209

Смях!

преди 2 години

Стига с фалшивите статистики, само и само да ни ваксинирате !!! Няма да стане !!! Гответе се за сериозни мерки, ако продължавате !!!

208

Анонимен

преди 2 години

Голям скок на слабоумието на журналястите има регистриран по целият свят.Крайно време е да се вземат мерки за лоботомия!

207

До 225

преди 2 години

Някой диабетик , който се е разболял от ковид пневмония какво се пише в акта? Умрял от диабет ли? Пише се ковид. Ако не е бил вируса, е щял да изкара още 30-40 години...

206

До 225

преди 2 години

Тези, които са с рак сигурно са щели да си живеят още няколко години , ако не са били хванали ковида. Ковид като е причинил смъртта , ковид се пише в смъртния акт.

205

Уве

преди 2 години

Ковид е индулгенция срещу евентуални претенции. А и заразените не са 300000, а поне 5 пъти повече. Процентът се изчислява спрямо заразените, а не спрямо официално излекуваните. Имаме само едно относително твърдо число - на починалите с ковид. При това липсват данни от пост мортем тестове.

204

Факт

преди 2 години

До 220 Сашко === Ти понеже не си ваксиниран като нормалните хора, разнасяш заразата и ние нормалните не може да си свиркаме спокойно. На теб дали ти сложиха обеца с номер, като на добитъка, че не си ваксиниран, за да си личи отдалече, че си от стадото?

203

Анонимен

преди 2 години

До 223 Какво да смята подадени ми цифри.Ако съм на подходящ пост мога да напиша,че починалите са 30000.Кой ще ги провери?Да не говорим за фалшиви смъртни актове.Аз лично знам за два случая,направи си сметка колко са в действителност.Починала от рак на стомаха по време на операцията я пишат с ковид,защото имала температура преди това.Майката на мой познат беше.На друг познат близък същата работа.Умира от рак-пишат ковид,че имал симптоми.

202

Манипулация

преди 2 години

Днес при отразяване на протеста на спешните медици по телевизията, един от тях сподели че разнасят по часове германци и датчани по болниците докато им намерят место в ковид отделенията. И чужденците които са на почивка ги вписваме в националния регистър, а уж са ваксинирани и са с привилегии...привилегии да заразяват.

201

До 214

преди 2 години

В България процента на починалите не е като в цял свят и е ясно защо - застаряло население. Имаме 399110 излекувани и 18278 починали. Смятай сам процента!

200

Манипулация

преди 2 години

Минавам само да ви кажа, че не ви вярвам на изнесената информация. Всичко е една огромна манипулация, престъпление срещу човечеството и всикчи медии сте съучастници в този геноцид. Хора, не си инжектирайте графеновия оксид в телата, не участвайте безвъзмездно в медицински експеримент на ваша отговорност. На сатанистите дните им са преброени, те са в паника! Vive la resistance!

199

До Анонимен 213

преди 2 години

Ей, плиткоумно и забравливо племе сме българите. Пак търсиш под вола теле. 22-23хил теста се правят , защото е пика на летните отпуски и много българи са си направили резервации за Гърция и други места , където искат PCR. Толкова ли е трудно да се сетиш?

198

Сашко

преди 2 години

До ИванТи нали си ваксиниран, кво те боли, дали аз и останалите нормални не сме ваксинирани, може да си свиркаш спокойно. И дали ти сложиха обеца с номер, като на добитъка, за да си личи отдалече, че си *** кравар

197

До 212

преди 2 години

А прави ли ти впечатление, че тогава бяха само PCR тестове, а сега бързите тестове са 2-3 пъти повече от PCR тестовете? За вчера - 5294 PCR теста и 17989 бързи теста.

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 210 Връщат се болни с летен грип,който в момента бушува.Не е ковид.Преди няколко дни имаше статия за него.Бях изненадан да прочета,че имало и други грипове.Иначе симптомите са подобни-висока температура,отпадналост,кашлица и т.н.Една позната го изкара тоста тежко.С две ваксини на Модерна сложени преди месец и отгоре.Всички тестове за ковид са били отрицателни,включително и кръвен.

195

иии

преди 2 години

До Анонименвлезте на сайта на НЗОК- здравна каса. Всяка седмица там по области и по болници/поименно/, се публикуват данни подадени от самите болници. Ще видите всяка болница колко легла има, колко от тях са заети, включително и колко с пациенти с ков.д. Доста е интересна статистиката. После от данните за деня извадете хоспитализираните/настанените в болница от предния ден/, от хоспитализираните днес - разликата е бройката на реално разболелите се /ако не са приети от страх/ това е истината.

194

Иван

преди 2 години

Ниско интелигентните хора не се ваксинираха и сега всички ще патиме....

193

Анонимен

преди 2 години

до 209 Къде видя тази смътност от 6%???В цял свят е 2% само в БГ 6% ги изкара.Това,че пишат всеки починал от ковид,не означава,че е истина.

192

До 209

преди 2 години

При Делта смъртността е по-ниска като цяло, защото вариантът е 40-60% по-заразен, което не е чудно при 1000 пъти по-висок вирусен товар. При младите под 50 год. обаче смъртността е по-висока. И симптомите са по-тежки.

191

До 209

преди 2 години

Поизсилваш се. Възрастните над 70 години, които са заразени и регистрирани в системата са около 72000. 80% от 72000 са 57600, а по официални данни починалите са 18278 човека. Вярно е, че най-възрастните повече умират от вируса - при хората над 90 години всеки трети заразен, при хората над 80 години всеки пети заразен, при хората на възраст 70-79 години един всеки седем и половина заразени, при 60-69 годишните един на всеки 17 заразени и т.н. Това е според данните за около 40% от починалите.

190

Анонимен

преди 2 години

Цели семейства се връщат от Бетономорието и лягат болни. Ковидарниците са по морето, където е тъпканица и тотална вакханалия!