91

Анонимен

преди 2 години

Две дози файзер ей тука в Германия. След първата на другия ден лека умора, след втората на другия ден по значителна умора. От това ли ви е страх бе, Страхливци???

90

Анонимен

преди 2 години

До 116: Щот не знаем кво има във ваксината. И щот ни карат да се подписваме, че сме съгласни да пукнем от нея.

89

Анонимен

преди 2 години

Ваксината стимулира имунната ни система да изработи защитата срещу вируса. Пак имунната ни система е тази , която се справя . Който има снижен имунитет поради старост, химиотерапия или други причини ,не прави достатъчна защита и от ваксина. Механизмът е-подава се информация с възлов ангиген/част/ от вируса и имунитетът реагира. При среща с ковид, има готови "войници" да го унищожават. Нищо странно/ конспиративно/ извънземно. Защо ви е страх толкова нз.

88

Веднъж и завинаги

преди 2 години

От лабораторен докторНе е вярно ,че ПСР тестовете не различават Ковид-19 от инфлуенца(грип).Истината е,че някои от първите бързи АНТИГЕННИ тестове не бяха достатъчно чувствителни.Това,че сега оттеглят ПСР Ковид-19 от употреба е по друга причина.С настъпването на хладните месеци е препоръчителен т.н. мутиплекс модел-тоест ПСР тестове ,които тестват едновременно и за Ковид и за Грип.

87

ИСТИНАТА

преди 2 години

ТОВА НЕ Е НОВИНА СЛЕД 50 000 ТОВА ЩЕ Е НОВИНА.ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ СЕ ПИШЕ ДО 50 000

86

Анонимен

преди 2 години

аз се ваксинирах и от томболата ми се падна кола, отделно от щаба ни дадоха на семейството 9 хиляди лева, доволни сме, лежиме си тука на плажа първа линия пълен лукс, но ви разбирам и тия дето не искате, уважавам избора ви.

85

Анонимен

преди 2 години

До 107Ако бог е дал имунна система на хората дето може да се пребори със всичко,защо хората са живеели по до 50 години(не говорим за изключенията),защо детската смъртност е била толкова висока ?Бог/природа/вселена ни е също дала способността и интелигентността да мислим и начини да подсилваме и регулираме процесите в нашето тяло.С едно нещо съм съгласна-лекарствата не са единствения отговор.

84

Карабаджакова

преди 2 години

Всъщност, дали е време вече да се страхуваме или да изчакаме още малко?

83

Думкайти са Дарик

преди 2 години

Смятайте колко са жалки родните мисирко-смрадове в журналистиката ни, вече даже организират томболи с награди за ваксинираните, зарибяват хората само и само да ги инжектират с тия чорби и бульони.Най- продажните смрадове са родните репортери.

82

Анонимен

преди 2 години

Ако ли и да станат 50 000 на ден, мнението ми за ваксината няма да се промени с една сто-милионна част, ок ? Бог е дал на хората имунна система, разсъдъчна дейност и хиляди природни методи за лечение. Разбира се, модерните "доктори", "професори" и "академици" говорят с надсмешка и презрение за такива методи, понеже е трудно да печелят от това.

81

Дарик-мисирок

преди 2 години

С ваксина срещу Ковид 19 преборих тежка форма на ***, ваксинирайте се всички!

80

Случаен минувач

преди 2 години

Ох, престанете да плашите бе, да ви ***. Лято е, хората си почиват, хапват си дини и пъпеши, никой не иска да ви слуша плашенето! Поне почнете от есента, от октомври нататък да плашите!

79

Ясновидец си , ясно

преди 2 години

До факти- Ти от къде знаеш, че всички заразени са били без ваксина? От къде я черпиш тази информация? Аз пък ти казвам, че колкото повече ваксинирани има, толкова повече и заразени има. Виж статистика от други страни. Случайност? Не, не мисля. Чети, информирай се и след това пиши глупости.

78

Анонимен

преди 2 години

аз се ваксинирах, от щаба ми дадоха 3 хиляди лева и ваучер за почивка на слънчев бряг първа линия топ. тука си лежиме а вие си бачкайте

77

Анонимен

преди 2 години

До Дядо Соци - Как къде? До един хотел има офиси с 1000 човека които са за пропагандата в цяла Европа. Разрови се в нета и ще разбереш.

76

Анонимен

преди 2 години

Вчера починалите бяха 14, днес са 8.

75

факти

преди 2 години

549 заразени и всички до един са били без ваксина. брой заразени ваксинирани 0. случайно да?

74

Е, па...

преди 2 години

Аха! Увеличават се... До 17.08 трябва да се изпълни едно пророчество, с едни обявени бройки. До края на септември трябва друго пророчество да се сбъдне, а около президентските избори - трето. И така- до края на света. Някой дава ли си сметка, че животът ни, такъв, какъвто е бил преди март 2020 година вече никога няма да е същият? Епицентърът на всичко е и ще бъде ковид. Първо бяха маските и дезинфектантите, после ваксините, след това - Божа работа! Народе!?!?

73

Лумкайти са!

преди 2 години

УВЕЛИЧАВА СЕ НА МАЙКА ВИ ***. НЕ СПРЯХТЕ ДА ЗОМБИРАТЕ И ПСИХЯСВАТЕ ХОРАТА, *** ДОЛНИ, МАЙКА ВИ КУЧА В *** ДА ***.

72

Анонимен

преди 2 години

До факти 89. Как да има починали ваксинирани, това не е ваксина?!