179

Бай Мангасян

преди 2 години

Майтап нема, сичкото протестен вод ше се налее у герп. Тиквата че има 140 дупетата. Не ми ли вервате?

178

Запомнете !

преди 2 години

ДБ електората са предимно мамини синчета и внучета на БКП номенклатурата !

177

Анонимен

преди 2 години

Ама, иначе тези млади хора нямат нищо против техният човек Кирил Петков да нарушаеа закона за двойното гражданство, а?

176

До 167

преди 2 години

Ха-ха! Ти си точно от тия за които говорих, мислиш се за интелигентен, защото си отишъл да живееш в София, тебе те гони комплекс за величие май! Вярно, и умни хора отиват в столицата, ама видях как много от най-големите простаци също отидоха там. Познай кои са повече!

175

Георги

преди 2 години

И така като гледам много *** пишат в сайта.. Вие сте на дъното момчета. Знам, че сте на по 16-20години, забити в някой гараж пред лаптопа, ядете пица на парче и чакате всяка седмица да ви пращат парички в плик по еконт. Такива мишоци живота ги изритва. Научете някой занаят, работете нещо стойностно, вместо да пишете глупости и да плюете хората. След време и вашите деца ще растат в тази държава. На какво ще ги научите ? да са *** и хитреци ли ? и те ще са бедни като вас

174

АнонимеН

преди 2 години

И С ТЯХ, ДБ ПАК ЩЕ ИМАТ 13% АКО ГИ ИМА ИЗОБЩО !!! БРЕ БРЕ БРЕ ПРЕПЪЛНЕНО Е С ПЛАТЕНИ ИНТЕРЕСЧИЙСКИ ПОЛИТОЛОЗИ СЪС МОКРИ СЪНИЩА!

173

Слаб 2 за Прокопиев

преди 2 години

Хрантутниците Кирчо и Асенчо на Иво Прокопиев ли са алтернативата ?!

172

Анонимен

преди 2 години

Прокопиев да не е член на ДБ, че само за него говоритe. Хр. Иванов предлага конкретен план, има визия, знае какво трябва да се направи, грамотен човек с интелигентни, млади и подготвени кадри в партията си, като Кирил Петков. Какво повече искате от една партия. Как може да изберете ИТН или ГЕРБ пред ДБ, ума ми не го побира. Всъщност, знам - за ГЕРБ гласуваха ромите и чиновниците, а за ИТН - чалгаджиите.

171

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е следващият премиер и с всеки ден набира бясна скорост. Дано е жив и здрав, защото той ще бъде новото ведро лице на България, а не като банкянския ***. Мафията няма шанс да спре промяната, откога чакахме да се появи тази личност.

170

Хъм...

преди 2 години

Уменията на служебните са 2 типа: 1-вото умение да търсят и намират компромати и да свалят някой от власт. Тук умението е с оценка отличен . 2-то умение е да градят държава и да помагат на народа. Тука оценката е слаб 2. От като общия враг ГЕРБ изчезна, унищожиха го, от тогава са като пате в калчища. Супер хаотични, абсолютно не ориентиран и неадекватни. Липса на решения и знания. Ама ние ви искаме да ни оправите живота, не да ни учите на това как да омаскарим някой. Това не ме интересува никак!

169

Анонимен

преди 2 години

Как ДБ първа ? Нали уж Герб беше първа ? Социолозите , нещо май ви куца математика ,а ?

168

Ники Халича

преди 2 години

Гласувам за ДБ, защото Христо Иванов можеше да лиже подметките на тиквата както прави Каракачанина и да си избута мандата, но вместо това подаде оставка.

167

Георги

преди 2 години

Петков и Василев са прекрасни млади хора с желание да подобрят живота в България, но за жалост работят във вражеска среда. Всеки се опитва да ги спъне и да ги махне. Имам близък депутат точно от ДБ и знам, че са им казали да се обединят всички партии само и само да махнат служебното правителство, защото вадят на яве далавери на всички. Ще видите, че до пролетта на 2022г. народа ще е забравил за тия хора.. сега ще ги очернят и омаскарят, така че после никой да не им вярва. Така работи ДС !

166

Анонимен

преди 2 години

Тези къде са тръгнали, Радев и служебното падат до дни след кървава мигрантска криза, невиждана ковид вълна и провалена учебна година съчетано с огромен скок в цените на всичко и рекорнда безработица след края на сезона.

165

Крадци са !

преди 2 години

Харвардските мошеници Кирчо и Асенчо щели да са първа сила - единствено ако Асенчо пак открадне кода, този път на машините за гласуване !

164

Анонимен

преди 2 години

И с какво ДБ е алтернатива на корупцията, с имението *** Иво Прокопиев на Буджака?Това ли е на ДБ алтернативата?

163

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков дето набута цялата си рода в министерство на икономиката той ши е алтернативата

162

Анонимен

преди 2 години

Че това е драматургия по най-гнусните ю-ес-ейски традиции, е все по-очевадно. Че Радев е в главната мъжка роля, а Петков и Василев са подготвени и включени в сценария с определени задачи - също. Интересният въпрос е: Слави и подопечните му сценаристи целеустремено и добре заплатено ли участват, или накрая ще се плеснат по челата, осъзнавайки, че са били в ролята на използваните камилчета.

161

Анонимен

преди 2 години

ДБ е алтернатива на пpocтотията и корупцията. Статуквото е бясно, очаквайте поредица от долни атаки и компромати от медиите на шиши.

160

Анонимен

преди 2 години

Ще върнем откраднатото, да и ще дадем на Слави лично на всеки който мрази Герб по 1000 лева, ахахах.