180

Демокрад

преди 2 години

До БиологПутин е виновен,нали???

179

S

преди 2 години

При нас по принцип си има голям брой починали и преди ковид, заради това, че здавнт система е зле и се краде здраво!

178

Анонимен

преди 2 години

Точно така е, другарю Кацаров. В Англия две-трети от починалите от ковид над 50 години са ваксинирани.

177

Анонимен

преди 2 години

До 112Това за Малта откъде ти е инфото? Нещо си в заблуждение.Ако е така и си сигурен ходи да живееш на този остров на спокойствието и на безопасността.

176

Лунатик

преди 2 години

Пряко е свързана с липсата на мозъчно вещество.Когато тръгнат към урните да гласуват си забравят разума у дома или го загубват по пътя.А може би чайки са и го изпили?Ако биха мислили в деня за размисъл или преди да пуснат бюлетината няма да се лекуват в условия като в палаткова, военна болница насред пустинята или като при индианците, лекувани от шамана.

175

Звездите ми шепнат

преди 2 години

Задавал ли сте си въпроса " Защо по радиат а върви реклама на фирма,която осигурява съдействие при астаняване алечение в турски болници и също хората все по- често отиват да се лекуват там ?Айде отговори на този въпрос с повишена трудност? Няма отговор нали?

174

Статистик

преди 2 години

Според мен е пряко свързана с мизерното състояние на болниците .Нима си сляп и ти.Ако не виждаш мухлясалите и пропадащи тавани, студа, в болничните стаи, лошата храна....Как няма смъртността да е голям? Искате да дойдат пари от Европа за подпомагане при Ковид, и да изчезнат, а не да се подобрят условията в болниците ни.В Европа в такива болници няма да си лекуват кучетата тук се лекуват хора и искат да са живи.Срамота е в 21 век да умират хора от вътреболнични инфекции, от глад и жажда.

173

антиваксър

преди 2 години

Понеже ковидът ни завари с много висока смъртност, изобщо е излишно да търсите причината в него. Първо си погледнете системата, в която за голям % от хората няма въведени заболявания, защото не са били преглеждани и профилактирани в последните 30 години. После изследвайте храната, която се продава в магазините. Отрова до отровата. За въздуха вече ни съдят от ЕС. Бъдете здрави!

172

Биолог

преди 2 години

Смъртността е пряко свързана със състоянието на болничната и доболнична помощ. А тя е на равнището на африканските държави

171

Анонимен

преди 2 години

Неможе да се създадат ваксини за вирус който не е изолиран..Ако сте под 65 години процента ви за оцеляване от тази болест е 98.97 процента..Така че заглавието е манипулативно

170

Анонимен

преди 2 години

Мерките не помагат за нищо..Същият филм го гледахме много пъти..Грипа го преименуваха в Ковид..Изпълняват предварително написан и снесен им сценарий..Фашисти

169

Анонимен

преди 2 години

Ще се ваксинирам, когато поканят на дебат десетките световноизвестни учени, които обясняват: начинът, по който се получават тромби от ваксините; фармакокинетиччни проучвания, показващи как засягат яйчници и други органи (уж частиците щяха да са само в мястото на инжекцията); че асимтомното заразяване е ковид измислица; че имунитет след преболедуване е по-добър и т.н. Като сме толкова прави, защо ги цензурираме, вместо да ги поканим на дебат и да се свърши със съмненията? Айде сетете се...

168

Edin

преди 2 години

Поправям се - името на доктора е Робърт Йънг. Ако имате интерес заглавието на видеото е ABSOLUTE PROOF - COVID SHOTS CONTAIN LETHAL PARASITES, GRAPHENE OXIDE, STAINLESS STEEL = MURDER . Каналът в Ръмбъл е wilparanormal.

167

Edin

преди 2 години

Добавка към 187 . Не знам защо ми се цензурира думата - тя е п(. )аразит без скобите.

166

Edin

преди 2 години

Гледах видео в Ръмбъл за съставки във ваксината на Пфайзер, мнение на мед. сестра и един човек какви лекарства му се е наложило да взема след ваксинация. Та докторът, мисля, че се казваше Робърт Джоунс открива графенов оксид, неръждаема стомана, (може да пропускам тук нещо), но изненадата е - ***. Да - ***. Във видеото се каза, че е смъртоносен за човека, но без името му. Имаше някаква снимка, вероятно от микроскопа.

165

Анонимен

преди 2 години

Оставка, Кацо пробита.

164

Анонимен

преди 2 години

Ремдесевирът помага ако се почне в началото. Забелязал ли си, че депутатите веднага като се разболеят и вдигнат малко температура, ги прибират в болницата? Но за нас обикновените хора това не важи . Ние седим вкъщи и се мъчим. Като посинеем, ни прибират, ама вече е късно. Вирусът е овършал, каквото е можал.

163

Анонимен

преди 2 години

А споменатата по-долу Ваня Костова не е имала никаква ваксина. Починала е 30 дни след като е заболяла от ковид и е лекувана в болница от ковид. Така че вероятно става въпрос за тромб в постковид етап.

162

!!!!!!!!!!!!

преди 2 години

Преди да се разпадднал парламента трябжа да си гласуват ваксините колко ще си ударят на месец както на себе си така и на членовете на парламентарни групи, помощници, секретарки, иначе си е чиста безстопанственост . В момента има излишък от 4,5 милиона ваксини дерзайте.

161

!!!!!!!!!!!!!

преди 2 години

Отдавна смъртността е висока и без ваксина и със ваксина. Смъртността е овързана с прага на бедността. Относнно ваксините това са си противогрипни ваксини и който иска кара грип които не иска не кара, грипа бива широкоспектърен и за да се установи се прави иследване. Чак после се пият хапове и бият ваксини. Пример в блок има 100 човека съответно контактите на човека се поставят и ваксините задължително, като преди това се прави искедване за антитела и симптоматика на лицата в контактите му.