116

Красен

преди 2 години

Как Христо Иванов с изявени родители, които са били част от ЦК на БКП, се е събудил една сутрин и е казал: "Аз ще бъда демократ"? Това е направо смешно! Жалко е, че такива хора като него, които са политическите слуги на Иво Прокопиев, все още са в политиката!

115

ББ

преди 2 години

хаха...не съм гласувал за Да...за слави ама няма да се повтори,свалчовика...*** съм ви...или на моята или...Ада...демек по зло...от боко,Народа ми може да отприщи ада ...славчо...Народа ми е и Бог...и Дявол......Барбадос...е дупка...България е Рая...славчо се на.ра като опита да рекетира Народа на България..кога ни попита...как искаме да живеем?кой му е дал правото да ни казва как да живеем?...к.р.и на бойка...сбогом

114

USA

преди 2 години

ТОЯ Е ЗА БЕСЕНЕ НА ХАЛИТЕ У НЕДЕЛЯ У 12 САТА НА ОБЕДНО СЛУНЦЕ !

113

Асен

преди 2 години

А с 30 човека още по-малко, но за Христо Бойкикев това явно не важи!

112

Анонимен

преди 2 години

Ристю се чуди защо ги руча тия жабета.

111

За какво се бори ДБ

преди 2 години

Трети пол, джендерясване, предаване на историята ни на Скопие, отричане от род, родина, вяра и всякакъв суверенитет, възпитаване в национално самоунижение, пълно заробване на народа и територията ни от чуждия корпоративен капитал....

110

Анонимен

преди 2 години

Облизваше се и той за баница, ама сега ще вземе на Мойсей жезъла.

109

Анонимен

преди 2 години

И тоя и Мая сами отвратителни.

108

Анонимен

преди 2 години

Не минаха 3-те поста за премиер на Славчо, естествено те беха много изкрейзъли, да не обиждам с други български цветущи изрази....хихихихи :)) Сега иска да изчегърта политическата система, недоволен е....хахахаха :) Иначе ти Ристо си ми ясен, може да излъжеш само простолюдието :))

107

Анонимен

преди 2 години

Другаря Хр. Иванов, И. Костов, А. Атанасов и Прокопиев тръгнали да оправят България.. Не виждам с какво са по различни от тиквата и доган.. А на Божков адвокатката се оказа по глyпaва дори хаджигенов.. Мога да им кажа само, ДОВИЖДАНЕ!

106

Ристо Ванов

преди 2 години

Аз съм приятел с Меди Доганов. Организирахме цирк на един плаж и умните и красиви българи се вързаха и ни вкараха в парламента. Сега искаме и министерски постове, за да папкаме. Харесваме джендърите и сме приятели на Сорос.

105

Лайньо

преди 2 години

Слави няма мнозинство, можеха да го подкрепят картбланш, понеже по всяко време могат да го бутнат с вот на недоверие. Ама няма кокал баце

104

Ку40

преди 2 години

Слави може и на минус 5 % да се свие, ама *** ще се свие до 3 милиона. Мачкай бойко.

103

Анонимен

преди 2 години

Като човек не участвал в нито една политическа формация, и в нито един форум, който е имал за цел да избира или предлага министри, искам да кажа, че електората не избира министри. От тази позиция, с моите предпочитания, е редно да не занимавам никой, щото е загуба на време и празно приказване - словоблудство.

102

Саси

преди 2 години

До анинимния- всъщност се опитаха да осъдят Прокопиев, ама с неговите хора едва мина. Защо мислиш, че Ристю сака промени (или свои хора) в съдебната власт? И не я плюят ДБ- то за друго, а защото уж е демократична партия на най- големите *** от едно време са събрани вътре. Да не говорим, че феновете им сте с най- ниска онлайн култура, слагайки етикети на всички други избиратели- това, което ти си направиш, друг не може.

101

Анонимен

преди 2 години

Като човек набор почти на Петър Илиев, и човек живял дълги години в чужбина, мога да кажа че предпочитам за министър някой учил в хубав университет по света с посредствен успех, отколкото пълен отличник от тука. Просто много е подозрително пълен отличник във времената в които и аз учих в България.

100

наглост

преди 2 години

Не мога да повярвам, че живея в една държава с толкова прости и неуки хора като чалгарите. Не е възможно да са толкова ***. Просто не е възможно.

99

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление, че ГЕРБ, ДПС и ИТН плюят здраво по Демократична България и Христо Иванов. С едни и същи доводи. Да напомня, че ГЕРБ и ДПС имаха 12 години да осъдят Прокопиев за каквото искат. Като не са си свършили работата пак ли ДБ е виновна? Излиза, че ДБ е виновна въобще за хала на който се намираме. Ти да видиш! Сценаристите от ИТН са безгръбначни хорица, цял живот безропотно отразявали волята на феодала който ги храни. Какво очаквате от тях?

98

Ky40

преди 2 години

Щото пък с 20 депутата искаш 3 министерства.

97

Внимателно със Слви!

преди 2 години

До ПрожекторМоля,моля, за Слави или само хубаво/ако някой може да го открие/ или нищо , като за всеки друг мъртвец! Проекта му само ще се свива,докато достигне заветната подкрепа от 0,5% .Бе посредствен певец, почти виолист, противен водещ е сега вече ще е и бивш политик