185

12МСП

преди 2 години

Не е невъзможно САЩ умишлено да създават тези конфликти,а след това да, след икономическата и хуманитарна разруха да насочват бежанците къв ЕС с мултифункционална цел,като: ограничаване на икономическият потенциал на ЕС,раздробяването му на отделни държави ,или групички от такива,които да бъдат лесно управлявани и т.н.

184

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!!= Империите са се рушали отвътре сами. Чрез корупция, перверзии и морален упадък. Никой отвън не би могъл да го направи ако те не са го допуснали сами. Нито Лукашенко нито Ергоган нито Путин ....

183

Ха!!!!!

преди 2 години

Сийка също е преписала отвратилна статийка. Никой от лошите държави в ЕС не е бил против мирни имигранти действително спасяващи живота си. Просто спираха навлеци и джихадисти от кол и въже, изисквайки доказателства за самоличност и националност. За Лукашенко, не знам, но Ердогам им каза ясно че няма да им хрантути разни навлеци без право на имиграция, ако хуманните брюкселци и Меркел не си плащат. Ако не щат- да си ги вземат те и те да им раздават плюшени мечета, цигари и руси мацки.

182

Анонимен

преди 2 години

Не просто Европа ще падне. Ами цялото християнство си заминава. Основен виновник е бабичката от Германия. От години е превъртяла , а никой несмее да и противоречи. Тя съсипа всички държави в Европа. За съжаление и в нашата страна ще има много лоши последици от престъпленията на политиците ни предатели. Най виновният от , които е Бойко от Банкя. И идея си нямате тоя какво направи с България. Скоро ще разберете по трудния начин.

181

Анонимен

преди 2 години

Миграцията не е причина, а следствие. ---------------------------------------------------------------Миграцията е следствие на извратените еесовски ценности. -------------------------------------Еесовската Зона самоубийствено подкрепя подпалваните от Пиндостан цветни революьии и арабски пролети в непосредствена близост от своите граници.

180

Анонимен

преди 2 години

Християнската идея за отказ от надпревара за надмощие, както обич и уважение към всичко живо и към Планетата, идея създала ЕС, се удави в кръвта на Сирия и все по-разрастващата се маса евробюрократи.

179

komitata

преди 2 години

E с тез драсканици хонорара е изкаран

178

Бети

преди 2 години

Това е от 230 и е точно така:'' Ще падне ли ЕС като древния Рим? '' .... западна Европа ВЕЧЕ ПАДНА, тука в големите градове вече бели лица не се виждат, черните са по улиците, в общините, в парламента и се защитават, и вече те определят дневния ред, белите жертви само гледат безпомощно отстрани ... благодарение на западните леви либерали (разбирай комунисти). В България все-още имаме шанса да не го допуснем.

177

адвокат Тенев

преди 2 години

Когато човек чете горе написаните тенденциозни драсканици, може само да се запита: В какъв Свят живееме? На ЕС не и трябват мигранти за да се разпадне. Тази разнородна каша с политически,икономически и и социален хаос не може логично дълго да просъществува!?....

176

SOS

преди 2 години

Колкото и да искат някои,никога няма да се разпадне. Първо,защото е на доброволен принцип. Второ,там са едни от най-богатите страни в света. Трето.все християнски държави сме и т.н. Великобритания какво спечели,като излезе? Тече има глад за работници,Шотландия и Сев. Ирландия искат да я напуснат и т.н.

175

Анонимен

преди 2 години

'' Ще падне ли ЕС като древния Рим? '' ......................... западна Европа ВЕЧЕ ПАДНА, тука в големите градове вече бели лица не се виждат, черните са по улиците, в общините, в парламента и се защитават, и вече те определят дневния ред, белите жертви само гледат безпомощно отстрани ... благодарение на западните леви либерали (разбирай комунисти). В България все-още имаме шанса да не го допуснем.

174

ББ

преди 2 години

за съжаление...ЕС...са пътници към нищото...прекрасна,човеколюбива идея...не сме дорасли съзнателно,путин ги направи зависими и им налага действия...и...нямаме шанс...Кралството не случайно напусна съюза!...без нови кръвопролития няма да минем за съжаление...и ес политиците носят голяма вина за това което чака света ни!...дано да греша!

173

Анонимен

преди 2 години

Процесът на разпад в ЕС е тръгнал. Без да съм фен на Борисов, но беше казал правилно какво ще стане ако и други държави тръгнат да напускат след Англия: накрая ще останем само ние с Румъния.Богатите държави могат да се справят и сами. Бедните са им нужни като обслужващ персонал. Когато обаче богатите започнат да имат финансови проблеми, вече няма да им е изгодно да издържат обслужващия персонал.

172

Анонимен

преди 2 години

Ай стига глупости като е паднал древен Рим какво да не би да се е свършила Вселената.Ние сме нищо насред космоса цялото човечество ще изчезне в някакъв момент и ще се навъдят нови видове.това никой няма да го види естествено но е така

171

Анонимен

преди 2 години

Неминуемо, ако политиката на ЕС не се промени кардинално Съюза ще се срине! Но разпадне ли се ЕС кризата ще е невиждана! Огромни маси от хора ще бъдат принудени да се завърнат по домовете си, ръстът на безработица и инфлация ще надмине всички прогнози. Социалната сфера ще се срине. Бедните ще станат още по-бедни! Последствията ще са непредсказуеми...

170

Анонимен

преди 2 години

ЕС е колос с глинени крака!

169

ЕКСПЕРТ

преди 2 години

Естествено е всяка човешка формация да е временна. Вечните неща не са човешки. Империи е имало , има и ще има, но не са вечни. Гледайте Апокалипто на Мел Гибсън. Там много добре е показан упадъкът на цивилизацията на ацтеките.

168

ГАДОРЯН

преди 2 години

Че аз от десетилетие повтарям точно тази теза. Ще падне досущ като Вавилонската кулаи Рим. И Европа ще влезе в нови Тъмни векове. За капак и пандемия. Честит ни нов свят. Доста различен от очакваното. Дано се появи някой като Палпатин и да каже заповед 666. Хаха. Който разбрал, разбрал.

167

Българин

преди 2 години

Прочетете книгата "Рим: Възходът и упадъкът на първата мултинационална корпорация". Там всичко е описано много добре. Цикличността в историята на империите винаги е била една и съща.

166

Анонимен

преди 2 години

Масовото развъждане на ромеите и сега разни афганистанци и сие нахлуване в България и ЕС е с цел да ни погуби като нация,не случайно беше създаден ЕС от някои хора и не случайно вършат само безумия.Навремето си бяхме добре при социализма имахме ценности и бяхме 9 млн.Има "План Калегри" и се изпълнява защото подмяната на нацията е факт.