Сега се оказва, че можело да има и "нищожен процент" починали ваксинирани, също така и нищожен процент пострадали от ваксини.. Излиза, че само неваксинираните починали от ковид са ни безценни.

222

Анонимен

преди 2 години

До Шаши..... Шегата с чипа не е ли малко брадясала?

221

Шаши

преди 2 години

Чип има. Подигравките няма да ви свършат работа. Даже има и ITта които се обучават за това. Не тук разбира се. Имам и имената.

220

Анонимен

преди 2 години

До информирано съгласие..... Нали в цитирания от теб текст фигурират "нежеланите реакции", с които си запознат. Те са същите, описани в листовката към датата на попълване на декларацията. Предполага се, че си прочел листовката - тя не е недостъпна. За какво ще е иначе целият този шум да вписват нежеланите реакции. А и ти въобще лежал ли си някога в болница - там също ти дават да подписваш цял куп неща. Откажи се от болничното лечение по принцип тогава, щом държиш да съдиш болницата, ако умреш.

219

covid2021

преди 2 години

То не беше ХАРП, то не бяха чипове през ваксините, които променят ДНК-то... Безгранична е човешката глупост...

218

Шаши

преди 2 години

Муцка, нещо си се объркала тотално. Вчера от ,,ваксина" почина приятелка на жената и моя бивша. Заради такива като теб ще умират още. Как е чувството да си пр.ецакаш собствения народ? Гордееш ли се?

217

Всички

преди 2 години

пропагандиращи ОТРОВИТЕ, са за съд защото подтикват граждините към самоувреждане на тялото и самоубийство.....А гражданите да си напънат малко мозъчните клетки и да мислят критично!!!! Да са наясно, че абсолютно никой не го е грижа за здравето им!!!!!!!!!!

216

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха. Дали това интервю не точно заради обратното твърдение. В окръжна болница във Варна, ковид отделението е пълно с ваксинирани с Файзер. И това е потвърдено от моя личен лекар и от лични лекари на познати.

215

Анонимен

преди 2 години

Тайно погребват смъртните случаи и травмите от ваксините срещу коронавирус. Официално жертвите на ваксините до сега само в САЩ са 6 хиляди, но знаейки, че медиите в САЩ винаги лъжат, най-вероятно цифрата е стотици хиляди жертви от ковид-19 ваксините.

214

Анонимен

преди 2 години

Според официалните цифри до юни общият брой на смъртните случаи от ваксини в САЩ, ЕС и Великобритания достигна 22 797. Очевидно официално регистрираната цифра е само върхът на айсберга. Джоузеф Меркола припомня, че през 2009 г. в САЩ са организирани ваксинации срещу "свински грип". Започват да се разкриват отрицателните последици от ваксините под формата на синдрома на Гюлен-Бар. В крайна сметка тези ваксини бяха забранени. Но случаите на проява на синдрома на Гюлен-Бар се измерват в стотици, а не в хиляди.

213

до 226

преди 2 години

бреййй ,и колко много хора са измряли от ваксините. Ти сега всеки който се разболее тепърва от нещо си и има ваксина ще кажеш че от нея се е разболял. Айде партенки. Никой не е казал че след ваксина ставаш безсмъртен

212

Анонимен

преди 2 години

До Shshs..... Много са и починалите от Ковид, без да са диагностицирани. Поне така се говори в България. Възрастните хора в селата много ги следят, от какво са починали. Няма тест - няма диагноза. А и сметни, колко са 4% от световното население, и после разсъждавай за проценти. И не забравяй трайно инвалидизираните сред преболедуване - те не са по-малко. За тях всички забравят - и официалните медии, и вие антиваксърите. Занимаваш се с глупости - заболяването го има и е достатъчно сериозно.

211

Анонимен

преди 2 години

Тя лъже, аз вярвам само на руския фигурант той знае по добре какво да прави

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - много хора умряха от ваксините и много страдат от странични ефекти, на никой не са присъдени обезщетения и никой не е съден, защото в декларацията за информирано съгласие подписваш, че си информиран и съгласен, и ние можеш никой да съдиш.

209

към 211

преди 2 години

Моя близка в ремисия, с успешно овладян преди 4 години първи стадий на рак се ваксинира през февруари непосредствено след НАПЪЛНО чист ПЕТ скенер, а през април цялата беше обхваната от тумори :( Лекарите се хванаха за главата. Такива случаи се множат, погледнете в сайта на VAERS. Пазете се, хора! Мислете! Дори и да допуснем, че са създадени с добри намерения, ваксините са неизследвани и изключително опасни.

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - в България и в ЕС в текста на декларацията не е спомената листовката на ваксината, ами че си съгласен със страничните ефекти, каквито и да са те. Листовката на ваксината няма никакво значение, важното е какво си подписал. Само в Русия в декларацията се споменава, че си съгласен с описаните в инструкцията на ваксиниата - тоест в листовката. Там производутелите на Спутник-V и държавата носят съдебна отговорност за странични ефекти.

207

Shshs

преди 2 години

До 171 - 4% е доста добра цифра и тя се базира на съъбщилите, че са болни. Я сега си представи колко милиона са преболедували без да отидат до болница и без дори да разберат. Според мен смъртността от този вирус за неваксинирани клони към не повече от 2-3%. Малко е странно че броят умрели след ваксина е 1% и ние седим в локдаун за да спасим 1% от населението докато 20% се чудят какво да работят и ядат.

206

смешници

преди 2 години

Ваксините се оказаха голям провал, вече е ясно, че не действат. Купиха милиарди с нашите пари, сега ще ги изхвърлят. И отново започнаха да вадят чувалите с трупове и да плашат с умиране - видите ли, ако не се ваксинирате ще умрете, нищо, че пак ще се разболявате и боледувате.