92

земята е плоска

преди 2 години

никой не го е виждал тоя вирус само ни лъжат тиа докторчета я го изкарайте да го видиме тоа вирус а?

91

Анонимен

преди 2 години

Цената на ваксините се увеличи с около 25%.

90

Анонимен

преди 2 години

До Правилата на ЛЪЖАТА "Може да го намериш ТУК ПРАВЯТ ЦЕНЗУРА и ТРИЯТ НЕУДОБНИТЕ коментари и ИСТИНИ особено АГРЕСИВНО СЕ реагира на ДАННИ И ФАКТИ СРЕЩУ тази ПЛАН-ДЕМИЯ." Напиши заглавието и източника, не давай линк. Аз само ще си го намеря да прочета :))))

89

До 104

преди 2 години

Вместо да ни бутат "безплатни ваксини" те продължават да ни правят на улави, като не признават клетъчен имунитет. Давам 280 лв. за изследване, имам документ за имунитета, а те продължават да ме притискат за биопродукт в период на тестване. И така в целия свят. Целта на занятието.????????????????????..???Грижат се за моето здраве, друго нема.

88

Лъжовни ДАННИ

преди 2 години

В България ТЕСТВА ПРЕДИМНО ПЪТУВАЩИ ТУРИСТИ И ЧУЖДЕНЦИ това изкривява реалната картина и явно ги устройва. Като тестваш напривем 90% от всички тестове само хора от летищата МНОГО ЯСНО ЧЕ ТАКА манипулираш ДАННИТЕ и те не са представителни за цялата страна или пък ако тестват само ромейски къщи претъпкани с по 20-30 човека на едно място.

87

Анонимен

преди 2 години

Ей стига те ба ста *** разплаквале. Нема слъзи веч

86

Анонимен

преди 2 години

пак им дадоха пари от щаба нали? не ви вярвам на нито една дума и никога няма да се ваксинирам никога. Само на президента генерал лейтенант Румен Радев вярваме той каза че няма вирус и днес ще ходиме на Шипка да гориме маски

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 "до 91 Ваксърче овче, спокойно! В хладилната чанта съм сложил студен Пфайзър. Ще си го бием с жената към 15 часа следобяд!" Та, не разбрах, какво има в хладилната чанта? :))))

84

Зомбиран

преди 2 години

Корпорация Ъмбрела в действие и тази зима

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 "98, а ако утре се окаже че Израел е бил целта.... отново! Какви ще ги дрънкаш тогава?" И как "ще се окаже" това, когато всички страни правят същото като Израел? Или на теб мисленето не ти се удава и стига само да си оправдаеш анти-ваксърските изхвърляния?

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101...."В хладилната чанта съм сложил студен Пфайзър."...Виж да не е студен Пфанер, да не ги объркаш, да не ги объркаш!

81

Правилата на ЛЪЖАТА

преди 2 години

До Анонимен Може да го намериш ТУК ПРАВЯТ ЦЕНЗУРА и ТРИЯТ НЕУДОБНИТЕ коментари и ИСТИНИ особено АГРЕСИВНО СЕ реагира на ДАННИ И ФАКТИ СРЕЩУ тази ПЛАН-ДЕМИЯ.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105 "до 104 Я ми кажи защо да давам 90 лева за тест, като знам че съм заразен и съм го изкарал без проблеми тоя смешен вирус? Я кажи? Аз съм оня без обонянието." Вече ти отговориха на този въпрос, на което ти отговори, че ще си изкараш документ когато ти потрябва. За това колко е "смешен" не си компетентен да прецениш, съдейки по това, че явно за теб да си изгубиш обонянието е нещо напълно нормално. Изкарал си късмет, че не си го прекарал по-лошо.

79

dd

преди 2 години

Не разбирам защо не признават тестовете за антитела, доказващи преболедуване.Има нещо гнило тука.

78

Анонимен

преди 2 години

98, а ако утре се окаже че Израел е бил целта.... отново! Какви ще ги дрънкаш тогава? Аз на прекалено добри хора, обясняващи ми колко са безкрайно загрижени за мен не вярвам. Ти си вярвай на каквото искаш. Твоя воля. Само ще ти кажа, че евреите ги качваха на влаковете на смъртта с обещанието, че ги водят на места където ще им намерят работа, да не са безработни. Питай оцелели от Холокоста. Ей за това не мога да им се начудя как пак се вързаха на същия номер. Казвам го най-чистосърдечно.

77

Анонимен

преди 2 години

До Правилата на ЛЪЖАТА "За да вдигнат ПРОЦЕНТА на заразени от тествани правят избирателно тестване само на определени групи от хора нарочно" Дай си ИЗТОЧНИКА на тази информация.

76

Анонимен

преди 2 години

Фалшив вирус, фалшива пандемия, измислени с една цел- да инжектират населението с препарати, които доброволно никой не би си сложил, ако знае целта им.

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 "А Израел въвежда маски за навън." Това важи само за местата, където има струпване на голяма група хора, е генерално и такива мерки имаше (и скоро ще има пак) и в България: затова спортните мероприятия бяха или забранени, дори да са на открито, както и струпването на групи (отново на открито). Интресно ми е, защо ритате срещу ОЧЕВИДНИТЕ факти - България се справя зле с вируса, а Израел - много добре. Основната разлика е във това къде колко са ваксинирани. Факт.

74

Правилата на ЛЪЖАТА

преди 2 години

За да вдигнат ПРОЦЕНТА на заразени от тествани правят избирателно тестване само на определени групи от хора нарочно и така могат да ги докарат и до 100%. Другото КОЛКОТО ПОВЕЧЕ тестове ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ се ВДИГА БРОЙКА заразени. С такив врътки и финтове правят хората на балъци и балами. Оцветяването на зони също е направено да бъде както е угодно на властите и управниците.

73

Анонимен

преди 2 години

България направи най-доброто естествено ваксиниране в света. Ние позволихме на хората да стоят на вън без маски и така да поемат минимални количества от вируса. Така се изгражда имунитет с най-малко щети за организма. В същото време се пазехме вътре. Обзалагам се че огромната част от хората вече имат инфо в Т клетките си и дори не знаят как е станало. Защо не инвестират в едно такова изследване, а пак ще купуват ваксини дето не ги искаме. Май всичко е печалба, а?