219

Анонимен

преди 2 години

Ех мечти, мечти:)))))))))

218

Анонимен

преди 2 години

Гласувах за Да България, когато им даваха 1.5%, защото Христо Иванов размени министерски пост, с който вървят власт, привилегии и пари за принципи, нещо нечувано в 30 годишната история на българската политика, а и защото не виждах за кой друг да гласувам.

217

ДБ

преди 2 години

ДБ е партията на мислещите. Партията на истинската демократична промяна за европейска демократична България!

216

Анонимен

преди 2 години

Така се надъхват тези от ДБ, а са кръжок народ. После си вярват и въртят интриги. А реално според мен разбира се, няма да повторят резултата си от предните избори. А при по висока активност, а се очаква поне 10% повече гласували, ще са и надолу.

215

Х

преди 2 години

Наистина Кирил Петков и Асен Василев са изключително силен тандем. Интелигентни, умни, високо образовани, отговорни. Справиха се отлично като министри в служебния кабинет. България има нужда от такива елитни кадри .

214

Анонимен

преди 2 години

Ама моля ви ,в България всичко може.Народното събрание го напълнихте с мошеници.Сега остава да вкарате и Копейкин.

213

Анонимен

преди 2 години

До 212. Никога, ама никога не казвай никога.

212

Реалист

преди 2 години

До до Милен. Абсолютни глу.пости си написал. Точно Герб всеки път спасяват държавата, след като други са я съсипали. Но твоето мнение на отявлен антигербаджия е ясно.

211

Анонимен

преди 2 години

Така казваха и за бсп, пък после хоп - зорлем четвърти.

210

Изнервен

преди 2 години

Айде стига с тия месии. Единият финансов мошеник, другият паспортен. Тя и Ива Митева, както е обичана от всички, ако направи партия ще е номер едно, а? Ако всеки с излъскано от медиите лустро тръгне да прави партия пак ще сме световни рекордьори по брой партии еднодневни.

209

Глупости

преди 2 години

Кире Кандски и Асенчо Цъклев, изобщо не вервамда ви решат проблемите....Но да ги задълбочат------- ---'ОПРЕДЕЛЕНО МОГАТ!!!

208

бай Пешо

преди 2 години

Някой знае ли каква е тази промяна, за която постоянно се говори??

207

САМО питаме...

преди 2 години

Абе, умници- ГЕРБ боравехас европейски средства и затова имаше пари.За сегакат гледам , само разпределяте парите от ГЕРБ....А, ОТ ЕС, САМО ТРИЦИЩЕ ПОЛУЧИТЕ ДО НОВАТА ГОДИНА......ИЗОБЩО НЕ Е ЯСНО КАК ЩЕ Я КАРАТЕ СЛЕД 1.01.2022....

206

Анонимен

преди 2 години

Ако пък Борисов се яви с тях,ще станат първа сила окончателно! Дори без Петков и Василев...

205

Анонимен

преди 2 години

То всяка политическа сила може да е първа с лица като Петков и Василев. Въпросът е на тях за чий им е такова *** ремарке като ДБ или който и да е друг?

204

Анонимен

преди 2 години

Ей не ме блокирай когато казвам истината

203

Анонимен

преди 2 години

Всяка първа сила ще има в бъдеще не повече от 60 -70 депутати. Българският народ няма повече да сглупи като даде властта на една партия. Ако погледнете Германия ще видите, че след Втората световна война в тази държава никога не е имало еднопартийно управление. Винаги е имало коалиции, дори под формата на т.нар. голяма коалиция между двете основни партии ХДС и ГСДП. Скоро коалиция не само няма да е *** дума, а ще е задължителна за да има управление.

202

До Милен

преди 2 години

Милен, нямаш нещо връзка с главният мозък! За това се преструктурира бюджета,понеже пари има ,но не може да се барат. Свикнали сте ГЕРБерите само на източване и кражби и за това се съмнявате и в другите. Е,те не са като вас.Тикваря колко милиарда заеми профука за отрицателно време?

201

Н1

преди 2 години

Да бе, точно тъй, ще правим номерата на Манчестър Сити, като накупим всички силни футболисти накуп, а другите да пият студено питие. Значи ДБ за няма половин година ще стане първа сила, след като имаше пролетта десетина %. Петков и Василев, аз предлагам и Бойко Рашков. Хора, тук става дума за политика, за идейни ценности, а не за насипно състояние на евтина стока.

200

Анонимен

преди 2 години

До народа му писна - Той избяга в Дубай с чекмеджетата. Ти не разбра ли????