71

НЕ

преди 2 години

До Факт ОЗНАЧАВА;ЗАЩОТО 50% от НАСЕЛЕНИЕТО ГО Е ПРЕБОЛЕДУВАЛО И ИМА ИМУНИТЕТ

70

От 88

преди 2 години

Написах цига-нска. Явно тая думичка не е политкоректна. Позор за българската журналистика.

69

факти

преди 2 години

скок на умрелите с почти 50% за един ден. починали ваксинирани няма.

68

Анонимен

преди 2 години

На ден по 20 статии за тази измислена пандемия. От сутрин до вечер. Вие журналистите, списващи тези статии сте позор за тази професия. Има къде по важни теми - *** престъпност, вдигане на цените на хранителните продукти, престъпно ниски пенсии, ограбващи концесии!

67

Анонимен

преди 2 години

1. Ваксинираните заразяват ли?Да, факт. 2. ПСР тестовете различават ли грип от Ковид-19?Не, факт.3. Ще се отпускат ли повече пари за клиничната пътека Ковид?Да, предстоящ факт.

66

Venom

преди 2 години

Господ ми се яви и ми каза, че съм задължен да съм милиардер. Каза ми - Планетата е населена с много наивни, спрели, забили и глyпaви хора. Щом вярват в измисления вирус, можеш да ги мамиш за всично. Ти си длъжен да си много богат.

65

Анонимен

преди 2 години

Наскоро лежах в болница и като слушах какво казват другите пациенти, част, от които бяха пенсионери, ми стана интересно. Двама неваксинирани с 300 лева пенсия и 6 ваксинирани с пенсия между 600 и максималната пенсия от 1440 лева.

64

x

преди 2 години

Добро утро! Шашкате ли се от фейк медийната телевизионна холивудска нагласена пандемия.

63

Спас до 81

преди 2 години

Поне не съ някакъм анонимник дето пише по 20 коментара в минута и си прибира стотинките за тях, а съм човек с мнение. Но ако е различно от линията за която ти плащат ***, нормално е да ме отролиш. Айде със здраве. ;-)

62

Анонимен

преди 2 години

Спас, вземи комас, не досаждай и беж у вас

61

Спас

преди 2 години

Искам да поздравя платените антиваксърски ***- Продъжлавайте така и още лековерни хораца ще *** заради вашите изказвания.

60

Факт

преди 2 години

Само 1034184 човека са напълно ваксинирани, което означава, че пак ще има много починали от вируса при започналата нова вълна на епидемията.

59

Анонимен

преди 2 години

72, много избирателно тълкуваш написаното. Така ти е удобно явно.

58

Анонимен

преди 2 години

корона чао?

57

Лилияна

преди 2 години

Искам да се възмутя от безотговорните българи! Вместо да си поставят от еликсира на здравето се дърпат и не искат модерните Ковид ваксини. Отговорните органи са се принудили да препратят вълшебните течности към Севрна Европа! Вчера прочетох, че там с тях започва ваксинацията и спасяването на учениците между 12-15 години! Дори в училищата ще се прави като по преценка на поставвщата го сестра не е нужно одобрение на родителите, а само желанието на детето! Ето така трябва да се прави!!!!!!!

56

Мутафчийски

преди 2 години

Ваксинирайте се за да имате силна сутрешна ерекция. Друг да ви не опъва жената. Ваксинирайте се защото е безопасно и отговорно и много малко умряха. Само няколко десетки хиляди. Ваксинирайте се за да не цункате тръбата и за да живеете с орлите и костенурките. Ваксинирайте се за да получите сертификата с който ще влезете в Израел без карантина, а в САЩ ще ходите по улицата без маска. Ваксинирайте се защото е яко, ама много яко! Агитационна брошура на института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!

55

Анонимен

преди 2 години

Честит Празник! Днес се почита Успението на Света Анна, Майката на Пречистата Богородица и Дева Мария! Честит Имен Ден на тези жени и българки, които се казват Анна,Ана, Анка и Ганка! Честит професионален Празник на Окръжна болница Света Анна! С искрена благодарност към тази болница за грижите и вниманието към наш скъп близък.

54

Реалист

преди 2 години

Сега сме в началото на новата вълна на епидемията, когато увеличението на броя на новите случаи е по-малко. Какво ли ще стане, когато се втурнем към пика на тази вълна?

53

Анонимен

преди 2 години

Много излязоха в летен отпуск август месец и тръгнаха да се тестват, за да ходят по почивки.

52

Анонимен

преди 2 години

Надявам се, че от Днес бг архивират коментарите. След години ще представляват огромна ценност за учените, изследващи психиката на примитивния човек.