15

хахахахаха

преди 2 години

сами ли си натискат копчето? не мисля.

14

Анонимен

преди 2 години

До анонимна, подкрепям. Трябва да запалим фигуранството и да изгоним изедника с ритници па пасока масква.

13

Анонимен

преди 2 години

не можете тоя Радев да го преживеете герберасти, трябваше цацка да избере народа...

12

A3

преди 2 години

bai ljotchik deto razbi darjawa po porachka na bljadowete

11

анонимна

преди 2 години

Виновен само и единствено Радев,дори не искам да го наричам президент.Всичко тръгна от вдигнатия му юмрук и сега жънем плодовете.Неадекватните ИТН са следствие на всичко това-небивало разделение на нацията.Дори в зората на демокрацията управляващите и опозиция си говореха,имаше кръгли маси и се стигаше до някакво съгласие.Този воинствен тип обаче направи почти невъзможното-да няма никакъв диалог между опонентите.Той пося омразата.

10

българин

преди 2 години

Какъв Тошко ви е виновен бре? Слави движи парада на ИТН! Той е главният виновник за неуспеха на ИТН да състави правителство! Показва един списък и казва,трябва да ги изберете,щото ако не " виновни" сте! Е не се прави така,сядаш и показваш и обсъждате! Консенсус беше нужен,но не.Ако Слави,след като не можа,и не подкрепи никого от партиите на протеста,на следващите избори,едва 10% ще събере ИТН!

9

Анонимен

преди 2 години

Няма да е същото щото някои ще се откажат от ИТН и ще отидат другаде. Все пак малуумниците в тая държава са много, така че очаквам поне 300 хиляди гласа за чалгопитеците. Ако Бойко вземе над 30% ще измисли начин да направи кабинет. Управлявал със всякакви малуумници в коалиция и този път пак ще се справи.

8

Анонимен

преди 2 години

Каква отговорност бе Алфанари - 30-40 милиона за избори. Вола, твоя господар раздаде милиарди в последните 2 месеца безконтролно!

7

Анонимен

преди 2 години

По принцип само терористични ороганизации поемат отговорност за деянията си. Другите хора се скатават като отиде коня в рЯката. Междувременно гледах на живо цялото предаване. В момента слушам отново, за да осмисля думите на Василев, който е като глашатай на Радев. По някое време в интервюто казва, че парламента (перефразирам) е изчерпан и когато водещата пита какво следва или нещо такова чух.. Василев каза Президентска Република. Без бой няма да я получи Радев тази президентска република.

6

Хаха

преди 2 години

Тоя супер нагъл. Те крадат а ние виновни.

5

Суверен ли?

преди 2 години

В феодализма това е управникът, който сечейки монети ги нарича суверени. През демокрацията суверен би трябвало, ама само би трябвало да е населението на една страна представено от народните си представители!Глупакът не работи по-съвест, по своя воля или убеждения глупакът работи само с опрян във главата нож!

4

Анонимен

преди 2 години

*** надроби кашата, но и народа го подкрепи, сега ще си понесат последствията, чака ви Радева зима.

3

Огнян

преди 2 години

Браво Слави, мачкайте ги тия всичките хрантутници ние сме със вас!

2

оф

преди 2 години

прочетете какво значи суверен.

1

Анонимен

преди 2 години

Муню, кой друг! :))))))))))))