82

Тъй тъй

преди 2 години

На демагократите все някой друг им е виновен - досущ като комунистите !

81

Анонимен

преди 2 години

Ако членките на НАТО и НАТО, след толкова години на мисии са разбрали, че не е останало население в Афганистан, което да се бори за собствената съм държава, значи наистина няма смисъл да са там.

80

Ха-ха

преди 2 години

Провалът на САЩ всъщност е победа за Сорос, защото отприщва с пълна сила мигрантският поток и създава основания той да не бъде спира. Така че планът на Сорос за съсипване на Европа върви с пълна сила.

79

Анонимен

преди 2 години

Абе прави са америкаците, тия да се оправят. Русия да се грижи за тях.

78

Българин

преди 2 години

Със САЩ живеем добре, хората карат западни коли по магистралите, чадърите на плажа всичките са заети и пенсионерите меткат пачки с хилядарки през балконите.

77

Бай Ганьо

преди 2 години

Бай Дъне ако си спомняш навремето вие им дадохте "Стингър".Бай Брежнев никак не бе доволен,другите след него също.Сега и ти така!

76

Анонимен

преди 2 години

САЩ подписаха измамнически мир с талибаните. Мирът дойде. САЩ искаха да излъжат талибаните и марионетното правителство да продължи да воюва с тях.

75

Анонимен

преди 2 години

И Путин също.И него трябва да обвини.

74

Анонимен

преди 2 години

Че кво е виновен Байдън, че Афганската армия дезертира или се продаде. Това си в техен проблем,не на САЩ. След като в Афганистан няма мъже ... Талибабите трябва са управляват. Лесно е. Ако някой ден се сетят,че трябяа да се бият ,ще трябва на ново да си градят армия. А имаха всичко на готово.

73

Талибан

преди 2 години

До Анонимен 85Само с дупе, но да е измито.

72

Анонимен

преди 2 години

Мичуринският проект по присаждане на атлантически калем на азиатска фиданка не се получи.Три пъти британците, па руснаците, па американците и все до никъде със сила.Сега да се пробват китайците.С пари ли, с що ли....

71

Началото на края

преди 2 години

Тоя е неевмевняем.... направо е за усмирителна риза . Да обявиш и после да започнеш изтегляне на военни части които до сега са били гарант за мира и стабилноста в региона БЕЗ ДА СИ СЕ УВЕРИЛ ЧЕ МЕСТНАТА АРМИЯ Е ДОСТАТЪЧНО ПОДГОТВЕНА ДА ПОЕМЕ ТАЗИ РОЛЯ си е направо висша форма на маллоумие. Ама какво ли да се очаква от Сънливия Джо? Разбира се че другите са виновни. Че кой друг? Вие само му вижте клипа с обясненията защо е трябвало да се бомбандира Югославия пред конгреса на САЩ .... безценно.

70

Мутафчийски

преди 2 години

Прави се на луд бай Дън!Ще видите сега колко много хора ще измрат!Ама яко ще измрат!

69

не може да бъде!

преди 2 години

Искам да обърна внимание на обстоятелството,че главните виновници за провала в Афганистан са Пентагонът и ЦРУ.Решенията на Байдън се основават на техните доклади ,а неговата вина трябва да търсим в /не/способността му вярно да анализира докладите и да взема решения-възраст,какво да се прави!Особено внимание заслужаваПентагонът -гръмки изявления,че силата на армията е многообразието на малцинсвата и де факто реклама на ЛГТБ!?Погледнете талибаните -да виждате някакви малцинства в тях... !?

68

Анонимен

преди 2 години

Za6to mi triete komentara citat e ne sme narod a ....

67

OSTAVKA DYRTA S V VI

преди 2 години

BADYNE OSVINI VSICHKO SLED TRYMP CELIQT SVQT OSVINI

66

Анонимен

преди 2 години

Аве вие защо плачете за Афганистан ? Китай води преговори с талибаните за проекти за милиарди и е готов да даде на талибаните заеми от милиарди за възстановяването на Афганистан от натовско робство. Няма ЕС и държава дет да им дере кожите и да им пречи да си печелят от хероин .Тия скоро ще живеят много по добре от нас а ние плачете докато Китай бърти далавери с тях за милиарди .

65

Анонимен

преди 2 години

До: 74 (Ana) За ботокс огледай нашия бивш здравен министър, Костадин Ангелов. Байдън си изглежда като едно много яко жилаво и здраво старче!

64

РУСКИ ПОНТ-ХЕЛЛАС

преди 2 години

ВСЬО ТЕАТРОС...ДРАММАТИКОС КОМЕДИАС ОДЕОН !!...США ВЗЕМАЛИ НАД 30 ТРИЛЛИОНА ВЪВ ДОЛЛАРОВ..ОТ МИНЕРАЛНИТЕ РЕСУРСИ В ПЛАНИНИТЕ НА АФГАНИСТАН ОТ 2001 ГОДИНА!!.....АФГАНЦЕВ ИМАЮТ РЕДКОЗЕМНОВ ЕЛЕМЕНТОВ = ЛИТИИ, МОЛИБДЕН, АКТИНИИ, ВОЛФРАММ, ГЕРМАНИИ + БОЛЬШЕ ФОССФОРРОС и УРАН.

63

Анонимен

преди 2 години

И тоз е промяната в САЩ. Махна статуквото.