76

Анонимен

преди 2 години

Ицо, Маджо цял ден те търси!! Не си му вдигал. Вземи му вдигни, може да е нещо важно. Че инъче Иво пак ще те прати да патролираш с лодката около Росенец.

75

Анонимен

преди 2 години

уж опитни политици, уж с биографии, уж обиграни, па Дългия Ви ошамари и направи за смех за нема и седмица, ама иначе чалгар бил, прос бил, незнам си к'во, ама немое си седнете на Д-то сега

74

М. М.

преди 2 години

Обещайте му нещо на Христо бе. Обещайте му поста на главен прокурор, излъжете го нещо..

73

Тест

преди 2 години

Добре е че ги има тия избори, да се види кои са българите с най-ниско IQ. Тва определено са ...

72

Анонимен

преди 2 години

Ристьо е адски абициран да стане главен прокурор. Поиска това от Бойко, докато му беше министър о го обичаше. Но Бойко го отсвири и Ристьо гневен хвърли оставка и се закани да затрие целия ГЕРБ. После отиде при Доганя със същото искане, но и Доган го отряза. Тогава Ицата събра апапите, грабна Знамето и превзе Росенец. Сега и при Слави удари на камък.. Ще видим как ще си отмъсти

71

Анонимен

преди 2 години

Този владее много добре дърдоризма и пустословизма. През всичките 12 години защо така никой не е коментирал и разследвал CV- тата на 31 бр министри от смените ,извършени от ББ?

70

Анонимен

преди 2 години

Постове и порцийки само пр Баце, при Дългия номерата не минават

69

Бойко и Слави

преди 2 години

До Анонимен 67: Бойко да подкрепи ИТН? И това ще стане - когато дойде ред да се гласува за въвеждане на изцяло мажоритарна избирателна система. Лаладжията на ГЕРБ Тома Биков подканяше за това още в предното (45-то) Народно събрание. Като се раздели страната само на едномандатни избирателни райони и от всеки ще излезе само по един депутат, тези който не получат най-много гласове ще имат депутат, а гласовете на другите се губят. И в НС - само ИТН, ГЕРБ и ДПС. Рай за Бойко, Слави и Доган.

68

Анонимен

преди 2 години

Да те шамароса така чалгаджия и ти да се пишеш от елита, взимай се махай, е така набутахте на чалгарите още 10 %

67

Анонимен

преди 2 години

Оказва се, че мантрата за промяната е пълна глупост. ГЕРБ си управляваха перфектно.Кое не беше наред при тяхното упатвление?

66

Анонимен

преди 2 години

ДБ е олигархична партия собственист на Иво Прокопиев.

65

до 54

преди 2 години

Какви са тия утопии, да вземат ИТН и ГЕРБ да направят правителство?И как ще стане, гербаджиите нямат никакъв интерес да управялват в момента, те искат друг да обере горчивия плод на управлението им 12г и след 2 години да речем да дойдат като 'освободители' и пак да застанат до бозките да доят и пият млекце.

64

Анонимен

преди 2 години

Пиникио да си ходи при джендърите в САЩ!

63

нещо бРъкаш

преди 2 години

До българин.....Кой сбърка , Дългият или Ристо , по-скоро е Ристо ?!

62

Надблюдател

преди 2 години

Трето поколение болшевишки изтърсак да говори за "пропаганда"...безценно! А пък за "личните нападки", ами Ристе, че на тебе само Бойко и Гешев ти бяха в устата бе! Само като ги отвореше и знаехме какво ще кажеш ! И още не си отговорил, знаеха ли НСО и Доган за "десанта" ти на Росенец, където направи наивниците на откровени балъци?

61

Анонимен

преди 2 години

Наигра ли се РистУ, наигра се :) айде сега ходи при Кунева и Каракачанов да си рИвете взаимно

60

КЛ

преди 2 години

"не може да се опитваш да налагаш диктат, особено ако имаш само 65 гласа".А с 34 гласа за ДБ, може ли. 'щото май вие извивахте ръце. Що не им казахте след консултациите с тях, че не им одобряате политиките и толкоз, ами се кумехте, "ще подкрепям, няма да подкрепям". Или искате като с Баце, гушвате се с ГЕРБ, разделяте баницата и всичко е ОК. Досега да бяхме вече насрочили дата за нови избори. к'во ги слушате платените гугутки на Баце. Само той реве, че трябвало спешно да се прави правителство.

59

българин

преди 2 години

Прав си Христо! Слави е свикнал както в шоуто си да командва! Затова и загуби! По лошото е,че още не осъзнава как и къде сгреши!!!

58

Бойко и Слави

преди 2 години

Бойко и Слави са две страни на една и съща монета. И двамата искат цялата власт. Помислете какво щеше да се получи ако последните избори бяха по мажоритарната избирателна система. В НС щеше да има само депутати от ИТН, ГЕРБ и ДПС. Рай за Слави, Бойко и Доган. Всички останали, които са гласували за други партии нямаше да имат представителство в НС. Какво е това. Демокрация? По-скоро нещо друго. Да не забравяме, че предстои само ИТН и ГЕРБ да гласуват заедно за мажоритарна избирателна система.

57

Анонимен

преди 2 години

Който иска някаква си промяна различна от ГЕРБ, знам не го слуша главата и има спешна нужда от профилактика. Никой не може да получи пълно мнозинство. Айде чао!