18

До 16

преди 2 години

Потапяй се бе ***

17

Анонимен

преди 2 години

А да, виждам, колежани, ами това е заради неваксинираните учители и родители сигурно мдам

16

Анонимен 123

преди 2 години

Кът видя, кое има на журналист, е писал статията.. И става дума за сплашване, манипулация, и т.н

15

Анонимен

преди 2 години

Аз откакто завърших университета съм все възрастна, де да знам сега какво ще стане с мен. Дано пак да не съм точно

14

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аре стига с тая чufутска лъжа, бе! Евреи келемета клецаnu!

13

Шаши

преди 2 години

Долу ръцете от децата. Лъжат, мажат и все към децата ги влече. Пуст нагон изчанчен.

12

И не само

преди 2 години

В Германия, в цял свят се наблюдава увеличаване на заразените между 12 - 30 години. Децата са като плъховете неосъзнато разнасят заразата, тинейджърите смятат ,че ще са вечни и безсмъртни, антиваксарските са социопати, които само имитират социално поведение, но реално за тях човешкият живот и здраве са без значение. Учените от " Джонс Хопкинс" публикува на сайта им , доказва, че за да се преборим с пандемията 90% от човечеството трябва да се ваксинира.

11

Анонимен

преди 2 години

Цитокиновата буря е основния причинител за смъртност при ковид 19. При пушачите рецепторите за такава чувствителност са занижени и за това риска при тях е минимален.

10

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че неваксинираните ще пълнят болниците. В Германия са децата и младежите . В България имаме асорти от всички възрасти, защото дори тези над 50 не се ваксинират.

9

Анонимен

преди 2 години

То БЦЖ то от туберкулоза не те пази, че сме на първите места в света по туберкулоза, а ти искаш против ковид да те пази! Смях!

8

Анонимен

преди 2 години

Нормално! Децата не са ваксинирани, а младежите малък брой ваксинирани. Сега те ще пълнят болниците.

7

Анонимен

преди 2 години

Сички ки умрем.

6

Анонимен

преди 2 години

Следователно какъв е извода от тези данни? Че възрастните вече са придобили естествен имунитет. Това е извода, че повечето хора се заразяват и възстановяват без да подозират.

5

Анонимен

преди 2 години

"Все по-малко възрастни и все повече млади хора се разболяват от COVID-19"Тоест скритият подтекст е младите не искат да се ваксинират трябва да ги уплашиме за да ги накараме да се ваксинират, а между другото че накои от тях ще имат тромби или възпаление на сърцето няма значение важното е да си вземем комисионата...

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Вакса за арабите евреи! Вакса за изсраел фашистки! Смъртъ за евреите! Световен линч! САЩ и РУСИЯ на пепел, защото са пепелянки-шкемазки и сефардитски *** !

3

хммм

преди 2 години

Я кажете за ваксинираните болни с които е пълно по болниците че за тях нищо не казвате. Защо не говорите и за протестите във Франция? Защо не казвате какво се случи днес на Александърплац в Берлин? Не трябва ли да отразявате световните събития безпристрастно? Някой здраво размахва показалец около медиите, идва време на световни манипулации и гражданската война е неизбежна. Хубавото е че медии като вашата са от първите които ще изгорят когато обществото няма да е спирано от полиция вече.

2

Анонимен

преди 2 години

Ама това е в Германия.Там има много бежанци и други раси.Ние сме си чисти българите нямаме толкова афроекземляри.Освен това БЦЖ-то ни пази.А и повечето го изкараха,не сме 5 милиона а много по-малко.Поне минимум 2 милиона са на гурбет.

1

Анонимен

преди 2 години

Вируса ще ви съсипе. Досега младите си мислеха че не ги лови ама тази зима ще е сеч! След като ви прецака дробовете и сърцето ще сте като 50 годишни на 20.