145

До 187

преди 2 години

Значи Сащ са мъртви.

144

Анонимен

преди 2 години

СССР като цяло беше в тежест за Русия. Какъв актив са тези територии, като първо - бяха по изостанали и трябваше да се провежда социална политика за тях, и второ - повечето ресурси бяха на територията на Русия. Геополитическите предимства бяха по-малко от недостатъците. Русия ще си върне териториите на които има руско население както Донбас и Осетия, а останалите да се присъединяват към когого си искат.

143

точно

преди 2 години

До Ха-ха-ха съня на жужето

142

xaxsasб

преди 2 години

До Европейски ценности - Приятел, жалко е, че забравяш, че баща и майка на постхуманизма е Русия. Още преди десетилетие създадоха проекта "Русия 2045" чиято цел е изкуствено тяло за човешкото съзнание. Моля те, чети нещо релевантно на 21ви век, а не Пушкин и Достоевски.

141

ами имаш свобода

преди 2 години

До Анонимен ами свободен си да пълниш цървките и каквото искаш това е демокрацията никой не тге спира, иначе ставаш путинария

140

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСравнението на Европейския и Съветския съюз е много удачно. В единия случай е налице идеологическа, а в другия финансова диктатура. И в двата случая диктатурата е придружена с планиран религиозен и морален упадък. При ЕС моралния упадък е изразен доста по-силно, но това е от времето.

139

Анонимен

преди 2 години

Ислямския свят беше разбунен нарочно за да се пресели в Европа. Това го направиха банкерите,инсценирайки война срещу тероризма, превърнала се в такава срещу исляма.Подгонени от естествените си обиталища, ги насочиха натам където им бяха нужни - Европа. И им дадоха всякаква подкрепа логистична, правна, медийна.

138

брех

преди 2 години

До Анонимен пропагандирай и ти твоите ценности и който му са по ценни той минава напред това е...със забрани днес едно утре друго и се събуждаш в путинландия

137

Анонимен

преди 2 години

Правата на ЛГБТ общността се облягат на европейските ценности за зачитане достойнството на всеки, недискриминацията и правата на малцинствата! Децата в училище трябва да имат права сами да избират сексуалната си ориенцация още от малки!

136

Ирония на историята

преди 2 години

Тези,които говорят за тъмните векове ще ги докарат отново.

135

Анонимен

преди 2 години

Германия: Забраната на гей пропаганда сред малолетни противоречи на европейските ценности.

134

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasб - и за Нигерия, за Нигерия кажи, как Русия е Нигерия със сняг.

133

Европейски ценности

преди 2 години

ЛГБТ+, cancel culture, шейминг, постхуманизъм, феминизъм и постмодернистична култура.

132

Анонимен

преди 2 години

До Баба Ванга --- Ако ще е след 300 години каквото и да правим никой от този форум няма да е между живите, а може да се разпадне и след 3000, което за нас е без значение.

131

Анонимен

преди 2 години

ЕС не е съпоставим с Римската империя, а с СССР, както е споменал някой преди това. Той е вредно за себе си и за населението си заробващо формирование, управлявано и контролирано отвън с цел забавяне на развитието на държави, като Германия и Франция и вкарването и в редица зависимости. За държави, като България е унищожителна отрова.

130

xaxsasб

преди 2 години

До Анонимен 170 - Приятел, ти наистина не си гледал клипове на хора пътуващи из Русия. Ти си мислиш, че Русия са 5-10 големи областни града и че всичко цъфти. Но истината е че всеки втори град от Москва на изток е град призрак. Ако си мислиш, че тук по селата няма млади, то тогава не си видял как по руските села няма и възрастни. Тук има села с по 2-3 човека, там има градове със същата популация.

129

Анонимен

преди 2 години

Победилият либерализъм в Англия,Франция -изобщо западна Европа и САЩ-търсеше в теорията за тъмните векове ,начин да уязви християнството.Виждате ли,казваха те,ето какво води религията в Европа.Затова дайте да дехристиянизираме всичко.Днес като нищо теорията им за тъмните векове може да стане реалност,но по причина,че християнството е вече изчегъртано на запад и доминира Ислямизма.

128

Анонимен

преди 2 години

Русия е единствената европейска култура който може да противостои на разрухата и извращенията идващи от западна Европа. Русия е последната надежда на Европа.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170 --- Ядахме и попарата на Русия, пътувайки с дилижанс от Масква до Свети Сталинград. Видяхме и снимахме селска романтика от времето след Първата Световна Война и даже още по-назад във времето около 16 столетие. Русия е клоака, която продължава да вони все повече и ще е така до следващата революция.

126

Анонимен

преди 2 години

ЕС се разпада от вътре, не от мигрантите. Разпадът е пълен - морален, социален, културен, икономически и политически.