151

Анонимен

преди 2 години

Разбира се , че заразените се увеличават и то планово ! А планът трябва да се изпълнява !И май ще е петилетен ! Засега ...

150

Анонимен

преди 2 години

То се увеличават доста и пострадалите от ваксина в 23 държави от ЕС. EU/EEA/Switzerland to 31 July 2021 20,595 Covid-19 injection related deaths and over 1.94 million injuries, per EudraVigilance Database.

149

Анонимен

преди 2 години

Какви вълни бълнуват? Нищо ни няма! Ако вируса беше опасен щяхме да се бием за ваксини. Аи стига издухвахте народа.

148

Анонимен

преди 2 години

17% българи са ваксинирани. Нищожен % . Ще има яко цунами. Но както се разбра, 70% от бг лекари са ваксинирани. Нали изисквахте първо лекарите да се ваксинират, ами ето-ваксинирани са. А в Европа 90% от лекарите са ваксинирани.

147

Светозар

преди 2 години

Не на ковид - ваксинацията !

146

Анонимен

преди 2 години

Добре че няма залози за познаване на бройки заразени - едни хора винаги ще печелят с точно познат резултат.

145

gadatel

преди 2 години

в понеделник очаквайте Кунчо с потресаващи прогнози и се скрийте под леглото ама да сте ваксинирани

144

до 160

преди 2 години

Половин година едно и също нещо пишеш. Нямало как, не искал. Пич, не ни интересува! Стига с този развален грамофон.

143

Анонимен

преди 2 години

В София има ентеровирус и като се замъкнат столичани по морето го разнасят.

142

Анонимен

преди 2 години

Започнаха да се прибират паралиите от гръчко и проказата тръгна.

141

Анонимен

преди 2 години

Няма как да ме накарат да си сложа нещо,наречено ваксина,след като самите производители не желаят да поемат отговорност за неговата безвредност,а дори още по-зле: искат изричоно съгласие от моя страна!!!Ами те дори и търговците на наркотици,поемат някакъм ангажимен към стоката,която продават!А обикновенния-сезонен грип,къде изчезна ?

140

неграмотник

преди 2 години

До Клоунски Свят....Тези данни са интересни...но българския език ти куца...Множествено число не се пише с "Й"...аретлик!!!!!

139

стига бе ей

преди 2 години

СТИГА-А-А-А-А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

138

Анонимен

преди 2 години

като по план

137

Анонимен

преди 2 години

До Клоунски СвятВерсий и и Медий някакви богове ли са или българският език не Ви е роден?

136

До Клоунски свят

преди 2 години

Ти мен не ме мисли. Едва ли познаваш друг човек, който да не е вдигал температура цели 35 г., да не боледува от грип и никога през живота си да не е имал пневмония, бронхит, ларингит и подобни болести.Мислиш ли, че това е случайно или правя нещо, за което на повечето хора им липсва воля?

135

Клоунски Свят

преди 2 години

До ДодоПо-интересно е статия из израелските медий - интервю с един от местните корона-специалисти - доктора си казва ясно че от хоспитализираните ,70% са НАПЪЛНО ваксани.Още по-интересна е информацията от Англия - обновен ПДФ от вчера, публично достъпен.Данни към 23 Юли (мисля на седмична база или двуседмична)742 сгънали от всички версий, от тях - 253 неваксинирани, 402 С ДВЕ ДОЗИ- останалото - с 1 доза.

134

До Додо

преди 2 години

Маските у нас са задължителни за всички на закрито и като отговорен и ваксиниран гражданин никога не съм ги сваляла на закрито обществено място, но влез в някой софийски мол да видиш какво става - едни без маски, други с маски под носа, трети с маски на брадата, все пак преобладават носещите правилно маска клиенти, но не и продавачи.

133

Додо

преди 2 години

Докога ще се крие бройката на така наречените Напълно Ваксинирани, от общата бройка новозаразени и починали? Да не би пък умишлено да го правите, защото инак ще рухне мита за "Ваксината"? Защото вчера дори и американското CDC излезе със становище, че така наречената "Ваксина" не предпазва от заразяване и разпространение с Делта щама, поради което върнаха маските за Напълно Ваксинирани в много щати на САЩ? Това е лесно проверима, обществено достъпна информация! .

132

Клоунски Свят

преди 2 години

До Анонимен -яко въртат PCR-итеДори и не ги въртят - точно в началото на предната вЪлна един приятел го карантинираха САМО С БРЪЗ ТЕСТ У БОЛНИЦАТА - НИТО PCR ,НИТО АНТИГЕНЕН.ЖиПи-то му направо го рапортува и го отнесе целото му семейство понеже са под един покрив.Интересен факт - тогава им трябваха бройки, сега също