125

Анонимен

преди 2 години

ЕС е обречен. Нещо, ка то Съветския съюз, но в по-лоша форма. СССР си беше самодостатъчен и срещу него се бореха всички, а ЕС е зависим и с него не се бори никой, освен той сам със себе си. Тук не са от значение мигрантите, а действията на ЕС, породени от САЩ, които увеличават миграцията в Азия и Африка и породената от това финансова диктатура естествено под формата на забрани, квоти, ограничения, високи акцизи и т.н. ЕС е потъващ кораб и затова Англия слезе от него.

124

xaxsasб

преди 2 години

До Русофил (Предател) - Не е ли по-интересен въпроса защо има руснаци в въпросните лагери?

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165 --- Ако Западна Европа се надява на руските подаяния за оцеляване, отдавна да се е превърнала във Втора Русия, а Русия е вече феодална държава вървяща към робовладелческо-първобитно-общинен строй. Да им пожелаем успех в пътуването НАЗАД. Loool

122

Анонимен

преди 2 години

Русия храни целия свят с износ на зърно докато 34 милиона америкнаци - 10% от населението - гладуват според изказване на Байдън. В Русия никой не студува както в Англия десетки хиляди студуват - в Русия топлото е осигурено на всеки. Мизерията се увеличава в ЕС, не в Русия, ЕС се разпада, не Русия - грижете се за умиращия ЕС, не я мислете Русия.

121

Русофил (Предател)

преди 2 години

А защо ЕС третира руските бежанци по-лошо дори от талибаните? Ето например онзи ден излезе информация за новопристигнали афганистанци които за били настанени в лагер пълен с руски бежанци. Руснаците са изгонени навън да спят в палатки докато афганистанците са настанени вътре на тяхното място. Защо?

120

Анонимен

преди 2 години

По данни на Международния валутен фонд, Русия е на 11 -то място в света по номинален БВП в долари и на 6 -то по паритет на покупателната способност, почти наравно с Германия която заема 5то място. И тъй като Русия е деветата по големина в света по отношение на населението, това наистина е нещо добро за Русия.

119

Д-р Менгеле

преди 2 години

До Анонимен 154 --- Колега, за да си измиете очите и се събудите от дългия съветски сън, ще ви подсетя, че Русия ДНЕС е с територия 51 пъти по-голяма от островна Япония, но с горе-долу същото количество двуноги, което застрашитлено намалява от недоимък, болести и перманентен алкохолизъм. За беднотията да не отварям дума, а за мюсюлманския град Москва - хич.

118

споко

преди 2 години

До Евроатлантикняма да се разпадне идва края на дужджето от азия

117

Евроатлантик

преди 2 години

ЕС е най-стабилния съюз, но Русия и русофилите му пречат да се развива и за това се разпада.

116

Анонимен

преди 2 години

Никога Римската империя не е падала.Напротив.Просто е изместила столицата си в Константинопол по религиозни причини.

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147 ---- Много 'мощна'. Между другото да ви попитам, някого ходили ли сте в Русия - не в СеСеСеРетата, а в Русия - защото ми се струва, че гледате много съветски революционни филми с участието на "Броненосецът Потьомкин" и мъртво пияни руснаци, изравящи се срещу немските картечници.

114

Анонимен

преди 2 години

Европа вече не съществува като субект, старата западна Европа вече не съществува, днес Европа е нещо второстепенно, но западноевропейците начело с техните Урсули, Макрони и Мишели изглежда не могат да разберат това, че западна Европа е само едно малко кътче от големият материк Евразия която се владее от Русия, и дори Русия заема повече площ от Европа отколкото страните от целия ЕС взети заедно.

113

Анонимен

преди 2 години

EС, 27те страни като цяло, харчи 3-4 пъти повече от Русия за въоръжаване. Тройно превъзходство е необходимо за атакуващата страна. Но ако ЕС твърди, че не иска да напада Русия както я нападна 1941г, то защо харчи толкова пари за оръжия за нападение? И то напразно - Русия с новите си военни технологии които разви с много по малко разходи може да помете ЕС за минути.

112

xaxsasб

преди 2 години

До православен 139 - Как ще се биеш на база религиозна омраза, като Централна Европа и Северна Америка са пълни с хора от Азия и Африка? Кой ще ти пази гърба, като те видят да мааш кръстоносни походи? Война на база религия в Европа, особено като повечето хора са слабо религиозни е абсурдна. Такова мислене може да има само човек, който не е излизал от държавата си. Въпроса не е дали ще се разпадне някакъв военен съюз, а дали белите жени и мъже най-накрая ще осъзнаят, че тая дет я мислят - свърши.

111

Анонимен

преди 2 години

Вместо да защити Европа и нейното наследство, да обезпечи свободното развитие на народите в Европа, самият Европейски съюз се превръща в източник на проблеми, безпокойства и отсъствие на безопасност. Евросъюзът се превръща в инструмент на радикални сили които се стремят да извършат културна и религиозна трансформация - унищожение на европейските традиции и създаване на единна европейска държава.

110

Анонимен

преди 2 години

След пускането на Северен поток 2 Русия, Германия и Австрия стават основните играчи на пазара на енергия в Европа.

109

Анонимен

преди 2 години

България дори не направи и най-малкия опит да се договорят с режима в Брюксел и да поискат примерно договор за безвъзмездна годишна субсидия от ЕС от 300-400 милион евро годишно докато потече евтината алтернативна американска газ, не! спряха Южен Поток ей така за нищо - дълбоко наведени.

108

Анонимен

преди 2 години

До do 131, и в Русия и в Сърбия е много по-зле в момента.

107

Анонимен

преди 2 години

До Факт, няма как да съсипеш нещо, което го е нямало. Пример: държавата България съществуваше само на хартия през 45-89-а година. Факт!

106

xaxsasб

преди 2 години

Всички говорят за политика и икономика, но те са просто следствия на симбиозата между мъж и жена. Не може единият пол да се мисли повече от другият и нещата да вървят. Вижда се че шариата не е полезен за жените, нито феминизма за мъжете. А демокрацията, или по-скоро планетата по никакъв начин не може да издържи на 5 милиарда човека без контрол над раждаемостта. Хубаво е да измисляме работни места, но това не е решение. Това просто поддържа илюзията, че проблем няма.