135

Нищо ново

преди 2 години

Никой няма да поеме отговорността. Напротив - всяка партия ще проведе пропагандна кампания, с която ще обвинява всички други, но не и себе си. Слави ще го виждаме по-често по Фейсбук, Тошко Йорданов - по често по телевизията, откъдето ще обвиняват ДБ и ИБГНИ. Те ще им отговарят, и накрая - на нови избори.

134

Малко за политика

преди 2 години

Орел и рак и щука, не зная по каква сполука, такваз им работа дошла да теглят наедно кола. ................................................................................................................................ И ето те са впрягат, напъват са, напрягат, ей тъй, че ще са пукнат чак, а пустите кола не мръдват пак.

133

Анонимен

преди 2 години

Политическа отговорност кръгла 0. Отговорност за кражби и злоупотреби също кръгла 0. Най-голямото наказание е да уволнят някого или да го преназначат пак на доходоносна позиция. Цялата сметка отново я плаща народа и всичко в него ушърб.

132

Анонимен

преди 2 години

Държавата няма пари за лекарства на болни , ама има пари за избори до дупка !

131

хаха

преди 2 години

Некъв льольо: "протестиращите бяха много повече от 100 000" Ама как ги брои тоя, сумарно за 300 дни протести или просто добавя две нули.

130

илюминат - ренегат

преди 2 години

Не ми е ясно:С какви очи се бият в гърдите,че са спечелили изборите при 40 процента избирателна активност?!?Ами при следващите избори ще е 20 -30 процента! Ясен сигнал че суверена не ги иска и не вижда смисъл в гласуването за едни и същи ***.Ами то свестни политици няма! На народа му писва и ги оставя да си се самоназначават! Това е голата истина.

129

Никой от вас

преди 2 години

- не става за министър председател ! Не виждате ли че Президентът на РБ се домогва до тази институция . Ако до сега не сте го видели или усетили, разбрали...сега надявам се сте го ули от устата на подчинения му,който опонираше...Какъв Слави,какъв Тошко - те са маша в ръцете на Президента, който иска да превърне България в ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ! ВЛАСТОЛЮБИЕТО ПОНЯКОГА ТИ ИЗИГРАВА ЛОША ШЕГА !

128

Петрова

преди 2 години

Каза си го протежето на президента , че е необходима ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА - до това се домогва настоящият "президент" , което отдавна подозирам !!!

127

1

преди 2 години

Как в "ниКОЙ" на руски?

126

Дедо Пенс

преди 2 години

Ще го отнесе МАДЛЕН АЛГАФАРИ !!!

125

Анонимен

преди 2 години

Със стари ку--ви нов бар-дак не става , ама с новите бая се оскъпява.

124

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно като някой каже, кой ще поеме отговорност за нещо си. Каква е тази отговорност, никаква или на избори избирателя щял да накаже политиците. Как ги наказва, като ги избира пак.

123

Анонимен

преди 2 години

само гербирски *** по телевизиите,аман от тия неграмотници

122

весел гербер

преди 2 години

Всички ги е страх от нови избори!Защо ли!?:)))

121

334

преди 2 години

Знае се кой е виновен. Онзи с лице на сатир, който се изживява като лидер на ДБ. Той и шафрантийката Мая отхвърлиха ИТК, а сега пак ИТН е виновна. Като истински йезуити уж се отдръпват, дават преднина на БСП, само и само да не е ИТН. Завист, злоба, отмъстителност. Е, ИТН отново ще бие героя от Росенец.

120

45

преди 2 години

парламент Рейтинг-6% 45-2% 46-О,6 %,във всеки следващ влизе все повече от..па ..дък.

119

Е, как кой, БЕ...

преди 2 години

ФИГУРАНТА С ЮМРУЧЕТО....ама не му стигат парите нещо....хахаха....

118

Ох майко

преди 2 години

Виновен за всичко е Президента. Постъпи изключително глупаво. Защо правиш преврат, като няма партия готова да управлява? Ок, със служебните министри, покажете къде са проблемните зони, не пипайте изборния процес, не правете репресия, а силна опозиция. Подгответе се и след 3,4 години управлявате. А те ще джагъртат. След тоя хаус и държавни проблеми, сами се изджагървате. Просто не ставате за политици и не може да водите народ. Незнаете как и нямате стратегия и план. Не се занимавайте с политика!

117

Анонимен

преди 2 години

ДЕСЕГЛАВА БАРДАНАСОВА ЛИ Е НОВАТА ФИДОСКА НА ГЕРБ. СЕМПЛА Е ОТ ВСЯКЪДЕ. ЛЕЛЕ КАКВО ПАДЕНИЕ. АБЕ БУДА ТОЛКОВА ЛИ СИ ЗЯН?...

116

Анонимен

преди 2 години

ПЪРВО ДЕПУТАТИТЕ НЯМАТ ПРАВНА КУЛТУРА, ВТОРО - НЕ ЧЕТАТ КОНСТИТУЦИЯТА И ТРЕТО - УМСТВЕНИЯТ БАГАЖ И ИНТЕЛЕКТЪТ ИМ Е ПОД ИЗИСКУЕМИЯТ МИНИМУМ. И ТОВА БИЛО ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ....???!!!