239

дада

преди 2 години

ще са първи особено след като конституционния съд ще обяви че кирчу е измамно е станал министер

238

анонимен

преди 2 години

Наистина не мога да проумея какво толкова му харесват на К.Петков.Очевидно е неискрен и спестява истината за доста неща-като започнеш от Харварда та минеш през гражданството.Работи на публиката(да спомним снимките на язовирите),но по скромното ми мнение е посредствен шоумен.Изказът му е малко селяндурски.С една дума не впечатлява с нищо.На неговия фон Асен Василев изглежда къде-къде по-интелигентен и солиден,въпреки че ходовете му в финансовата сфера съвсем не са безспорни.Но не са новите месии.

237

ДБ, ИТН, ИЗПРАВИ СЕ

преди 2 години

Герб, БСП нямат какво да кажат. Да сте чули изявление от тези партии относно задължително ваксиниране, относно дълговете на държавата, относно коя част от обществото ще плаща тези дългове? Няма. Само прах в очите и слушкане на заповедите на ЦРУ.

236

Анонимен

преди 2 години

До хаха НЕ зная дали са смешници, но се изявиха като много добър икономичяески тандем. Нека. от ДБ кажат кажат кои от тяхната партия са тези много добри икономисти, които в крачка ще поемат финансите и икономиката на България. За К.Ананиев е несерионо да се говори: те с племенника си се отличиха в друго направление. Не би ли било по-добре да оформят нова партия? Все пак основата на ДБ са изпечени костоваци.

235

Анонимен

преди 2 години

Гледам клипчета как китайци спасяват ранена котка. Ами тези хора имат правилно отношение към живота. Къде сме ние, които убиваме, разчленяваме, заливаме с киселина останките на убитите от нас? Ами много ме е срам, че съм българка!

234

Анонимен

преди 2 години

Промяната, която трябва да направим ние българите, е да престанем да мислим за себе си като за лоши хора. Това означава:1.Мислите да са ни добри;2.Постъпките ни да са добри;3.Да сме добри към ближния;4.Да сме добри към света около нас. Всичко това нито е лесно, нито е бързо като промяна, но това е единственият начин народът български да пребъде.

233

Анонимен

преди 2 години

Така е, това е истината и много хора мислят точно така. Аз самият от поддръжник на друга партия вече ще гласувам за тях ако се явят!

232

Объркани сме

преди 2 години

Някой знае ли за каква промяна говорят постоянно ?

231

Ха ха ха

преди 2 години

Мокри сънища на лъжците от ДБ !

230

Анонимен

преди 2 години

Той главатаря на ДБ-Румбурак, голямо шкембе направил. Кой, кой, кой дърпа конците на тази фалшива партия?

229

хаха

преди 2 години

тия двамата смешници ги чака Централния софийски

228

Анонимен

преди 2 години

Герб си остана партията на ***, на чекмеджетата, калинките и купените махали.

227

Милен

преди 2 години

До До Милениска се АКТУАЛИЗАЦИЯ-ТОВА ЗНАЧИ НАЛИВАНЕ НА ОЩЕ ПАРИ ,ЗАЩОТО БЮДЖЕТНИТЕ ВЕЧЕ ГИ ОПАПАХА!РАЗБРАЛИ ЧАЛГАРЧЕ НЕГРАМОТНО

226

миро

преди 2 години

До Анонимен 238 то като си глупав е за цял живот!

225

Анонимен

преди 2 години

Да бе и радев ако е там ще вземат 240 места що за идиотия

224

Ха-ха

преди 2 години

Василев се врече на Нинова. Все пак си е доказан крадец и там ще му е най комфортно. При свои :

223

izh

преди 2 години

Айде на новите стикери. Голям формат , правени на скъп принтер и търсим голяма стена да ги лепнем. Е, намерихме я, нищо че е кирпичена / на руски стои по добре /. Любувайте се на стикерите, радвайте се, иначе ще забележите че ви бъркат дълбоко в джобовете

222

Анонимен

преди 2 години

Канадеца и Кокорчо- тандем та дрънка :)))))))))))))))))))))) Новия кръг " Мисъл"))))))))))))))

221

Избирател

преди 2 години

Той Радев връчи третия мандат, те пишат, че промяната можела да дойде от втория. Той човека вече два пъти връчва по три пъти мандати, а никаква промяна няма. Дори и правителство не могат да съставят, а започнали да ме съветват как да управлявам собствените си фирми. Закони не си пишат и гласуват от сценаристи. Те, ако са толкова добре, кандидатстват за работа в театрите, а не в НС ! Честито на политиците в България !

220

Анонимен

преди 2 години

ДБ - това партията "Дестуктивна Баларойка". Само говори, пъчи мускули "поритически", вдига шум, но е мноооого мъничка - абе като балалайка :)))