9

Анонимен Хаджигенов

преди 2 години

вече и диарея да имаш ще кажат ковид за бройки и пари

8

Анонимен 123

преди 2 години

Някой тестове, и данни са от събота и неделя. Села и по малки градове. Просто ги казват в понеделник. И днес са много повече това е....

7

Слави Трифонов

преди 2 години

казват прогноза излиза защо не са точни така и с икономиката ни

6

Почиващ

преди 2 години

Нормално. По морето не се спазват никакви мерки, маски не се носят, дискотеките са препълнени, заведенията са препълнени, а не на 50%. Дано тази седмица да се затегнат мерките, иначе септември пак учениците ще го отнесат дистанционно, това което ни надроби бизнеса у нас.

5

Анонимен

преди 2 години

И пак сензация за сутрешните блокове и ***.

4

Анонимен

преди 2 години

Благодарим на министъра на здравеопазването от правителството на Радев. Да каже колко от тези новозаразени имат ваксини. Мълчи като риба- защото ваксините предпазват.

3

Анонимен

преди 2 години

94 болни са в интензивни отделения,нарастват,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,не са открили всичките.Всички ще се заразят обаче и то не по веднъж,неизбежно е въпрос на време е.Ваксинацията върви бавно.Този вирус е направен в лаборатория от човек-факт!

2

Анонимен

преди 2 години

Първи

1

Уфф

преди 2 години

Не ви увряха главите, че много от резултатите от събота и неделя се отчитат в понеделник и винаги във вторник има пик. Инъче вълната си расте, ама плавно.