158

Анонимен

преди 2 години

***, научи най-после разликата между "се разболяват" и "се заразяват"! Тогава заглавието и първото изречение от статията ти няма да са в конфликт. Или го правиш нарочно?

157

Анонимен

преди 2 години

Много гнусно заглавие съчинено от изчадиата на ада.

156

Анонимен

преди 2 години

159 ми прилагат им лекарства, но дори и за болни медицински лица не се стараят, ако не даваш зор да влезеш в болница, ако си много зле, ти казват по-добре вкъщи да си седиш . Всеки гледа на него да му е добре. Другите болести не са важни, но и болните с Ковид, при тях не се влиза много, много. По телефона не им се следи състоянието, ако са вкъщи. Но бонусите бяха на лице. Много хора не биха умрели, ако бяха получили лечение в болница, а не вкъщи.

155

Анонимен

преди 2 години

А едни санитарки си пишат ДМС за корона и никой не ги проверява.

154

Риск

преди 2 години

*** антиваксъри. Решението си е тяхно, рискът също.

153

Баба Марта

преди 2 години

Не съм си и представяла такова падение на лекарското съсловие! Не лекуват нищо друго освен Ковид, а и като погледнем колко починали има от Ковид, се питам: лекуват ли го изобщо? Отказват лекарска помощ на другите сериозно болни и затова има толкова много свръхпочинали в сравнение с други години. Време е да се засрамят и или да започнат за лекуват по учебниците, по които са учили, или да си намерят друга работа и да отстъпят място си на лекари, които ги е грижа за хората!

152

От Берлин

преди 2 години

До 150:,, Пилците се броят на есен" са казали старите хора... Мониторинга на ,, проблемите" след ваксинацията показва, непрекъснато покачване на нежелателните ефекти... За тези, след 4, 5,6 до 10 години и петорно боцйане не ми се мисли...

151

Анонимен

преди 2 години

Хората ако се усетят че ги будалкат жив политик и банкер няма да остане... След тях журналисти, лекари, дето мамят, звезди, дето рекламират вируса

150

възрастен

преди 2 години

Ето - още една причина да НЕ се ваксинирам!!!

149

Герп..о..копач

преди 2 години

Искам да се обърна към авторката на статията, че скоро ще има възмездие не само за главните виновници за така нар. пландемия, но и за всички *** от медиите които срещи малко пари продадохте и майките си.Скоро Ада ще дойде за вас....

148

Анонимен

преди 2 години

До До 71Жалко че не знам корейски с удоволствие бих живял в Северна Корея или Беларус а вие си живейте в демократичните свинарници.

147

РАЗБОЛЯВАТ СЕ!

преди 2 години

В градския транспорт е пълно с нагли и про.сти хора, които си слагат маските само на устата, а носът им остава отвън маската. Ако такъв човек е заразен с вируса, той през носа си заразява останалите с непокрит от маската нос. Ако е здрав, сам се заразява с вируса, от други, които като него не си покриват носа, а само устата. Така голяма част от заразените са жертва на прос.тотията и фалшивото самочувствие, а във всяко превозно средство запис предупреждава: маската да покрива носа и устата.

146

Анонимен

преди 2 години

Плащат допълнително на парче с корона. Пишат едни ведомости и си докарват по 500 лева над заплатите. Никой не контролира ведомостите. Познайте дали "регистрираните" случаи няма да скочат още, след като разшириха кръга на лицата, на които да се плаща.

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 175 Не знаех, че си оставяш телефона, като ходиш в храстите. А и в храстите може да има камери, между другото. Еколозите как снимат мечките, според теб?

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 173.......Пак ще те изчислят, ако решат. Камери има навсякъде. А като си оставиш телефона, ще станеш и подозрителен. Не е лесно да си параноичен.

143

До антивакситата

преди 2 години

Тия дето си мислят, че във ваксините имало чип - вие колко безплатни планове за мобилен телефон сте виждали бе? Що си мислите, че сега някой ще ви плаща, че да ви следи малоумието?

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169"Така и не разбраха някои хора, че ваксините не пазят,".... под "някои хора" разбираш целият цивилизован свят?

141

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбраха някои хора, че ваксините не пазят, нито тях нито близките им. Кой производител го е твърдял? За какво ви карат да подписвате декларации, че се ваксинирате изцяло на своя отговорност? Просто формалност, мей би. За тях това е печалба, а за вас неоправдан риск.

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166....Най-големият ви враг е плиткият ви ум.

139

Анонимен

преди 2 години

До до 140"Така, че ако сега ваксинираните могат да имат деца, не се знае дали ще имат внуци.".......Хайде, още повече отдалечихте вредните последици от ваксините. Неграмотни празнодумци.