58

Не извратен тип

преди 2 години

Алчни ккопелета от бялата мафия които инжектират отрова винаги ще има,време е да започне войната срещу тях,живот за живот

57

До 69

преди 2 години

Прочети написаното от 15 ,защо трябва се ваксираш.

56

Анонимен

преди 2 години

Цял циволизован и развит свят ваксинира населението си.Талибаните забраниха ваксините.ФАКТИ !Сами направете преценка на събитията !

55

ТОВА СА

преди 2 години

Тези хора управници, здравни власти, журналисти да го пишат ТОВА СА БОЛНИ МОЗЪЦИ и по определения демонстрират посегателства срещу децата та това се е направо ПЕДОФИЛИЯ да искат да ги боцкат дечурлята.

54

Анонимен

преди 2 години

В Европа почти всички над 40-50 са ваксинирани. Затова естествено боледуват и попадат в болница по-младите, които не са ваксинирани. Това е само още едно доказателство, че ваксините са много ефективни . В България боледуват всички възрасти, защото % ваксинирани е много нисък. Докато не ваксинират и децата , пандемията няма да спре. Това е истината.

53

64

преди 2 години

Щом си много умен,позвъни където трябва и провери дали България е дала разрешение за ковид препаратите,не не е дала разрешение и всеки който ги поставя е престъпни-ПРЕСТЪПНИК,можеш да бъдеш съден ако тровиш хората със ковид ваксините,още повече да стерилизираш децата,тогава може да гниеш в ада.Провери нещастноко просттт

52

да попитам

преди 2 години

До Анонимен 65 Ти как мислиш , защо управляващите в различни държави прибягват към принуда за ваксинирането ?

51

Извратени новини

преди 2 години

Това са новите шокови новини, които целят да побъркат хората и да ги насилват и изнасилват.

50

Анонимен

преди 2 години

До 53Казваш, че никой никога не бил твърдял, че ваксините са панацея. Тогава да те запитам, защо ни принуждават, изнудват, заплашват, примамват и дори подкупват, за да си ги слагаме? Каква е целта, според теб? И защо вече неистово искат да ваксинират децата, след като и с ваксини и без вирусът се разпространява?

49

До неизвратен тип

преди 2 години

А можеш ли да докажеш твърденията си? Имат ли те научна обосновка? От трибуната на кое ни вменяваш тези неща? Дай аналитичност или логика поне.Ясно е,че няма как да се обосновеш чрез образование!А кой си ти? С какво се занимаваш ? Или си поредния самодовелен комплексар,който се мисли за институция и нахално и открито си предава " величието" си?! Разберете веднъж завинаги,че ако мозакът ви не възприема нещо,то това не означава,че това нещо е невъзможно ! Акъл давайте,където сте силни.

48

Ми то как го измисли

преди 2 години

Чудодеен вирус. Нали младите бяха хипер активни ходеха си по заведения клубове, дискотеки, правят секс ... пък до сега да не са го преболедували грипа е абсурд. Като най-активни и контактни точно младите са се заразили и преболедували без да разберат първи. Сега туй чудо кво искат? НИКАКВА ЛОГИКА

47

анти идиоти мрете

преди 2 години

на групи.

46

Уй Уй Уй

преди 2 години

Ама то вируса събота и неделя почива, пък си има вечерен час а пък сега има график разписание по възрасти ... мале мале сега младоците да си тръшкат и вайкат и да треперят от страх.

45

Анонимен

преди 2 години

Не забелязват ли, че Ковид във всички държави идва "от чужбина". В България идва от чужденците, в Германия сигурно от българите и така нататък. Никой не си признава, че вирусът просто циркулира по различно време в различни групи от човешката популация. В това всъщност няма нищо лошо, така наистина се създава групов имунитет. А децата и юношите, а според мен и всички други, изобщо нямат нужда от не работещите ваксини. И това животът ще го докаже много скоро.

44

Не извратен тип

преди 2 години

Ковид е инструмент за стерилитет и кастрация на децата,пари за възтановяване няма да има,всичко е лъжа и измама.България не е разрешила ползването на всички ковид ваксини и всеки който ги поставя е престъпник по българското законодателство

43

Ковид пропаганда

преди 2 години

До Швейк :) Твоя завършек е по-добър

42

Швейк

преди 2 години

До Ковид пропаганда - идеално е! Само последните думи трябва да са "Иска ми се мама да ме беше ваксинирала" - ех колко по-въздействащо! Пък и насочено към клиентелата.

41

До 33 Ай сикрет

преди 2 години

Всички фирма производителка на ваксини ,са публикували на страниците си страничните ефекти. Никой , никога не е твърдял , че ваксините са панацея за тази зараза. Всеки човек е с уникален организъм . 0, 001% след ваксина получават странични ефекти, не изграждат имунитет или умират. Тези данни бяха публикувани преди няколко дни на сайта на американската агенция за превенция на заболяванията.

40

Кобилкина

преди 2 години

Аз няма да се ваксинирам, защото пречи на либидото.

39

Ковид пропаганда

преди 2 години

Из всекидневната сводка: Най-малката жертва на вируса е бебенце на 3 месеца, преди да издъхне последните му думи бяха- Ах защо не се ваксинирах!!!