52

До: 71

преди 2 години

И безболезнено се мре, забрави да добавиш! Заспиваш - и не се събуждаш след ваксината! А не както от коронавируса, задъхваш се, не можеш да дишаш, посиняваш, дават ти кислород, и така докато умреш в адски мъки сгърчен в ембрионална поза!!!

51

Гражданин

преди 2 години

Предишния ми коментар получи многобройни минуси но нито едничък коментар от антиваксъри! Явно железни факти и логика!

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 "до 64 А ти я кажи ЧАААКК до 14 часа събота колко бири ще издрънчиш?" Николко, защото на мен пиенето на алкохол не мие самоцел, нито живота ми се върти около това. Ако изобщо пия алкохол то ще е ако се видим с приятели да седнем някъде на заведение след като се върнем от Витоша, но и това не е сигурно. За съжаление сте такива, които си мислите, че живеете "нормално", а сте избушили отвсякъде коооочината ... Затова сте и анти-ваксъри и всякакви други алекови герои ..

49

НЕСПРАВЕДЛИВОСТ!!!

преди 2 години

Защо думата "антиваксър" не се изписва като "***", както е редно да бъде направено???Моля, вземете незабавно мерки!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Ваксината помага за ковида. Мре се по леко и безсимптомно.

47

до 57

преди 2 години

Алкохол се пие само след залез слънце и то яко, за да ти направи кеф. Така е по Хемингуей и Ремарк. 300 грама калвадос и си лъв. Иначе дори и една бира на слънце те прави на мармалад и вечерта не можеш да изпиташ удоволствие. Това с бирите и ментите на плажа е измишльотина на Софиянци, които не познават истински морето. А най-голямата глупост е да слагаш на ракията лед.

46

Сата НАТО

преди 2 години

Не само, че не съм го боледувал, но още и в носа не са ми бъркали в за за тест. Последния грип, който съм карал, беше в началото на 2019 и беше със същите симптоми, като ковид-19. Тогава също имаше вълна от грип, но никой не побъркваше населението от телевизора.

45

Анонимен

преди 2 години

Очевидно ваксърите са ви прекъснати връзките в мозъка. Спрете да наричате антиваксари хората, които отказват ковид препарата. Ние си имаме всички ваксини. Децата ни също. Но тоя експериментален препарат с временно разрешение НЯМА да сложа нито на себе си, нито на децата си. Ние не сме опитни мишки. Слагам си изпитаните от години ваксини, но това не. Хайде да го проумеете с последната сива клетка, дето ви е останала.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 Я, още един анти-ваксър от морето. Там руската пропаганда ли ви влияе повече или нещо във морския въздух ви кара да сте особено анти-социални? Казваш "ЧАК" до 14 часа няма да пеш друг алкохол. Не знам дали го осъзнаваш, но даже мисленето ти е като на алкохолик.

43

Клоунски Свят

преди 2 години

Народе, трябва протест и то як, като 1997-*** - истински.За съжаление за много NPC-та (Non-Playable Character в игрите, т.е БОТ) линията не е прекрачена(ако въобще имат линия във нео-либерасткия си мозг).

42

Анонимен

преди 2 години

55 точно това бяха стъпките във ваксинационния план. Първо старите и хронично болните. После болните от по-младите, а сега и децата дето имат някакви хронични проблеми. Проблемът е че някои така се залакомяха за печалба, че решиха 100% от хората да набодат. И СЗО пропищя. Почна да моли държавите да споделят ваксината, да не слагат 3та доза. Че честно било да е 10% от всяка държава. Първо да се слага на старите. В паника са тия от СЗО. Но не смеят да кажат защо,понеже те го забъркаха.

41

Анонимен

преди 2 години

...

40

СТИГА

преди 2 години

СТЕ РАЗНАСЯЛИ ТОЯ МЕТИЛ,ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ,НОСЕТЕ МАСКИ-ЕЙ, НЯМАТЕ СРАМ

39

Анонимен

преди 2 години

Когато "новозаразените" са се увеличили с 1,5%, пишете - Драстичен скок!?! А когато има спад с 1,5%........... Драстично мълчание.....

38

Анонимен

преди 2 години

52 ще пипнат детето ми само след като минат през мене. А аз съм бая якичка мама. Татето и той. Така че доста народ ще натръшкам. А условия за посещение на училище и детска ще ме изкарат на улицата, при това не с голи ръце. А пък съм и устата. И не съм сама. Като мене са поне милион в тая държава. Даваш ли си сметка милион устата и бесни жени какво могат да сътворят? Особено когато е заложено бъдещето на децата ни. Тая държава никога не ни е виждала в действие. И дано не ни види.

37

Анонимен

преди 2 години

Цитат от книгата на Жак Атали:Жак Атали е съветник на Франсоа Митеран (бивш президент на Франция) и е написал това през 1981 г."Бъдещето ще бъде за намиране на начин за намаляване на населението.Ще започнем с възрастните хора, защото когато човек е над 60, 65 години, живее по-дълго, отколкото произвежда и излиза скъпо на обществото.После слабите и после безполезните, които не допринасят с нищо за обществото, защото стават все по-глупави и ненужни.Евтаназията се отнася към тези групи;Евтаназията трябва да бъде съществен инструмент за бъдещите ни общества във всички случаи.Разб

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "Що да не пия една студена биричка в 9 часа?" Щото не е нормално, другарю. Това е алкохолизъм. Но на антиваксър, а явно и алкохолик, няма какво да му обяснявам кое е нормално. Той този влак отдавна го е изпуснал, така да се каже. Иначе въобще никакъв "съдник" не съм, дреме ми дали ще припадаш от пиянстване.

35

Анонимен

преди 2 години

Кой им вярва вече на тези мерзавци.100 дни и повече протести срещу Винету и никой не се разболя...какъв въздушно-капков път,бре- пълни дивотии,какви ваксини от които производителите се свенят,колко шота на човек,че два в Израел не действат...Както каза един човек : "...ваксините ви правят безсмъртни и вие никога няма да умрете."Поздрави на прилепите,годжитата ,панголините,опосумите,птицечовките и броненосците.Маскарадът свърши - дишайте спокойно.

34

Анонимен

преди 2 години

Абе умници, докато ми се правите на интересни децата ви са целта на психоковидарите, ще ги дупчат до откат у ще ги притежават-буквално! И като се мазните и ви дават жълти дтотинки мидлите ли, че ще ви се размине?

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "о 45 А ти какво мислиш правя и аз, ваксърче? Пия си бирата и се гъбаркам с такива овце ваксърчета като теб!" Пиеш бира преди 9 сутринта? :)))) Анти-ваксърите знаех, че сте зле, но не знаех, че е толкова тежко положението. С ракията кога се почваш, към 11? :)))))))