115

Анонимен

преди 2 години

Аз мога да поема вината.Но ако може с мезе!

114

Анонимен

преди 2 години

Само неграмотници и празни кратуни гласуваха за партиите на поДмяната и комунистите.

113

Анонимен

преди 2 години

Сега Чекмеджан като се върне на белия куц кон, наречен Слави ... Първо ще нaeбe всички жени от министерствата и агенциите .. Само да покаже кой командва ... Което е супер .. Пак гласувайте за Баджанака ... И за Урангутаните от ИТН ... Те си взеха милионите и си свършиха задачата .. Да покажат, че по-добър от Чекмеджан няма .. Ceлянu прости ... Утре проверявайте жените, че Павианът от Банкя може да се е разгонил вече ..

112

Анонимен

преди 2 години

Ташко и компания се оказаха най-големите *** на Тиквата ... Нарочно всяха всевъзможен хаос, за да може Буци да се появи целия в бяло ...Надявам се, милионите да са си заслужавали ... Но милиони Здраве и Достойнство не могат да ти купят ...ИТН с рози закичи, че са ***-и-и ... да не личи ...

111

Az

преди 2 години

Откакто синът на Алгафари стана млад ГЕРБерист Алгафари стана вторият Харизанов,обикаля студио след студио да хвали мутрите!

110

Анонимен

преди 2 години

Единствено избирателите са виновни за тези 75% ми'житурки в парламента, които влязоха там благодарение на омразата, която провокираха в пpocтолюдието срещу Борисов ...Разбира се и с активното участие на един миризлив Чорап...

109

Двама са

преди 2 години

Румен Радев и Славун - споделено. Единият вдига юмруци, разедини народа, сега говори за диалог между партиите. ***, ти на новогодишните си речи дори ся разединение, сега какъв диалог бленуваш? Другият клоун от учиндол се е взел за египетски бог, макар да прилича повече на мумия. Иска да управлява еднолично. От кирливият си диван, седнал босоног дърпа конците на куклите си в парламента. Това заблудено момче с неадекватни приятели като Петър Илиев трябва да приключи завинаги с политиката.

108

Анонимен

преди 2 години

Фигурантинът да я поема.

107

Анонимен

преди 2 години

Какво набъркват Суверена. Изборите бяха фалшифицирани и това се доказа. Някаква измислена секция в чужбина 100% гласувала за куку- комсомолеца обърна резултата.

106

зелен чорап

преди 2 години

До Анонимен 123 фигурант радев според според кукловода му божков

105

Анонимен

преди 2 години

освен бойко друг не поема отговорност

104

Ахил

преди 2 години

Тоя арабин наиснина е ***. По посредствен анализ не бях чел. И за финал...ако били сменили някой си Петър....Абееее таранколу,ако не беше Петър ,щеше да е Павел. За какво да го сменят....защото на някой си не му е харесала ризата ли му?

103

Анонимен

преди 2 години

Напред към още 1 избори! Тоя път ОЩЕ по-ниска избирателна активност!

102

Анонимен

преди 2 години

Герберастията съвсем изплиска легена под тая статия! Абе вие, гербавите тpaвepcи наистина откачате като прочетете за президент Радев! Дано така се мятате в кошмари и на затворническия нар!

101

Една нощ

преди 2 години

Мисли си каквото искаш, но аз рядко сънувам вероятно от мозъчната ми травма, обаче сънувах осъзнат сън в който Вишну се появи, но не с хилядоръката си форма, а само с четири ръце... Четири неща които трябва да направя... Някой хора обиждат Индия забравяйки, че една от най-старите цивилизации да не кажем най-старата - артефактите го твърдят, обаче има още една такава и не е Египет...

100

Вишну

преди 2 години

И всяка една от тези ръце държала оръжие. И Вишну казал на принца:И сега аз станах Смърт - унищожителя на светове.Аз съм провел своята битка хлапе - не съм се крил не съм избягал, друг е въпроса, че не съм принц. Не мога да кажа същото за теб!

99

Вишну

преди 2 години

От Индийската света троица богът на настоящето, но и богът на съня, на мечтите. Имало един принц в Индия оказал се в ситуация в която трябвало да проведе битка в името на царството си, на държавата си, но била неудобна битка, защото трябвало да я проведе срещу бивши свои приятели, учители, които се явявали врагове, които помагали на по-голям враг. И принцът не искал да я води тая битка... Кегел се на живота. Ядосали се боговете особено Вишну и се появил с хилядоръката си форма на тоя принц...

98

Това е момента

преди 2 години

Нали се сещаш дето осемте часа нощем допълнителни се отплащат.

97

Рисуването

преди 2 години

Е отворена книга за дето съм я чел и я знам наизуст - не само теоретично, но и практически. 100 стилистика и варианти, но няма учебник дето да ти каже това е твоето рисуване. Това е най-трудно то - твоя стил, твоя маниер, твоята разпознаваемост и идентичност сред художници много над тебе!

96

Рисуването

преди 2 години

Има своята техническа бихме казали майсторска страна има и своята творческа страна.Технологично има нещо в тебе хлапе, ама те няма тебе самия!