213

Смях!

преди 9 месеца

Стига с фалшивите статистики, само и само да ни ваксинирате !!! Няма да стане !!! Гответе се за сериозни мерки, ако продължавате !!!

212

Анонимен

преди 9 месеца

Голям скок на слабоумието на журналястите има регистриран по целият свят.Крайно време е да се вземат мерки за лоботомия!

211

Договор с Файсър

преди 9 месеца

1. Да се откаже от суверенитета на активите си в чужбина в полза на Pfizer.2. Да не прилага вътрешното си законодателство спрямо дружеството.3. Да не санкционира Pfizer за забавянето на доставките на ваксини.4. Да освободи Pfizer от всякаква гражданска отговорност за странични реакции.

210

До 225

преди 9 месеца

Някой диабетик , който се е разболял от ковид пневмония какво се пише в акта? Умрял от диабет ли? Пише се ковид. Ако не е бил вируса, е щял да изкара още 30-40 години...

209

До 225

преди 9 месеца

Тези, които са с рак сигурно са щели да си живеят още няколко години , ако не са били хванали ковида. Ковид като е причинил смъртта , ковид се пише в смъртния акт.

208

Уве

преди 9 месеца

Ковид е индулгенция срещу евентуални претенции. А и заразените не са 300000, а поне 5 пъти повече. Процентът се изчислява спрямо заразените, а не спрямо официално излекуваните. Имаме само едно относително твърдо число - на починалите с ковид. При това липсват данни от пост мортем тестове.

207

Факт

преди 9 месеца

До 220 Сашко === Ти понеже не си ваксиниран като нормалните хора, разнасяш заразата и ние нормалните не може да си свиркаме спокойно. На теб дали ти сложиха обеца с номер, като на добитъка, че не си ваксиниран, за да си личи отдалече, че си от стадото?

206

Анонимен

преди 9 месеца

До 223 Какво да смята подадени ми цифри.Ако съм на подходящ пост мога да напиша,че починалите са 30000.Кой ще ги провери?Да не говорим за фалшиви смъртни актове.Аз лично знам за два случая,направи си сметка колко са в действителност.Починала от рак на стомаха по време на операцията я пишат с ковид,защото имала температура преди това.Майката на мой познат беше.На друг познат близък същата работа.Умира от рак-пишат ковид,че имал симптоми.

205

Манипулация

преди 9 месеца

Днес при отразяване на протеста на спешните медици по телевизията, един от тях сподели че разнасят по часове германци и датчани по болниците докато им намерят место в ковид отделенията. И чужденците които са на почивка ги вписваме в националния регистър, а уж са ваксинирани и са с привилегии...привилегии да заразяват.

204

До 214

преди 9 месеца

В България процента на починалите не е като в цял свят и е ясно защо - застаряло население. Имаме 399110 излекувани и 18278 починали. Смятай сам процента!

203

Манипулация

преди 9 месеца

Минавам само да ви кажа, че не ви вярвам на изнесената информация. Всичко е една огромна манипулация, престъпление срещу човечеството и всикчи медии сте съучастници в този геноцид. Хора, не си инжектирайте графеновия оксид в телата, не участвайте безвъзмездно в медицински експеримент на ваша отговорност. На сатанистите дните им са преброени, те са в паника! Vive la resistance!

202

До Анонимен 213

преди 9 месеца

Ей, плиткоумно и забравливо племе сме българите. Пак търсиш под вола теле. 22-23хил теста се правят , защото е пика на летните отпуски и много българи са си направили резервации за Гърция и други места , където искат PCR. Толкова ли е трудно да се сетиш?

201

Сашко

преди 9 месеца

До ИванТи нали си ваксиниран, кво те боли, дали аз и останалите нормални не сме ваксинирани, може да си свиркаш спокойно. И дали ти сложиха обеца с номер, като на добитъка, за да си личи отдалече, че си *** кравар

200

До 212

преди 9 месеца

А прави ли ти впечатление, че тогава бяха само PCR тестове, а сега бързите тестове са 2-3 пъти повече от PCR тестовете? За вчера - 5294 PCR теста и 17989 бързи теста.

199

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 210 Връщат се болни с летен грип,който в момента бушува.Не е ковид.Преди няколко дни имаше статия за него.Бях изненадан да прочета,че имало и други грипове.Иначе симптомите са подобни-висока температура,отпадналост,кашлица и т.н.Една позната го изкара тоста тежко.С две ваксини на Модерна сложени преди месец и отгоре.Всички тестове за ковид са били отрицателни,включително и кръвен.

198

иии

преди 9 месеца

До Анонименвлезте на сайта на НЗОК- здравна каса. Всяка седмица там по области и по болници/поименно/, се публикуват данни подадени от самите болници. Ще видите всяка болница колко легла има, колко от тях са заети, включително и колко с пациенти с ков.д. Доста е интересна статистиката. После от данните за деня извадете хоспитализираните/настанените в болница от предния ден/, от хоспитализираните днес - разликата е бройката на реално разболелите се /ако не са приети от страх/ това е истината.

197

Иван

преди 9 месеца

Ниско интелигентните хора не се ваксинираха и сега всички ще патиме....

196

Анонимен

преди 9 месеца

до 209 Къде видя тази смътност от 6%???В цял свят е 2% само в БГ 6% ги изкара.Това,че пишат всеки починал от ковид,не означава,че е истина.

195

До 209

преди 9 месеца

При Делта смъртността е по-ниска като цяло, защото вариантът е 40-60% по-заразен, което не е чудно при 1000 пъти по-висок вирусен товар. При младите под 50 год. обаче смъртността е по-висока. И симптомите са по-тежки.

194

До 209

преди 9 месеца

Поизсилваш се. Възрастните над 70 години, които са заразени и регистрирани в системата са около 72000. 80% от 72000 са 57600, а по официални данни починалите са 18278 човека. Вярно е, че най-възрастните повече умират от вируса - при хората над 90 години всеки трети заразен, при хората над 80 години всеки пети заразен, при хората на възраст 70-79 години един всеки седем и половина заразени, при 60-69 годишните един на всеки 17 заразени и т.н. Това е според данните за около 40% от починалите.