100

Анонимен

преди 2 години

98, средностатистическият човек е ЗВЯРЪТ. Този звяр трябва да се образова, възпитава и ОГРАНИЧАВА в свободния си избор.Това ограничаване е добре да е за сметка на образованието и възпитанието, което по принцип е НЕДОСТАТЪЧНО.Затова има институции, които въдворяват ред, когато е нужно. Винаги ще бъда на страната на ПРОСВЕЩЕНИЕТО, но хората на просвещението винаги са много по-малко от средностатистическите хора. Лошо е, когато ТЕ станат критично малко.

99

хахахаха до 111

преди 2 години

пий си хапчетата, не пропускай

98

хахаххаа

преди 2 години

Малта 90% ваксинирани - 2 души в реанимация. Плато при заболели и смъртност при другите държави с висок процент ваксинация! Нещо по вапроса антивакс? тези хора НЯМАШЕ да са в болница, ако се бяха ваксинирали лятото!

97

Анонимен

преди 2 години

Ок, но едно ме изумява-как такива организации като Световната банка, СЗО, Фармагигантите, спретнаха такава плоска пропаганда и така се изложиха. Нима не успяха да се съберат там някакви мозъци и да го направят както трябва? Такава прозрачна пропаганда и нищо даже няма как да се измисли и от най-некадърния сценарист. Даже от сценаристите наСлави, може да се очаква нещо по-качествено.

96

Анонимен

преди 2 години

Цинизъм Кацаров, цинизъм е твоето.Мерките били достатъчни, та то нито се спазват, нито някой контролира. Всичко е само но хартия.В момента в съюза има само две държави с двуцифрено число на смъртните случаи на 1 млн. население. У нас ще оставим вълната стихийно да ни залее, след което ще посрещнем в тъмночервено 15 септември и ще оставим първия звънец да бие присъствено, та октомври ще сме вече в черната зона и на първо място в тъжните класации.

95

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям коментара по-долу !Който откаже ваксинация,моментално да губи правото си на безплатна болнична помощ !!!

94

Анонимен

преди 2 години

Принципно всеки трябва да си има права и отговорности. Не искаш да се ваксинираш, няма проблем, но после като ситуацията стане лошо, няма да ходиш и в болница. Взел си решение, и си носиш отговорност за последствията.

93

До 98

преди 2 години

Не,не твърдя,че съм квалифициран.Но не съм толкова глуп***в сам да анализирам медицински казус,за който хората учат 10 години и практикуват в тази света още толкова.Акъл и мнение давам там,където ми е работа и мога ! Там ,където имам опит.Но пак казвам ,човек ,колкото повече знае ,всъщност разбира колко не знае !! Вашите антиваксърски пропаганди черпани от разни ФБ ментори поразени от некомпетентност имат стойност само пред собствената ви суета и его ! Уважавайте науката !!

92

ОПЛ

преди 2 години

Не, поне 50% отгоре е заболеваемостта, младите се крият. Някои дори не се обаждат, други ми се обаждат с позитивни домашни антигени тестове и не искат да се регистрират. Свободата винаги има две лица-едното е непочтено.

91

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Ваксинацията трябва да е топ приоритет на министъра.Чрез нея можем лесно да решим демогафските проблеми на нацията.Предстои преброяване, надяваме се на повече ваксинирани млади момичета през месеца на преброяването.

90

До 94

преди 2 години

Не се занимавай с тея *** ! Не им падай на нивото !! Оставяй ги да конспирират и да си бълват глупостите.В стремежа си да ни " докажат" колко вредни са ваксините сами се излагат с мелодраматичните си цапаници със смехотворни претенции за аналитичност.Дори в стремежа си да убедят обществото да не се ваксинира,те постигат обратен ефект.Защото не боравят с наука,факти,обосновка,а повтарят едно и също: ваксинираните ги чипирали,скопявали,следели ,убивали и т.н.Кой ни убива бе? " Те,господарите

89

Факти

преди 2 години

ЛЪЖА НАЙ ДОЛНА СМЪРТНОСТА В БЪЛГАРИЯ Е СВЪРЗАНС С БЕДНОСТА НА НАСЕЛЕНИЕТО И ОТВРАТИТЕЛНАТА ЗДРАВМА СИСТЕМА НАЙ -БЕДНИ НАЙ -БОЛНИ И НАЙ -УМИРАЩИ ЕСТЕСТВЕНО

88

Анонимен

преди 2 години

Ами че ние си бяхме първи по смъртност и преди фалшивата пандемия. За какви ваксини ми говориш, кацаров.

87

Палячо

преди 2 години

Според мен е прякп свързана със ниския стандарт на живот болното население и тези фактори. Но щом като са ти се скапали органите една бустерна субстанция ще те спаси, е леко нелепо . Дет се вика 40г си бохал цигари и те удря в белия дроб дадеда болест не са виновни лошите ти навици

86

ОПЛ

преди 2 години

Преглеждам всеки, след подозрителен за КОВИД дезинфектирам, паля УВ лампа за 15 Мин и продължавам след това да работя. Всеки, който претупва работата си и злоупотребява с власт смятам, че е непросветен ***.

85

Анонимен

преди 2 години

Смъртността е пряко свързана с некадърността на такива като теб Кацарке и прогнилата здравна система в к0чинaTa, наречена България!

84

Хаха

преди 2 години

Троловете, които защитават корумпираните лекари, като видяха, че се одобрява 73 коментар и има малко минуси, бързо сложиха купища нови минуси. Сякаш някой се интересува от тях.

83

до 92

преди 2 години

Нещо не виждам да съм умрял а съм с две дози на Астра от няколко месеца.

82

Анонимен

преди 2 години

Докато "будните" си мислят, че вирус няма скоро мерките няма да паднат.

81

Анонимен

преди 2 години

До //Ваксинираните *** като мухи, а неваксинираните ще живеят вечно!