148

До Додо

преди 5 месеца

Маските у нас са задължителни за всички на закрито и като отговорен и ваксиниран гражданин никога не съм ги сваляла на закрито обществено място, но влез в някой софийски мол да видиш какво става - едни без маски, други с маски под носа, трети с маски на брадата, все пак преобладават носещите правилно маска клиенти, но не и продавачи.

147

Додо

преди 5 месеца

Докога ще се крие бройката на така наречените Напълно Ваксинирани, от общата бройка новозаразени и починали? Да не би пък умишлено да го правите, защото инак ще рухне мита за "Ваксината"? Защото вчера дори и американското CDC излезе със становище, че така наречената "Ваксина" не предпазва от заразяване и разпространение с Делта щама, поради което върнаха маските за Напълно Ваксинирани в много щати на САЩ? Това е лесно проверима, обществено достъпна информация! .

146

Клоунски Свят

преди 5 месеца

До Анонимен -яко въртат PCR-итеДори и не ги въртят - точно в началото на предната вЪлна един приятел го карантинираха САМО С БРЪЗ ТЕСТ У БОЛНИЦАТА - НИТО PCR ,НИТО АНТИГЕНЕН.ЖиПи-то му направо го рапортува и го отнесе целото му семейство понеже са под един покрив.Интересен факт - тогава им трябваха бройки, сега също

145

Анонимен

преди 5 месеца

ПРОДАВАМ ВАКСИНА ОТ ЧРЕВНИ ОТПАДЪЦИ ОТ КОСТЕНУРКА. 100% ЕФЕКТИВНОСТ. ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД - 6ч. ОЗДРАВИТЕЛЕН ПЕРИОД - 36ч С ВИСОКА 39-40 ЦЕЛЗИЯ ТЕМПЕРАТУРА. ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВЯНЕ 42-48ч ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ДОЗАТА ПЕРОРАЛНО. ЦЕНА ПО СПОРАЗУМЕНИЕ.

144

Умопомрачение

преди 5 месеца

Преследва всички хора. След 5 години когато ков-дисидентите бъдат изчистени, а останалите модерни, но открито роби, ще ривете защо сте плюли по невярващите "антиваксъри". Тази есен не сте ли по улиците, живота ви свършва. Който не вярва на предупреждения е орисан да го преживее.

143

До 141

преди 5 месеца

Хоспигализирани 987 души . Не можеш ли да четеш? Всички, които са в болница са с двустранни пневмонии и на кислород. Ахмак!

142

Т

преди 5 месеца

По добре да се подиграваме отколкото да се депресираме и да седнем да ревем. Живота и без това е постоянен риск. Докато се пазиш от вируса може да умреш от нещо друго. Хората умират постоянно. Секунда невнимание и после цял живот си умрял. Хахах

141

Анонимен

преди 5 месеца

Със смъртта и здравето шега не бива да се прави. Приемете достойно реалността и не избивайте страха си уж подигравайки се на вируса и последиците от него. Бъдете хора!

140

Анонимен

преди 5 месеца

През януари 2021 третата вълна започна както сега тази четвърта вълна. Тогава починаха по официални данни към 10000 човека, но надвишената смъртност беше около 30000 починали. Сега колко ли хора ще умрат?

139

Анонимен

преди 5 месеца

Тези 17000 теста са малко. Трябва тестовете да са толкова, че положителните да са под 1% от тях

138

Анонимен

преди 5 месеца

Вече от министерството ще отварят и психо клиники за хора обсебени от ковид и страхуващи се да се ваксинират.

137

ЧИБА БЕ!

преди 5 месеца

КЪШ.

136

Харабейшио

преди 5 месеца

Кои са тези 16 000 тествани на ден? Смях в залата! На мен отдавна ми е забавно!

135

Анонимен

преди 5 месеца

Хаха яко въртят PCR на грешните обороти. Сигурно повечето случай са констатирани в лабораторията на болниците. Само там стават врътките, защото лаборантите вземат доста добри бонуси

134

Споко ве

преди 5 месеца

Кацаров владее силата!Ще оправи всичко!

133

Анонимен

преди 5 месеца

Виновни са рептилите. А ализирайте какво става навън. Жега ,сухо , идеално за гущери и змии. А за нас хората ковид.

132

Анонимен

преди 5 месеца

Сталин щеше да реши проблема с вируса. Има човек ,има вирус. Няма човек ,няма болен с вирус.

131

Руски отшелник

преди 5 месеца

Грешка е тая консуматорска алчна популация. И сега земята ще се изчисти. А Господ ви беше дал всичко за да живеете в рая . А вие коли , пари и имане .

130

redordead

преди 5 месеца

Всички си мисля, че това е план на Бил Гейтс, но грешат! Това е план на Мъск - нали иска да има интернет свързаност по целия свят? Ами така като ни чипират и всчки човек ще стане 5Г клетка и ще излъчва сигнал...Дори така ще направи ненужни мобилните компании и нтернет доставчиците! Алелуя! Безплатни услуги за всчики!

129

Един на миля

преди 5 месеца

Разпространението на вируса има връзка с индекса на глобалното затопляне. Та мисля че някой се опитва да спаси планетата за елита.