56

Анонимен

преди 2 години

Абе Христо като каза за биография, я ни кажи ти с каква биография стана министър при Плевнелиев

55

Време за промяна

преди 2 години

ИТН доказаха че им липсва политическа култура. Още след първите избори им предлагаха подкрепа срещу ангажимент за политики без да искат министерски постове. Разбираемо е, че ИТН нямат кадри. И Бойко в началото нямаше кадри, наслага калинки и ги сменяше като носни кърпички. Но Бойко започна със 117 депутати, а ИТН - само с 65. Опитът да се налага на другите партии без обсъждане състав на правителството не сработи

54

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 2 години

Ристьо пак трябва да търсиш пари за билборди...не че физиономията ти е приятна за гледане...

53

Анонимен

преди 2 години

Всъщност биографиите нямат значение, защото министри не управляват директно процесите. За това има зам. министри. Министър е политическо назначение, през електоралния авторитет на предлагащата го формация. Основното е доверието, че ще изпълнява посоките на издигналите го.ОСТАНАЛОТО Е ПОВОД ДА СЕ РАЗТУРИ ЗАДРУГАТА,ПРЕДИ ДА Е ЗАПОЧНАЛА ВЪОБЩЕ.

52

Анонимен

преди 2 години

Заминавай при Москов и Кунева, не ни се обяснявай повече

51

До Малко политика

преди 2 години

Да бе не искали постове. Жива да не бях:)))))))))))))))))))Ристю, подкарвай лодкарю своята лодчица бяла:))))))))))))))

50

Анонимен

преди 2 години

Не знам колко е чист Славчо, но им изкара кирливите ризи. Накрая най-добре ИТН и ГЕРБ да се вземат, да отлюспят гнилото и крадливо и да направят Кабинет. ИТН и другите сатанисаха ГЕРБ и ДПС, ама те май се оказаха същите, че и по лоши защото са платени от Сорос, за да разрушат България. На Радев пък му плаща Русия, пак със същата цел. Искат територията ни, но българите да измрем

49

Данка

преди 2 години

Прокопиев се прецака. С Радан Кънев му вървеше повече.

48

ДБ=БКП

преди 2 години

ДСБ (Държавна Сигурност Болшевики) били антикомунисти...Виц.Костов защо не махна бетона на Орлов мост като беше на власт?ДБ защо протестираха 1 г. заедно с БКП?Защо Ристо каза, че не е проблем една коалиция с БКП, Мая и ИТН?Защо се правите на нещо, което не сте и никога не сте били?

47

Анонимен

преди 2 години

До ИЗИ 16 " Ристю да каже,къде е излъгал Слави Трифунов?" 1.Първо, и трите kflfrp.zmekr ***-партийчета ЛЪЖАТ не на дребно, а на едри - да си кажат за ЗАДКУЛИСИЕТО (че още миналото лято са се разбрали с ***...то правителство да НЯМА, за да си царува той довека) и 2. второ, #КОЙ - освен ние с бюджета, разбира се, им плаща масрафа?

46

Анонимен

преди 2 години

Не използвам фейсбук.

45

Малко за политика

преди 2 години

До Фактите !: Нищо не си разбрал. Нито ДБ, нито ИБГНИ, нито БСП са искали министерски или зам. министерски постове. Но искат да знаят що за хора се предлагат. Чети: "биографиите на кандидатите за министерски постове са ключов въпрос. От тях хората могат да разберат дали един кандидат има капацитета да носи огромното обществено доверие, което се изисква за заемане на тези постове.

44

Анонимен

преди 2 години

Хайде платените слуги на руския шпионин Бойко Методиевич Борисов, спрете с нападкитецсрещу антикомунистите на Демократична България!!! Комунизмът умря!!! Демонтаж на паметника на Червената Армия в София!!! Иво Инджев - Президент!!!

43

Даа!

преди 2 години

Дългият е последователен , всяка вечер бе в политиката , много го подцениха играчите -политиканти !

42

Анонимен

преди 2 години

Ей, опашка на Прокопиев, ти ли искаш да диктуваш с 30 депутата. ИТН и ГЕРБ имат поотделно 2 пъти повече. ПРЕДАТЕЛЯТ СИ ОСТАВА ПРЕДАТЕЛ И ТОЙ ГО ПОКАЗА. СЕГА ЯСНО ЛИ Е ЗАЩО БОРИСОВ ГО Е ИЗРИТАЛ ОТ КАБИНЕТА СИ? Май накрая ще опрем до ГЕРБ. Нинова и тя ще изпее лебедовата си песен и ще слезе от небосклона и да си ходи на село при конете, да се облагороди малко от тях.

41

Анонимен

преди 2 години

За едно нещо е прав БойкоМетодиевич: За лошия материал. Прав е! Ако не гласува за пожарникар, материалът ще гласува за чалгар!!! А ние, нормалните българи? Ние къде да ходим?

40

Петър Делян

преди 2 години

РистЮ Бойкикев е обикновен слуга на Прокопиев и грантояд на Сорос и "фондация за Америка".Абсолютен безродник и интересчия и демагог.Заучава няколко фрази и ги повтаря като папагал,а Прокопиевите медии имат задачата да ги разпространяват и да ги извисяват като лозунги.С това иска да мине за много остроумен и интилигентен,но не му се получава номерът и му прозира селския тарикатлък.Отделно да вземе да се обръсне,не че ще стане по-красив,а да не прилича на четка за тоалетна.

39

НАЛЕ

преди 2 години

Да ама после Трифоноф виновен , както се изказа и Ристо Иванов , ИТН ще носят отговорност ако и ДБ бяха предловени за министри !

38

Анонимен

преди 2 години

Абе дайте му нещо на Христо, обещайте му нещо поне. Да се кротне, че дорде не стане главен прокурор земята ще запали.

37

Анонимен

преди 2 години

Не се обяснявай бе, кръгом и марш при Кунева и Каракачанов