72

АЗ САМО

преди 2 години

ДА ПОПИТАМ?!???! ДЕ ИЗЧЕЗНАХАГРИПА ПНЕВМОНИИТЕ. ОТ ДРУГИ БОЛЕСТИ НЯМА ЛИ ЗАГИНАЛИ?!??ЩО САМО ОТ КОВИД. ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ. ТОВА ЗАПЛАХА ЛИ Е???

71

великият ваксинатор

преди 2 години

Ще видите. Ще има гонения на неваксинирани. Прокуратурата ще получи правомощия да арестува антиваксъри.

70

Анонимен

преди 2 години

До ЛЪЖОВНИ ДАННИ Никакви групи хора не се "избират". Това са тестове на хора, които са тръгнали нанякъде и имат нужда да се тестват.

69

До Анонимен 88

преди 2 години

Наред ли си с главата??България -7-мо място по брой починали с КОВИД...Израел-79-то!!!Наред ли си с главата?

68

Гражданин

преди 2 години

До анонимник 88Нали вие антиваксърите мечтаете да преболедуване без да се гътнете! Това се случва в Израел, но не и в България!

67

Анонимен

преди 2 години

Че кой носи маска в България бе? Смешници. Седите по моловете дето народа е маскиран и мислите че и другите са като вас! А Израел въвежда маски за навън. Ти кога си носил маска на вън бе? Посочи 1 ден в който си бил задължен да го правиш!

66

ЛЪЖОВНИ ДАННИ

преди 2 години

Според ЗАВИСИ КАК ПРАВЯТ тестовете. Когато избират само определени групи от хора данните се изкривяват и могат с лекота да докарат 100% заразени от тестваните. ВДИГАТ процента като тестват предимно чужденци и туристи. Друг пример за НЕ-предствителна статистическа извадка е ромейската махала избират една къща и един се оказва заразен и почва да тестват всички от тая къща където живеят по 10-20 *** после съседните къщи и така могат да изкар 100% заразени от тестваните силно зависи как избират

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 "ъпреки, че са ваксинирани с 2 дози 60% от населението отново въвеждат маски за всички" Израел имат 6700 жертви на вируса, но не "са си решили никакъв проблем", а България има почти 19 хиляди, но "всичко е точно". А иначе те "отново въвеждат маски", а ние не сме ги сваляли изобщо, но "всичко е точно". Мдаааааа.

64

ха ха

преди 2 години

Много интересно. Случаите нарастваха удивително ритмично и бързо всеки ден до момента, до който НС гласува бюджетвата комисия и започна разглеждане на актуализация на бюджета. И в този момент ръстът спря, даже има леко връщане назад-без да са взети ама никакви мерки до момента. Наистина много, много интересно....

63

Анонимен

преди 2 години

Коалиция незабавно. На фиркащите от сутринта с тези от късния след обед.Има да се приемат важни закони.

62

Стамат от ВиК-София

преди 2 години

антиваксърски павета , гответе се да лочите антибиотици ...

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 "хладилната чанта е готова," В хладилната чанта какво ще има? :)))))))))))))))))) Само не ми казвай, че ще има бира :)))))))))))

60

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е държавата да се раздели на Иаточна ромелия и България

59

Анонимен

преди 2 години

До Гражданин, да не е нещастен. Израел не са решили никакъв проблем. Те са една от най-болните нации в момента. Въпреки, че са ваксинирани с 2 дози 60% от населението отново въвеждат маски за всички. И точно в Израел има не малко смъртни случаи на хора с хронични заболявания. Като им гледам данните си мисля, че сами искат да си изтребят болните старци и деца. Дано не е така. Защото сами си правят холокост. И утре няма да имат кой да обвиняват за това.

58

вразумете се безумци

преди 2 години

Национални нихилисти. Продължавате да разделяте народа. Да му се не види и ковида.На ваксъри и антивсксъри. На дето пият от сутринта и на дето пият от вечерта.Няма да имаме правителство така. Трябва обединение.

57

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо да живеем, когато така или иначе ще умрем?! Това е екзистенциалният въпрос. Може би религиите дават някакъв отговор, но пък пречат на разсъдъка.

56

Анонимен

преди 2 години

Гражданино, коментарът ти беше толкова т.п, че няма нужда от коментар.

55

Слави Трифонов

преди 2 години

мангъров каза до 2 години ваксинирани ще умират и ще имат проблеми като безплодие рак и др

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 "до 70 Да! Прав сиии! Всички които пият алкохол преди залез слънце са алкохолицииии! КАЗАХ!" За тях не знам, но тия дето отпреди 9 сутринта се подпукват с бирите определено са. :))))

53

77,

преди 2 години

Не, бе. Спокойно, не сте алкохолици. Просто сте културни талибани. Седемте години!!!