160

Анонимен

преди 2 години

Доколкото знам от познати лекари в няколко болници, ковид го лекуват с Ремдесивир, който няма ефект, освен ако не се вземе в самото начало, а ако си в болница вече е минало времето. Добавят и 3-4 антибиотика на куп без никакви признаци на бактериална пневмония (ковид причинява ВИРУСНА пневмония в голяма част от случаите, ако се влоши състоянието). Така че май и протоколите за лечение тровят пациентите, вместо да помагат.

159

Пациент

преди 2 години

Смъртността, чийто рекорди ние чупим не само по време на чума е пряко свързана с качеството на здравеопазването и здравната култура, а те клонят към нула. Мерките ви са пълен шатак, освен това са неадекватни. Приятно политиканстване докторе.

158

Анонимен

преди 2 години

До СлавиНедей така, Славчо. Не се притеснявай излишно. Ако имаш проблеми със сърцето, значи трябва да си имаш и кардиолог. Ако нямаш - намери си. Ако решиш да се ваксинираш, няма страшно, но трябва да следиш да не направиш перикардит или миокардит, че станаха известни такива странични реакции, макар и редки. Твоят кардиолог ще има грижата. Просто трябва, ако почувстваш някакво неразположение да не си кажеш "ще ми мине като на куче", а да отидеш да те види твоят кардиолог.

157

Анонимен

преди 2 години

Да си върне астра зенеката на Англичаните що да плащаме 4,5 милн ваксини дето и Англетата няма да си сложат щото минават на файзер

156

Анонимен

преди 2 години

До Слави Pravi si Slavi i iskam da pitam zaschto vaksiniranite se podpisvat samichki,che nqma da tyrsqt nikakvi kompensaciii zaradi stranichni efekti zaschto ,??????pri drugite vidove vaksini takiva filmi nqma samin da si podpisvasch smyrta.Jena mi e s bolno syrce vaksina nikoga

155

Анонимен

преди 2 години

Господин Министър, заглавието на статията е единственото правдоподобно нещо, от всичките Ви брътвежи в самата статия - ваксината наистина намалява риска от смърт. Но ако някой възрастен човек се е "провинил" пред себе си и Господ като не се е ваксинирал, той да си понесе последствията сам. Останалите не са му виновни и не са му длъжни с нищо.

154

Слави

преди 2 години

имам проблеми със сърцето при задължителна ваксина ще ме убият

153

Анонимен Хаджигенов

преди 2 години

Короната убива бълъците а николета и фики не .. те си правят тенче на бахамите

152

Федор

преди 2 години

Смъртността е такава преди всичко заради корупцията в държавата. Пример: министър Кацаров и жена му са на хартия "хоспитализирани" в Пирогов с цел да не платят и стотинка за изследвания. Тарикати, нали?! След него и жена му идват други двама в Пирогов, които наистина са зле и трябва да бъдат хоспитализирани. Обаче им отказват, защото в болницата "нама" свободни легла. Същото се поватаря в още една-две болници и двамата, които са наистина са зле, вече имат сериозен проблем. Кацаров, оставка!

151

Абре

преди 2 години

Стойчо, га гореше маски за ваксини нищо не говореше. Шо не ходиш да си върнеш рублите, нема смисъл да се мориш.

150

Анонимен

преди 2 години

Лъжете, господин Министър, стриктното спазване на мерките няма да доведе до нищо, поради факта, че това не са никакви мерки - нито затварянето, нито маските. Тези мерки са камуфлаж на някакво професионално разбиране, който прикрива абсолютната некомпетентност и безсилие на медиците от повереното Ви ведомство. Прикривате бездарници като се гаврите с цял народ - гаврите се с цялата рота, заради един провинил се войник. Остава само ротата до се изгаври над войника, тоест над лекарите.

149

Анонимен

преди 2 години

Господин Министър, колко време и трябва на вашата здравна система да се подготви за посрещане на евентуален пик в епидемия. Мерките в началото на тази епидемия бяха преди всичко, за да не се срине здравната система. Но от началото досега мина около година и половина. Здравната Ви система не се е подготвила с нищо. Цял живот ще чакаме?

148

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е нулев специалист и отвратителен като нагаждач и послушно. Затова е в служебното правителство на Радев!

147

Анонимен

преди 2 години

Лъжете, господин Министър, причината да не приемате хора с Ковид в болниците миналата година не е липсата на легла, а нежеланието да ги приемате. Някои болници искаха да останат "чисти" и не приемаха пациенти, с което си навлекоха гнева на бившия здравен министър. А служител от екип на линейка постъпи направо като дезертьор и остави болен човек на стълбите в болница.

146

Анонимен

преди 2 години

да се ваксинират болни и възрстни, за да може по-лесно да си заминат и да олекне на пенсионната система, знаем им целта......

145

Анонимен

преди 2 години

Всеки министър е длъжен да следва правилната априлска линия, ваксиниране до последно, иначе няма да е министър.*** наще кат не случиха на овце и ся само лаят.

144

Анонимен

преди 2 години

Лъжете, господин Министър, мерките не са насочени към стимулиране на ваксинирането, а към насилствена ваксинация. На практика това се постига като се запазват основните конституционни права на най-високо ниво, но се създават цял куп наредби и правила на по-ниско ниво, които са в противоречие на основните закони. Хем запазване красивото конституционно звучене, хем превръщате с измислени мерки живота на хората в ад.

143

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно всички служат на едни и същи..за колко ни продадохте..и какво стана с втората доза на бившият такъв министър..не я излъчваха по телевизията..

142

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е уникат, еднакво го мразят хората подкрепящи мерките и антиковидианците

141

Анонимен

преди 2 години

При условие, че сме в червената зона, защо мерките Ви са от жълтата?