16

Анонимен

преди 2 години

какъв диктат Бойкикев, кажи ни защо се срамуваш от рода си, кажи гордо, че си комунист! С ГЕРБ нали сте ЕНП, защо не се срещна с тях и да им кажеш. Гласуваш с комунистите, кое демократичното, дори един ден нямаш в частния сектор. Точно като при комунизма на държавната хранилка

15

ИЗИ

преди 2 години

Ристю да каже,къде е излъгал Слави Трифунов?Нека го обори с факти или да го съди за лъжа.Ама не става,защото ще се докаже , че всичко е истина.Сега Бойкикев казва на истината опорки,лансирани от Пеевските медии,а опорките лансирани от Прокопиевите медии.?Ърм-мм?

14

Амчъкистанец

преди 2 години

Ицо питай Слави за частните концерти в Мултигруп да видим мyтpaтa какво ще ти каже!

13

Анонимен

преди 2 години

Ицак, в следващия парламент ще може да влезеш само като обслужващ персонал:)))))))))))))))))))

12

До 7

преди 2 години

Изключително точно казано- всички влязоха в парламента заради омразата към Борисов. Сега омразата е към тях, а Борисов пак ще управлява, което песни казано е много добра новина.

11

Смех

преди 2 години

Няма случай в световната история партия с 1/4 от депутатите в даден парламент да иска да управлява самостоятелно и да заставя всички останали партии да я подкрепят. Няма такива чалганаглеци.

10

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Куку-Бенд да доде да си прибере Слафчу,че вместо да...кука,взе да...грачи фалшиво и дразни слуховите...органи на населението.(платено...съобщение на ЦК на ДБ)

9

ПЛАВАКОРАБЧЕ

преди 2 години

той ристу комунисту майка си предаде, че за едната идея на Слави да се промени

8

Лъки

преди 2 години

Христо не е българин, личи му по физиономията

7

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам на Ицака, увърта.Министър е политическо назначение с цел да контролира посоката на работа на зам. министрите, които обикновенно вършат цялата работа.И поведението му по скоро прилича на вица с професор по история който изпитва студент по тема първа световна война. Студента подготвен: дата, причини, брой загинали. Професора го прекъсва: "Не така колега" "Загиналите поименно"

6

Анонимен

преди 2 години

Защото всички влязохте в парламента на гърба на Борисов... С омразата, която генерирахте сред голяма част от пpocтолюдието сега ви се връща тъпкано...

5

Анонимен

преди 2 години

Така е, а Слави не иска мажоритарна система защото няма да се класира изобщо, а истината е, че като му загина шоуто е тук за пари, но се е надценил както всеки добре изграден проостак.

4

Анонимен

преди 2 години

добре бе РистУ, като спомена биографии, я кажи с какво беше известен ти като стана министър в служебното правителство на Плевнелиев, освен с това че беше с отнето адвокатско разрешително, ама тогава не беше проблем, щото подпираше Баце

3

Анонимен

преди 2 години

Бегай бе съсел...и ти и чалгаря и Мая общата айде в небитието,че омръзнахте до немай къде.

2

Анонимен

преди 2 години

Прав е бившия министър от правителството на Бойко Борисов - не може да се налага диктат, когато има 65 депутата, но и още по-малко можеш да налагш доктат, когато имаш 34 депутата.

1

Анонимен

преди 2 години

Ох този модерен марксист откъде го измъкнахте? Отвратителен!