142

аз да ви обадя

преди 2 години

хахахха, Преди 6 века Ян Хуняди се е оттеглил по-организирано след битката при Варна. Без да е имал най-модерните оръжия или най-добрата армия в света.

141

При Байдън е така

преди 2 години

Върховният главнокомандващ на въоръжените сили на САЩ Джо Байдън очевидно отстъпва като пълководец на своя предшественик Доналд Тръмп, който сключи договор с талибаните от позицията на силата. Армия без върховен главнокомандващ е като село без кучета.

140

Анонимен

преди 2 години

До Времевият прозорец щ - Bhhhahahaa - тука в тоя сайт се напълни с военни експерти, имунолочи, историци, антрополочи, политици и прочие .. АМАН УЕЕЕЕ!

139

Времевият прозорец щ

преди 2 години

За започване на Трета Световна Война имаше две Червени линии:1. Прекратяване на войната в Ирак и изтегляне от там.2. Прекратяване на войната в Афганистан и изтегляне.Сега вече може да започне Основното действие..., а и е Пандемия, в крайна сметка, най-подходящото време за Хуманитарна катастрофа(Съвременна война).

138

интересно

преди 2 години

Байдън беше срещу Тръмп, критикуваше го за всичко, а изпълни споразумение подписано от Тръмп без да го ревизира ни най-малко. Дори отстъплението на войските не можа да организира без да се създава хаос и проблеми за всички, които са му вярвали.

137

Анонимен

преди 2 години

Всичко върви по план дори и тъппите янки и политиците им да не могат да го разберат. Мижавото ГМО-експериментче е към края си..... бухахахах ами сега? хехе

136

Да

преди 2 години

Много точно е определението "излъчва самоувереност" - нищо друго не прави тоя *** ! А сега хвърли целия цивилизован свят в шаш и паника, включително съюзниците си от НАТО - ето вече и Холандия и Германия са заявили, че няма да могат да изтеглят навреме своите части !!! Да не говорим пък за огромните скокове на цените на горивата и електроенергията, откато той се появи на сцената !

135

Анонимен

преди 2 години

"лъжа,няма да могат да използват въртолетите...ще ги унищожи авиацията на САЩ"Те и талибаните не могат да ги ползват. За тея вертолети НАРОЧНО, не ги научиха да ги управляват и подържат, защото така наемат външни (разбирай американски) контрактори, да го правят. Това е нещо, като обществените поръчки, дето все ги взимат хора на ГЕРБ и никога не вършат добра работа, а да има за какво да ги наемат пак, само че с далеч по-лоши последствия.

134

Анонимен

преди 2 години

До ББ - Виж, ако заекваш в реалния живот, не е нужно ... да пипшеш, през ... две думи ... така дразнещо, разбираш ли?И не, САЩ винаги ще отиде някъде, основно за да слжи на техните си итнереси, ще предизвика нова хуманитарна криза, ще загинат хиляди и хиляди от двете страни, много от които абсолютно невинни и този цикъл няма да спре, освен ако нямаме кардинална промяна в манталитета на хората.

133

Анонимен

преди 2 години

И с какво се оказахте по-добри от руснаците? При свалянето на талибаните производството на опиум се увеличи. Поне да го бяхте вкарали под формата на легални държавни компании. Времето за колониални васали свърши, но вие още избивате комплекси от англичаните.

132

Опашка

преди 2 години

Байдона не подви крак , а подви опашка като наритан ***. За 20 години хамериканската армия се напълни с *** и не ще да се бие.

131

ББ

преди 2 години

Който и да е следващият...от която и да е партия...децата на САЩ няма да умират в чужди войни...бъдете сигурни...САЩ също имат интереси...няма да ви позволят да ги използвате лицемерно и несправедливо...не ви устройва ...нормално...Ново начало е...вещаещо...нищо добро...Бог да пази САЩ!!!

130

ББ

преди 2 години

САЩ винаги ще са тук...докато същуствева Света ни...и ще са мечта за децата Ви!...когато пораснете на ниво съзнание...а не се поддавате на манипулации и зависимости...ще сте истински Свободни хора!!!Бог да пази САЩ!!!плющете минуси сърбоманчета...и руски

129

ББ

преди 2 години

за руските...организирали атентата в Капитолия с помащта на тръм...и троловете им,Президента на САЩ каза...децата ни няма да умират повече в чужди войни...не ви дължат нищо...помагаха ви всячески...20 г.,оръжия...за милиарди...лъжа,няма да могат да използват въртолетите...ще ги унищожи авиацията на САЩ..Света ни се изправя пред проблев...кой и как ще ви гарантира Свободата?...САЩ...дадоха правота на русия и китай...ама те нямало да се месели...колко удобно...та животите ви са в...собствените ви

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139е как така оставя толко въоръжение. Ми като е взел под масата 3 пъти по толко що да го не остави. Нек си го чуват.

127

ТАЛИБАЙДЪН

преди 2 години

Глей ся братчет,аз мисля,че не само талибаните и Тръмпето са виновни . Задължително си е виновен Путин,дааа Путин,световното затопляне и ако мое така да се израза международното положение като цяло.

126

БАЙДАНЧО

преди 2 години

ТИ ОСТАВАШ В ИСТОРИЯТА КАТО НАЙ ГОЛЕМИЯ *** ПРОДАДЕ СЕ НА ТАЛИБАНИТЕ АМА ТЕ КАК СА ЛУДИ УТРЕ И ТЕБ ЩЕ ДУМНАТ ИЗКУКАЛ ДЪРТ СТАРЕЦ

125

ЕИИИ

преди 2 години

До ЗрителКАТО НЕ СИ В ЧАСТ СИ ТРАЙ БАЙДО Е ВЗЕЛ МИЛИАРДИ ОТ ТАЛИБИТЕ ЗАТОВА СЕГА ТАКА ДРЕМЕ

124

АМИИИИИИИИИИИИ

преди 2 години

До ТО Е ЯСНО ВЗЕЛ Е ПАРИ ОТ ТАЛИБАНИТЕ

123

БАИДАН

преди 2 години

СПИШ ЛИ СПОКОЙНО ТИ ЗАПАЛИ ЦЯЛ СВЯТ СЪС ДЕЙСТВИЯТА СИ ЗАРАДИ ТЕБ НЯМА ДА ИМА МИР В АФГАНИСТАН ОСТАВАШ В ИСТОРИЯТА КАТО СТАРЕЦА С ДЕМЕНЦИЯ ДОСТАВИЛ УЖАС И СТРАХ ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА В ЦЯЛ АФГАНИСТАН