173

Аз съм Т ъ п

преди 9 месеца

абе как се работи с 20 000 проби, потенциално заразени със смъртоносен вирус, в рамките на работен ден?! колко от времето през деня, се използва за вземане на предпазни мерки на хората в лабораторията?! какви са и тия мерки, като изпаренията от пробите ще са навсякъде във въздуха - тия хора как не се заразяват и умират, а само парички правят?!

172

Анонимен

преди 9 месеца

Да обвиняваш лекарите за пандемията е все едно да обвиняваш памперса, че си се насрал. Много плоско!

171

Анонимен

преди 9 месеца

Ами както всеки вторник положителните проби са много. В събота и неделя хората са най здрави

170

до 189

преди 9 месеца

за 8 часа, на 20 000 души не може само имената им да впишеш в компютъра!

169

Анонимен

преди 9 месеца

Всички говорите за пари, а не си мърдате пръста. Някой имал интерес да има пандемия, ми добре няма пандемия, тези болните да си седят вкъщи и да не вдигат бройката, защо са тръгнали на прегледи по болници. Все едно някой ги кара насила. То зависи от нас дали ще има пандемия или не, спрете да ходите по бониците и няма да има, спрете да звъните на линейка за тази "настинка"

168

Въпросче

преди 9 месеца

за 18 месеца има ли поне 1 медия, която ви показа колко времи отнема тестването на 1 пациент - от взимане на пробата, т.е. маскиране на медицинското лице, постовяне на ръкавици, приемане на пациента, даване на пробата на лаборанта, изследването й и т.н. и как се правят 20 000 проби за работен ден при такова положение?! Оставям на страна изобщо да си намерите 20 000 пациента, но това е друга тема...

167

до 185

преди 9 месеца

Отиди да работиш в спешна помощ и не пискай за пари. Хайде, отивай! И без това има недостиг на заетите в спешната помощ.

166

Анонимен

преди 9 месеца

До данъкоплатец Спешните медици и левче не заслужават. Време е да уволнят всички лекари участващи в ковид плаНдемията!

165

Darth shadow

преди 9 месеца

цирка с напомпани фалшиви бройки си го знаем. Антиковид движение!!!

164

данъкоплатец

преди 9 месеца

Днес, спешните медици вдигат стачка - ЗА ПАРИ! ЗА КОВИД - ПЛАЩАНИЯ!!! Кога ще ви светне лампата бееее - СЛЕПЦИ!

163

Анонимен

преди 9 месеца

Нали викаха ваксинорайте се, за да пазите старите си родителите. Сега какво стане? Не само, че не ги пазим, но и е възможно да им занесем заразна мутация. Браво на всички от НОЩ. .. Коварно излъгаха народа да си сложи отрови!

162

до 182

преди 9 месеца

Да бе! Повярвах ти! Някой случаен в интернет написал нещо си, как да не му повярвам!? Ти вярваш ли си?

161

данъкоплатец

преди 9 месеца

До до 175 20 ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА МИ СА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО - ПОВЯРВАЙ МИ, ЗНАМ ТОЧНО КАКВО ГОВОРЯ! ЗНАМ НАЙ-ДОБРЕ ОТ ВСИЧКИ ТУК ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС! Но.....щом сте такива разбирачи - плащайте и се страхувайте, плащайте....

160

до 176

преди 9 месеца

ако имаше Смъртоностна Пандемия от КОВИД, то всички Лаборанти в България да са измрели още при първите 10000 взети проби за изследване! т.е. да нямахме лаборатории и работници в тях от поне 1 години!!

159

чалгарочес

преди 9 месеца

селската пияницъ ни каза чи вирос немалу! аз на него ли да вервъм или на некви лекъре дека не съм испил ена рикия с тех? ти мени оважааш ли мъ?

158

до 175

преди 9 месеца

Разбирам, че не си запознат какво означава обществено здравеопазване и как то функционира.

157

Зелен чорап-чалгар

преди 9 месеца

Няма вирус ,Бойко го измисли !Кацаров и мангъра слушайте!

156

Не виждам болни

преди 9 месеца

Като има толкоз "заразени", да покажат един по телевизията, да видим как излежда.

155

Муахаха

преди 9 месеца

Задача за 3-ти клас, колко Лаборанта на 8 часов работен ден в Колко Лаборатории са необходими за да вземеш и изследваш 23 000 проби за КОВИД в рамките на деня?! При това да се Маскираш и сменяш ръкавиците след всеки потенциално заразен пациент?! След това да си в 4-то Ниво БиоЗащитен Костюм, докато ги изследваш, защото КОВИД е Паготен изискващ 4-то ниво на БиоЗащита... да не споменавам, къде са митническите документи за внос на тези 100-ци хиляди тестове и ръкавици....

154

данъкоплатец

преди 9 месеца

До до 163Не говори гл.уппости - Това, което плащаме на полицаи и учители са ЗАПЛАТИ!!!! В този случай говорим за временни плащания - това е проблема! Има Ковид - има пари, няма Ковид - няма пари! Болницине имат ИНТЕРЕС ПАНДЕМИЯТА ДА НЕ СВЪРШВА!!!! И ТОВА БЕЗУМИЕ СЕ ПЛАЩА С НАШИТЕ ПАРИ!