12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 След като изгубих обоняние, започна треската а малко след това и пневмонията. Слава Богу, силен организъм имам, защото спортувам редовно, не пуша и пия сравнително рядко, но въпреки това 6 дни бях лежащ със силно затруднено дишане. А такива като теб само по трудния начин научават нещата.

11

123

преди 2 години

До Асан ГробараАсане, за такива като теб има ваксина, книга се нарича, но ще ти трябват много дози, а усещам, че си антиваксър по темата.

10

Анонимен

преди 2 години

7 е платен ***.

9

Фин

преди 2 години

До Анонимен 7 напротив, да бяга далеч от болници, лекари и аптеки. Молитва, медитация и безмесна храна.

8

Свети Корона

преди 2 години

Е , някой институти вече обявиха, че за присъствено обучение ще искат ваксина или ПСР на всеки три дни! Ако сега студентите не се организират и вдигнат срещу хрантуутниците паръзиити след няколко месеца фашистите ще колят и бесят! Залага се здравето на сегашните и бъдещите поколения наа милостта на едни болни психически хора и недоразвитите им слуги!

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "до 3 от 5 Така съм се отчаял, че мога ти се изсмея само в лицето!" Коментара ми беше за 1, който твърди че "манипулиращите" "от половин година съобщават за 200 души в интензивните". Кратко връщане назад във времето (само 3 дни) показва, че човека си няма идея за какво говори. Ако се върна само 10 дни назад ще стане СМЕХОТВОРНО изказването му. Отчаянието се отнася до лъжите, които пробутвате, защото са лесно опровержими, но въпреки това ги пишете.

6

?!?

преди 2 години

Управлението на пандемията от правителството на Борисов 3 е било по-скоро политическо, отколкото медицинско. Не е имало визия и стратегическо планиране за преодоляване на COVID пандемията, липсва концепция, вижда се половинчатост и непоследователност на мерките, в някои случаи политическата логика е взела превес пред медицинската логика. Цитат от Кацаров сега това важи за него в пълна сила.

5

Анонимен

преди 2 години

Всичко си е по план. Очаквам Витанов да се появи и да се изфука: Аз казах ли ви....Мошеници нагли!

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 Приятел, понеже съм го карал 2 пъти и единия път едвам оцелях точно след като в началото изгубих обоняние един съвет от мен: вместо да се правиш на умен по форумите БЯГАЙ С 200 към болницата да ти назначат лечение, защото може и скоро да нямаш възможност да пишеш тук.

3

Анонимен

преди 2 години

Що не са се ваксинирали!

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Важното е бройката в интензивните отделения да е около 200. Това вече е от половин година поне. Муахахахаха..*** скапани!" "В болница са настанени 1658 пациенти, от които 145 се намират в интензивното отделение" Това е от 17 август. Анти-ваксърчетата сте наистина отчаяни.

1

Асан Гробара

преди 2 години

добри новини!!Ора не се ваксинирайте да има работа за нас