233

Аа?

преди 9 месеца

Дали? СКОРО СЕ ВИЖДАМ НА ПЛОЩАДА сред хиляди озверели и истински хора с бухалки , и ще преследваме познайте кой- ***,кунчо,тикви,чалгари, професорчета ,абе все утайката на света! Пфуу

232

Анонимен

преди 9 месеца

Голям скок на новозаразените у нас: - Заглавие на статия следващия вторник .

231

Не се ваксинирайте!

преди 9 месеца

На стълбите пред болниците има място.

230

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 247 Ами така им било писано бе човек.Мой приятел почина на 42г от инсулт..Моя позната на 43 от чернодробна недостатъчност...Преди ковид истерията.За такива като тях какво да кажем...Съдба,колкото и гадно да звучи.Ти знаеш ли какво те чака и дали утре няма да те блъсне кола или да получиш инфаркт или инсулт...

229

ВЪРБАН БРЯСТОВ

преди 9 месеца

НОВА ВЪЛНА СТЪКМИСТИКИ, ЛЪЖИ, ИНСИНУАЦИИ. НА МЕН ТОВА МИ ХАРЕСВА. ВСИЧКИ ЩЕ РАЗБЕРАТ КОЛКО ЛЪЖЛИВИ СА МЕДИИТЕ.

228

Д-р Менгеле

преди 9 месеца

Антиваксаджиите да слушат тържествени погребални маршове. Н.В. Ковид-19 продължава да си върши добре работата, осовобождавайки човечеството от ненужния матрял.

227

До 246

преди 9 месеца

И защо да не изкара още 30-40 години, ако е някой на 20-30 годишна възраст или на 30-40 годишна възраст, че даже повече. Преди време съобщиха, че средната продължителност на живота в България била спаднала с година и половина заради вируса. Тогава пресметнах, че починалите са можели да живеят средно още 13 години и половина, кой повече, кой по-малко.

226

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера е починал мъж на 53 години и две жени на по 62 години. Те защо да не могат да поживеят още 30 години, ако не беше вируса? Обикновено има и по-млади, които са сред починалите. Страхуващите се от ваксиниране винаги говорят за най-възрастните сред починалите, а не за най-младите.

225

До До 225

преди 9 месеца

Мда, точно 30-40 години е щял да изкара. Особено ако е бил на 60-70 години. А забравих, че ваксинираните се мислят за безсмъртни.

224

Анонимен

преди 9 месеца

От къде толкова много?Кой глупендьр ходи да се тества?

223

Анонимен

преди 9 месеца

Химнът на българският лекар: Пуст всегда будет ковид,................... пуст всегда будет бонус,.................... пуст всегда буду я......................Пейте им я, когато ги срещнете.

222

Анонимен

преди 9 месеца

На белата мафия и аресаа ковит-кинтите и сега се чудат кво да измислат...

221

Анонимен

преди 9 месеца

Експертите казваха че слънчевите лъчи ще убиват вируса пък нещо друга се случва

220

do 239

преди 9 месеца

https://timesofisrael/over-5000-new-coronavirus-cases-confirmed-monday-as-new-limits-mulled/ Къде я пише тази статистика?

219

Анонимен

преди 9 месеца

До Solar PowerТи май от многото пауър си слънчасал. Та пишеш такива глупости. Я вземи се скрий някъде на сянка, докато ти мине.

218

Анонимен

преди 9 месеца

The times of Israel Публикация от днес.:Над 5000 нови случая на коронавирус бяха потвърдени в понеделник. Публикуваните в понеделник данни на здравното министерство на Израел показват, че напълно ваксинираните лица съставляват повечето от новите случаи и повечето от хоспитализираните в средно тежко или тежко състояние.

217

Solar Power

преди 9 месеца

До Договор с Файсър: Стига си се филмирал. Файзър акциите им не са нагоре даже на предния пик пропаднаха. Така,че тролските ти глупости не вървят. Хора просто се ваксинирайте и не давайте шанс на вируса ! Дайте си шанс на организма да има 3-4 дни преднина в изработката на антитела ако се заразите. Това е цялата работа ! Ваксинираните имат няколко дни преднина и знаят какви тела да направят :)

216

Анонимен

преди 9 месеца

Ясно е, че заради вируса страхуващите се да се ваксинират намаляват значително по-бързо от ваксинираните. Това увеличава страха им и те още по-бързо намаляват.

215

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. Да идва тази вълна и да се приключва, антиваксърите да блокират болниците за хора с други патологии, после да се чудят защо е станало така.

214

Факт

преди 9 месеца

До 227 Уве -- Бъркаш разбира се. Починалите от Ковид-19 може и да са три пъти повече, съдейки по надвишената смъртност, така че и официалния брой на починалите не е твърдо число. Колко са заразените, само един бог знае и затова стъпваме на официалната бройка. Процентът на починалите няма как да се смята от броя на заразените, защото епидемията не е приключила. Затова се смята от броя на приключилите с болестта - оздравяли или починали. Ако имаш 2 милиона заразени в последните дни какво правиш?