122

Анонимен

преди 2 години

Бай Даньо - имам въпрос, как така оставяш въоръжение за 20 млрд $, хеликоптери, 20 самолета, 90000 уреда за нощно виждане, противотанкови ракети и милиони М4 на талибаните. Защо? Защо талибаните са въоръжени по добре от много от Европеиските държави?

121

Анонимен

преди 2 години

слушах интервюто и мога да кажа че е ала бала. той не е виновен, все нещо там друго било проблема, те били готови да помогнат и като махнеш пълнежа от интервюто е всъщност едно нищо. Той е единствения виновен, защото има друго интервю но този път е с военните съветници и те казват на бай Данчо че е голяма грешка да издърпва 100% от силите, да остави поне 20%. Следователно Данчо тегли 100% от силите и после той не бил виновен. Хахахаха, *** но и той като другите, военен престъпник

120

Анонимен

преди 2 години

Типично, винаги някой друг е виновен.

119

ББ

преди 2 години

г-н Президент,каня Ви да посетите Родината ни,Народа ни ще се радва да Ви посрещне,каня Ви в дома ми...по-човешки,България е прекрасна страна г-н Президент...Народа ми...Братята ми са,страхотни Човеци...Заповядайте,когато Ви е удобно

118

ББ

преди 2 години

САЩ е време да напуснат ...нато,ес финансира путин...а децата на САЩ...пазят домовете им от него...САЩ инвестират...милиарди...това е нелепо...баста...ако сте отговорни към децата си САЩ!Оставете Европа на Русия и Турция...нали им плащат и ги държат...нали САЩ са..."злото"пазещо домовете им!

117

ББ

преди 2 години

До Анонименамериканците отидоха в авганистан за да убият Бин Ладен и Ал-Кайда,извършили атентатите на 11 септември...***, и го изпълниха,русия и китай преговаряха с талибаните...след като САЩ обявиха изтегляне,това е,САЩ няма да водят...чужди войни...ако искаш да си Свободен ..воювай и САЩ ще те подкрепят,това не устройва руснаците и китайците..САЩ не чупи ресурс в глупави и безполезни..да му мислят..с ракетите си от..ссср!САЩ дори е време да напуснат..нато!меркел на заплата в газпром

116

Анонимен

преди 2 години

До Зрителдо130 - ами тогава защо отидоха американците в Афганистан? Да го бяха оставили на съветите

115

Анонимен

преди 2 години

До до Тойне е истина, че 60 000 талибани са зле въоръжени. ОСвен това зад тях стои цял Пакистан, както и половината Саудитска АРабия, та не са и толкова малко. Все едно да говорим, че в България е имало 600 партизани през 1941 - да, ама зад гърба им е била Червената армия. А САЩ изтеглят и самолетите.

114

Анонимен

преди 2 години

Той не е подвил крак,а се е проснал в краката на талибаните.

113

Зрител

преди 2 години

"Американските войски не могат и не трябва да воюват във война и да умират във война, в която афганистанските сили не са готови да се борят за себе си."Което си е така- така си е.

112

до Той

преди 2 години

Байдън не остави техниката и оръжията в ръцете на талибаните, а в ръцете на афганистанската армия - 300 000 на брой която трябваше да се сражава с 60 000 талибани - зле въоръжени при това. Отделно САЩ държат небето и могат да нанасят въздушни удари.

111

Той

преди 2 години

Байдън е много виновен че изтегли светкавично армията си и изостави техника в ръцете на талибаните. Народът остана в шок от обрата в поведението след многогодишни уверения колко голям приятел е САЩ и ще им помага. Всички които са повярвали сега бягат от страх от саморазправа. САЩ трябва да приеме бегълците, понеже са морално отговорни за създадената ситуация. Да не се оправдават с правителството на Афганистан, щом са преговаряли с талибаните, а не с правителството преди да се изтеглят.

110

Анонимен

преди 2 години

Тръмп го няма в Белия Дом от 8 месеца,а слугите на Шорош по медиите продължават да цвилят срещу него ,за да прикрият безумията на Картофената глава

109

Анонимен

преди 2 години

АФГАНИСТАН ПАДНА ПО-БЪРЗО ОТ ДЖО БАЙДЪН ПО СТЪЛБИТЕ НА САМОЛЕТА!

108

Анонимен

преди 2 години

Този сенилен *** отмени санкциите срещу Путин и разреши Северен Поток.Сега подари на талибаните оръжие за 90 милиарда!

107

Men

преди 2 години

ЕС има нужда от армия, защото САЩ винаги ще направят някоя простотия и на тях не може да се разчита.

106

Щерю

преди 2 години

Джо - голямото инато магаре в Бялата къщурка...

105

Анонимен

преди 2 години

Хубаво де, Тръмп бил подписал фашкии. А Байдън защо първо не изтегли хората съюзници на САЩ, а после войските си? Защо не предупреди съюзниците от НАТО? Защо не поиска сини каски от ООН? Европа пак е пред бежански хаос и не ми пука кой е виновен, защото и единия и другия са все една и съща държава. Това не е коректно извинение. Коректно би било сега да вземе афганистанските бежанци и да ги стовари в САЩ. Ето това ще е джентълменска постъпка.

104

Анонимен

преди 2 години

Ааа? Само не разбирам как Тръмп е виновен за това, че не се подписаха договори с талибаните и най-вече защо първо не се изтеглиха хората, а после войските на САЩ? Байдън осъзнава ли какъв го набута на натовските си партньори с тая нова вълна бежанци, дето се заформи? Питам съвсем откровено? А и осъзтават ли, че казаха на техните поддръжници да си опичат ума, защото рано или късно ще бъдат изоставени? Оказа се че САЩ е същите като Русия. Жалко за всички!

103

Анонимен

преди 2 години

"Наркоманчето син на Джордж Буш - Буш младши . Двадесет години чии го дириха там ? Няма да забравя видеята как воени ходеха в университети да агитират на по 20 години млади хора да се записват в армията .Какви отидоха - осакатени психически ,физически,някой и загубиха живота си . Тръмп каквото можа направи .Демократите в САЩ заприличват всеповече на китайски марксисти" ----- Пич, Буш е от републиканците. Тръмп нищо не направи, само предаде американците по най-глупавия начин. С лошо споразумение.