205

Сюлейман паша

преди 2 години

До папандреу тьпандракис! Има да мечтаеш за края на Туркия! Тя от ден на ден става по силна и по силна!яВашите покровители няма да си мрьднат и прьста за вас!Така е било в миналото,така ще е завинаги!Честита победа на волейболистките (в Пловдив!!) за 7-те победи в 7 мача!Хайде на финала!

204

не може да бъде!

преди 2 години

Римската империя не е паднала заради една ,а заради много причини-и една от най-важните е деградацията на елита ,също като в ЕС!

203

Румен

преди 2 години

Анализа нищо не казва. ЕС ще се разширява да му мисли Лукашенко. Ще приключи както стария президент на Украина от 2011г. За един ден оставя вили и резиденция и духна със самолет към Путин.

202

Анонимен

преди 2 години

Европа има ли армия, която може да провокира гражданска война в Мексико? Не

201

AK-47

преди 2 години

В тоя cмoтaн анализ не видях къде споменават листовките, които раздаваха на "отчаяните" инженери и математици от Африка, описващи колко щял да им бъде готин животът в Германия!

200

ЕЕ

преди 2 години

До EDАбсолютно сте прав, но така като се замисля Източната Римска империя лекинко е покорена от Османската империя, която пък завзема доста голяма част от Източна Европа. И така няколко века.

199

Чочо

преди 2 години

Идват,защото ги канят.Защо мигрантите не пробват да идат в Израел?Какво ще им се случи ако се пробват?Тук,сегашният министър председател твърди,че нямало начин да бъдат спрени на границата...да погледне Израел.

198

Пламен

преди 2 години

Европа не може да приеме половин Африка и половин Азия.Европа е като препълнена лодка.За да приеме някой,трябва да се разтовари от някой.Който иска да приема,трябва да се замени с пристигащият и съответно да замине за Африка или Азия.Тези т.н. хуманисти за да не са лицемери трябва да постъпят така.

197

Уточнение

преди 2 години

До Анонимен 3 - Нещо си в голяма грешка - ЕС не е комунистически съюз, а колониален съюз от колониални държави и техните колонии. А ние сме във втората група въпреки всички илюзии за равенство, свобода и т.н.

196

Анонимен

преди 2 години

Само дето в България няма източно православие, а бабини деветини и дрънканици. От леене на куршум и вода, през червените яйца 'за здраве' до пощенските картички икони.

195

ДедоВанго

преди 2 години

ЕС ЩЕ СЕ РАЗРУШИ ТОЧНО ЗАЩОТО НЕ КАРА ПО БОЖИИТЕ. ЗАПОВЕДИ И ЗАЕБА И БОГ И ТРЪГНА ПО САТАНАТА

194

Факт

преди 2 години

ПРАВ СИ ИЗТОЧНОТО ПРАВОСЛАВИЕ ЩЕ СЕ СПАСИ БОГ С НАС

193

ED

преди 2 години

След падането на Рим, има и Източна Римска империя, която просъществува около хилядолетие. Може би Източната част на ЕС все пак ще оцелее?

192

Анонимен

преди 2 години

Социалната система на Европа ще я срути. Това отдавна го предрече Андрей Райчев по една телевизия. Бяха заедно с Алгафари. В Европа идват заради социалните помощи. В Америка за да работят. Малка разлика.

191

РУСКИ ПОНТ-ХЕЛЛАС

преди 2 години

ОЩЕ СТАРИЯ АНДРЕАС ПАПАНДРЕУ = БАЩА НА ГЕОРГИОС ПААНДРЕУ...КАЗА НА ЕВРОПА В 1987 ГОДИНА НА СЪБРАНИЕ В ПАРИЖ ...ЧЕ ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА ДО ПЪЛЕН КРАЙ И ПОГРОМ ЗА ТУРЦИТЕ КАТО ЕТНОС ....ЕВРОПА СТОЕШЕ И = НИЩОООО....А ОЩЕ ПО РАНО--ГЛАУКОС КЛЕРИДИС - КИПАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПО ВРЕМЕ НА ВТОРОТО ТУРСКО НАХЛУВАНЕ В КИПАР - 14 АВГУСТ 1974 ГОД...ПОИСКА ОФИЦИАЛНО ОТ ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ-- ДА ОБЯВЯТ ПЪЛНОМАЩАБНА ВОЙНА НА ТУРЦИЯ....НО ТЕЗИ СТРАХЛИВЦИ НЕ ГО НАПРАВИХА...ГЪРЦИЯ ЗНАЕ ОТ 900 ГОДИНИ--- ВИЕ ЕДВ

190

До Словянина

преди 2 години

Ами защо чакаш. Директно при Лукашенко пич действай

189

Словянин

преди 2 години

Видях какво става в Германия и Северна Италия. Берлин, Бремен, Рим не са вече европейски градове, натам върви и Милано. Арабо-африканщината погубва брюкселска либералистична Европа. Дано по-скоро се разпадне ЕС, та да си оправим държавата, западните банки и корпорации са най-големият крадец у нас.

188

Анонимен

преди 2 години

В схемата сме. Споко, че се оправим и без ЕС.

187

Я

преди 2 години

Я ми припомнете какво пише в конституцията на Б-я, армията пази границата и всеки който доближи е за незабавен разтрел. За 1 седмица да я спазват и никой няма да иска да минава от тук. Ама друго си е да диктуват от ЕС или САЩ. А й за изменението на конституцията трябва велико народно събрание-само дето няма да се събере, че веднага ще мине и закона за намаляване на депутатите на 120 човека

186

Анонимен

преди 2 години

ЕС, обаче, не е империя и ако се разпадне - ще е по друга причина