120

пак НСИ

преди 2 години

През 2018 г. българите над 65-годишна възрастса били 1 493 119, или 21,3% от населението,като са се увеличили с 0,3 процентни пункта всравнение с предната година. Средното за ЕСниво е 19,7% и в общността има само още 7държави с по-лош показател от този наБългария.

119

Земеделец

преди 2 години

И аз тъй викам, ама кунчев още не е ваксинирал моите танзанийски кози. Като роди папаята и там ще е същото.

118

Анонимен

преди 2 години

А пейки кога ще къртите, циркаджии? Лани това беше на-сигурното антивирусно средство, не се забравили.

117

Анонимен

преди 2 години

Койчо...мн се надявам такива като теб да се набоцкат яко...така ще се разрвди малко обшеството от неуки хора с промити мозъци. Марш за 3та доза веднага че ше свършат.

116

Анонимен

преди 2 години

Докато чаках с часове да ми издадат документите за баща ми който почина от инсул, но с ковид явно пред ковид отделението Варна терапията ги изнасяха с чували яко от там. Не е шега работа. Не знаеш как ще те удари

115

dl

преди 2 години

Нещо не се връзват нещата.Спрете продажбата на тестове,които се правят в къщи и истината ще излезе на яве.Откъде на къде ще се правят тестове в домашна обстановка,положителните никъде не се обявяваняма дом.лекари,няма РЗИ,тъмна Индия.Ходят си болни напредназад,ето резултата.Не се ваксинирати те не знаят защо,смятат,че някои се разпорежда с тяхтолкова акъл имат в главата си.После друг е виновен,имаме само права,а задължения?

114

Анонимен

преди 2 години

Негативните нагласи към ваксините се създадоха от самият Кацаров, който преди изборите твърдеше, че това не било пандемия и ваксинйте били опасни.

113

Анонимен

преди 2 години

" имаше умиращи болни пред входа на болниците, защото няма къде да бъдат приети" - каза Кацаров. Сега като свършат леглата къде ще ги водиш ? У вас ли ? Да работиш за никакви пари в заразна среда и да си в пенсионна възраст, скоро и персонал няма да има. Кацаров да се готви да влезе в ковид отделенията, за да покаже как е трябвало да се работи.

112

Анонимен

преди 2 години

До КойчоКато откажат лечение, да връщат и всички платени здравни осигуровки. Тогава съм съгласен.

111

До 122

преди 2 години

Ще изчакам. Само да те светна, че колегата се ваксинира само щото искаше да ходи в Гърция. Миналата година жена му го кара, той без да е ваксиниран нямаше никакви симптоми, спят в едно легло , теста му беше отрицателен. Сега след ваксинирането го хвана. Най -големия смях е че жена му се ваксинира след прекаран ковид и пак е положителна. С ваксина или без, всичко зависи от личния имунитет, ама вий си се боцкайте, колкот ви е кеф.

110

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, за едно не си прав. И преди ваксините смъртността тук беше най-висока из европейските страни. Не намесвайте ваксините в това. Проблемът е другаде. Кажи какво успяхте да промените в тази посока? Някакво съгласуване за начина на лечение или нещо друго успяхте да направите? Или МУ-тата трябва да ги закриете, да пращате студенти да се учат навън и чак след това да създадете нови МУ тук.

109

R

преди 2 години

Свързана е с масовите пръскания на отрови от самолети, които се виждат. С тях подпомагат вируса.

108

Койчо

преди 2 години

Подкрепям коментара по-долу !Който откаже ваксинация,моментално да губи правото си на безплатна болнична помощ !!!... ГлеАЙ да не ти се присънят дървЯ, винкели и търнокопи..., че може да се окаже, че не е билЕ сън...

107

пак този

преди 2 години

С брой на умрелите 108 526 през 2018 г. -колкото е приблизително населението на еднаобласт като Смолян, страната ни имакоефициент на обща смъртност от 15,4промила при среден за ЕС 10,3 промила.Качество в здравеопазването!

106

Анонимен

преди 2 години

117, изчакайте само 2 седмици и ситуацията вероятно ще се промени. Казусът засега ДОКАЗВА, ЧЕ ВАКСИНИРАНИЯТ НЕ ВИ Е ЗАРАЗИЛ.

105

Анонимен

преди 2 години

Кацо, ти започна мандата си с терор над Пироговското ковидотделение. Слаб министър си и лъжеш повече от д*рт ромБ

104

серсем

преди 2 години

До До пропляците на ЕврМного точно казано.Поздравления!Всичко казано впоследствие е доказателството.Ще добавя,когато хладилника е по важен от библиотеката ,това е резултатът.Малцина са наясно,че библиотеката пълни хладилника,а не обратното"това бе в твоя стил".Да си жив и здрав, България ще я пребъде с хора като теб.

103

До 116

преди 2 години

Още по страшно става като ги отнесе и тях страха от страшния вирус.

102

Анонимен

преди 2 години

Статистика а не стъкмистика !!!...........Имаме 15% ваксинирани от ц-лото население и 10% от настанените в болница са ваксинирани..........ИЛИ от ваксването ползата изглежда доста ОГРАНИЧЕНА !!!!

101

Анонимен

преди 2 години

В стаята сме четирима, колеги, 1 ваксиниран и трима не. Понастоящем ваксинирания е в болнични със положителен тест и симптоматика, другите трима сме без подобна проблематика