102

Анонимен

преди 2 години

"Дъртака обрече на геноцид стотици хиляди предани на Америка афганистанци.Той би предал и българите по същият начин!". ---- Той, "дъртака", не е виновен. Тръмп е подписал с талибаните. Тръмп се е договарял с тарамбуките. Тръмп им се е наобещавал.

101

Анонимен

преди 2 години

Байдън е направил очевидно най-правилното нещо. Няма как да направи друго, след като Тръмп преди него вече е подписал от името на САЩ, споразумение с талибаните. Ако някой трябва да се обвинява, това е първо Тръмп. После вторите които трябва да се обвиняват, са афганистанската армия. Байдън точно тях посочва като виновни, което реално си е самата истина.

100

Колов.

преди 2 години

Дъртака обрече на геноцид стотици хиляди предани на Америка афганистанци.Той би предал и българите по същият начин!

99

IQ 3.14

преди 2 години

20 Години руснаци и после още 20 години нато се опитаха да очовечат тия пустиняци там, а дедо им подари страната просто да види кво ше стане. сега кво и да каже се 1

98

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво е подбил, ама върна Тръмп на власт :)

97

ВИЕТНАМ АФГАНИСТАН

преди 2 години

ВИЕТНАМ АФГАНИСТАН

96

Анонимен

преди 2 години

Афганистан има 39 милионно население. И не могат да се оправят с 80 хиляди фанатици! Според мен, кучето е заровено другаде - не че не могат, а не искат. По-лесно е с години да се правиш на жертва и да цицаш помощи, да генерираш безконтролна миграция и да ревеш колко си онеправдан. Тук е сила поговорката за оня дето яде баницата.

95

Анонимен

преди 2 години

И аз да бях на него, щях да кажа, че не съм ви овен. Човека е на власт от няма и година и взе правилното решение да врътне кранчето на тази безмислена десетилетна война. Просто се оказа, че са били мамени и някой е гепил кинти на американския данъкоплатец, за да се прави, че има боеспособна армия.Афганите никой досега не е успял да ги демократизиря. Да затворят границите и да ги оставят сами да се справят с едни 80 хиляди талибани, ако искат. Ако не искат, да си живеят в средновековието.

94

Анонимен

преди 2 години

А кой ги прати на "купон" там след като паднаха кулите близнаци ?Наркоманчето син на Джордж Буш - Буш младши . Двадесет години чии го дириха там ? Няма да забравя видеята как воени ходеха в университети да агитират на по 20 години млади хора да се записват в армията .Какви отидоха - осакатени психически ,физически,някой и загубиха живота си . Тръмп каквото можа направи .Демократите в САЩ заприличват всеповече на китайски марксисти примесени с модерни изкривени ценности. Армия с войници пиещи хормонални лекарства балансьори нямакак да победи или да се бие с някой .Америка е труп.

93

Анонимен

преди 2 години

Байдън е пич. Може и да е избран с фалшиви избори, но това не променя нещата

92

Анонимен

преди 2 години

немските телевизии гърмят.въздушни коридори за афганистанци за Германия.безплатни преводачи.щели да приемат всеки който поиска...представяте ли си. с нашите данъци...

91

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

преди 2 години

Байдън не подви крак ... направо се изтъркаля на пода :) Някой изобщо вярва ли още, че това малoyмно старче решава нещо различно от това, кога точно да се изтропа в памперса???

90

Щерю

преди 2 години

Гледайте в ютуб канала на Наталья DOZOR и нейния коментар за целите на случващото се сега в Афганистан...

89

Анонимен

преди 2 години

Истинските мъже поемат отговорност за действията си. А когато вината е толкова очевидно тяхна, дори политиците не се опитват да я прехвърлят толкова неумело. Същият престъпник като предшествениците си, самоче този няма никакъв гръбнак.

88

АнонимеН

преди 2 години

ТАЛИБАНИТЕ НИКОГА НЯМА ДА НАПАДНАТ ДОКАТО ФАЩ ОЩЕ СЕ ИЗТЕГЛЯТ!!! НАПЪЛНО ОРГАНИЗИРАНО ТАЛИБАНСКО НАПАДЕНИЕ РЪКОВОДЕНО ОТ МЕДЖУНАРОДНИЯ ТЕРОРИСТ БАЙДЪН!

87

Мда

преди 2 години

Не подви крак, само подви опашка !

86

Спеца

преди 2 години

"Кой ми с*а в гащите" придобива съвсем ново значение с Джо Байдън

85

Анонимен

преди 2 години

Договорът с талибаните беше изготвен и подписан от Тръмп. Това че талибаните формално издадоха укази забраняващи производството и търговията с дрога под заплаха от смъртно наказание, пълна свобода на медиите и зачитане на човешките права в това число и на жените са резултат от този договор. Проблема е че талибаните нямат никакво намерение да спазват собствените си укази още от първия ден на управлението си.

84

Анонимен

преди 2 години

Изчадието Джо Байдън предаде САЩ !Подари милиарди военна техника на талибаните,както и десетки хиляди американски граждани на милостта на тези ислямисти!Всеки,който е гласувал за този Позор,ще носи на съвестта си бъдещите жертви от абсурдните решения на Байдън!

83

До 89

преди 2 години

Той просто беше длъжен да е наясно с нещата, и да е подготвен, а не да позори страната си и целия западен свят !